Maafkan daddy , sayang..


Ajar dari kecik.. walaupun tak penting , tapi ingatan sesama adik beradik penting. Pupuk kasih sayang dari mereka kecil lagi. Tak perlu libat orang luar untuk meriahkan.. memadailah ahli keluarga terdekat. Bukan apa.. kang bila jemput sana sini , tak terlayan.. ada bunyi lak ! Buat kecil kecil , kang tak cukup.. ada bunyik gak.. Letih aihhh !  
Satu lagi.. sian kat tetamu pening nak beli hadiah. Kita lak nanti , tak de la nak beria bukak hadiah dan tengok.. sapa bagi paling best ! Kan kan ? Alhamdulillah.. anak anak happy buat masa ni. Tu yang penting ! 
Dan paling penting.. nak kasi tau , daddy dia bukan orang kaya nak buat besar besar. Cukuplah ada mereka yang tersayang di depan mata dan meraikan bersama.
Selamat Hari Lahir , Muhammad Qhaliff Iman. 

9 ulasan:

  1. Btul tu.. Small celebration pun ok.. Happy birthday Qhaliff

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, besar dah baby qhaliff ini, dulu seorang sekarang dah tiga beradik.
    Semoga terus membesar jadi anak dan abang yang baik serta bijak.

    BalasPadam
  3. Family bonding is the best feeling! Tak boleh dijual beli...selamat ulang tahun kelahiran Qhaliff

    BalasPadam
  4. Samalah dengan saya, suka buat simple celebration bersama suami dan anak² je. Yang penting mereka gembira. Happy besday Qhaliff.

    BalasPadam
  5. Happy Bezday anak daddy....moga jadi anak soleh. Kalau mampu tak salah, tapi celebrate satu family lagi best ek..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009