Hari ini dalam Sejarah : Ada gak sudi bagi award kat aku ...TQ !


Hehe..tak sangka ada gak ekk sudi bagi kat aku ... huhu ..sat nak cari tisu ...

Award ini diberi oleh Miss Lollypop ... Tqvm ... Terharu neh .. tak sangka adalah datangnya dari dia .. ingatkan Bill Gates sudi nak bagi ke .. hehehe..ye laaaaa...tau ... sapa la aku nehhhh... hahahaha... tak kira laa..janji ada gak nak bagi..hahahhaha...Ada orang nak bagi lagi ke ??

Jadi skang , aku kena lak lunaskan tanggungjawab aku sebagai penerima award ni .. Perghh..cam dapat surat berantai lak neh...Syarat syaratnya adalah seperti berikut :

[1]. Thank & link the person that gave you the award. [Done!]
[2]. Pass this award onto 20 13 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic..[pergh..banyak tuh..Aku kasi yang sempat jela]
[3]. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award



1) Mat Gebu
2) Dayang Balkis
3) Kujie
4) Ariff
5) Eqbalzack
6) Erin
7) Chegu Isza
8) Siti Rahayu
9) Diden
10) BloodyRed
11 ) Mrs Benz
12) MSue
13) Cik Wanie

Ada banyak lagi aku nak bagi tapi dok berlambak kerja ni ... Sebenarnya yang tersenarai di blog list aku tu la aku suka masuk baca .... Yang tersenarai ni ada sebab tertentu .. hehe...tqqq kengkawan semua .. Yang tk tersenarai tak bererti aku tak singgah baca cuma aku tak teringat skang ni .. terlalu semak otak aku ni .. Apa pun , luv u all laaah... kalau tak kerana korang , blog aku ni cam habuk jeee .... Terima kasih semuaa ...

13 ulasan:

  1. huhu... first time dpt, layak ke diden dpt huhu.. byk lg yg top kt luar tu. ben..... THANKS ALOT!!! congrat ben, blog ni mmg layak dpt top blogger, keep it up :)

    BalasPadam
  2. diden .. layak .... er, blog ni yang patut tak layak...basic giler..hahahha

    BalasPadam
  3. ok tq2 ben....

    ada jugak yg sudi bg aku award...hehe

    BalasPadam
  4. thankz ben..huhu..xpenah ag dapat..huhu..thankz byk2

    BalasPadam
  5. tq bro...
    rasa dihargai sgt2,
    nanti wanie tempek kat blog wanie ok...

    tq again....

    smile

    BalasPadam
  6. bro eq ... layak dapat sebab sumbangan secara tak langsung ..

    sue .. blog sue layak dapat sbb penuh dengan info dan pengajaran ringkas dan mudah berkaitan blog ..

    BalasPadam
  7. Salam Jumaat dan terima kasih Ben....susah nak dpt award dari Ketua Kongsi Gelap nihh...hahahaha..

    BalasPadam
  8. cik wanie ... hehe ...mmg patut dihargai blog cik wanie tu ..

    mat gebu .. hahahahhaha... adeh...ketua kongsi gelap eh...bahaya neh ...hahaha

    BalasPadam
  9. terima kasih ben....alahai...blog ayu tu bukan kata bertatih,.nak berdiri pun lum pandai....malu lah...

    apapun terima kasih banyak2x...esok2x bagi lagi....yahooo.....

    BalasPadam
  10. trima kasih2.. rasa terharu sangat.. yelaj blog chekguisza belum pun setahun jagung.. cam x layak jer..
    thx again :)

    BalasPadam
  11. bila la aku nak dapat award ni?
    xda ke sesapa yg nak bg.hehe

    BalasPadam
  12. ben, tq so much kerana bagi penghargaan. baru je tengok komen u di blog i td. tq!

    BalasPadam
  13. wah..tahniah dapat award..!!!
    jmput singgah
    http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/8-penyebab-korang-ni-mudah-lupa.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.