Selasa, 4 April 2017

Semalam dia tersenyum dalam mimpinya..Semalam dia tersenyum. Hari ni dia menangis. Demam. Segala perancangan hari ni, bertukar. Wife ada meeting penting, kena ganti dengan orang lain. Aku patut ada photoshoot hari ni dengan jurugambar terkenal, Wan Izhar, dibatalkan untuk kali ke 2. Hari tu pun sebab anak anak demam. 
Dan petang ni aku ada meeting dengan satu syarikat besar, untuk satu projek besar. Boleh gi ke? Wife suruh pergi je. Dia boleh handle. Si baby nak berkepit ngan mak dia jer. 
Hurm.. Gitulah kehidupan. Ada senyum.. Ada tangis. Barulah ada 'keseronokan'. Kalau senyum je, kita tak tau dengan siapa kita hidup. Insan di sekeliling kita hanya bijak amik kesempatan terutama di kala kita senang. Masa susah? 
Ada satu hal lagi nak kena selesaikan.. Hurmm hal keluarga. Penat gak hal ni. 

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI