Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 2 April 2017

Maafkan daddy , sayang..


Ajar dari kecik.. walaupun tak penting , tapi ingatan sesama adik beradik penting. Pupuk kasih sayang dari mereka kecil lagi. Tak perlu libat orang luar untuk meriahkan.. memadailah ahli keluarga terdekat. Bukan apa.. kang bila jemput sana sini , tak terlayan.. ada bunyi lak ! Buat kecil kecil , kang tak cukup.. ada bunyik gak.. Letih aihhh !  
Satu lagi.. sian kat tetamu pening nak beli hadiah. Kita lak nanti , tak de la nak beria bukak hadiah dan tengok.. sapa bagi paling best ! Kan kan ? Alhamdulillah.. anak anak happy buat masa ni. Tu yang penting ! 
Dan paling penting.. nak kasi tau , daddy dia bukan orang kaya nak buat besar besar. Cukuplah ada mereka yang tersayang di depan mata dan meraikan bersama.
Selamat Hari Lahir , Muhammad Qhaliff Iman. 

8 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Btul tu.. Small celebration pun ok.. Happy birthday Qhaliff

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, besar dah baby qhaliff ini, dulu seorang sekarang dah tiga beradik.
Semoga terus membesar jadi anak dan abang yang baik serta bijak.

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Family bonding is the best feeling! Tak boleh dijual beli...selamat ulang tahun kelahiran Qhaliff

mas saari berkata... [Reply to comment]

Samalah dengan saya, suka buat simple celebration bersama suami dan anak² je. Yang penting mereka gembira. Happy besday Qhaliff.

Noorsha Muhamad berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Qhaliff.. =)

cik_vanilla berkata... [Reply to comment]

Happy birthday abg Qhaliff

cik_vanilla berkata... [Reply to comment]

Happy birthday abg Qhaliff

cik_vanilla berkata... [Reply to comment]

Happy birthday abg Qhaliff

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI