Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 31 Mac 2010

MM2H : Edisi Makan Free

Jimat jimat ... ari ni je , makan pagi ngan tengahari di taja .. Bukan senang wooo.. save ..ermm.. ermm... RM10 wooo... RM10 tu boleh wat mcm macam ...antaranya sedekah kat anak yatim atau peminta sedekah ( besar nilai tu bagi mereka) , bagi kat anak buah ke ... tak pun , simpan je ... hehe... kot nanti nak guna untuk beli rumah baru .. hehehhe..

Ni la muka muka yang pantang dengar ' makan free ' .. tak yah suruh , tau je nak hidu kat mana ..hahaha..guwau jee... kena paksa diorng nih suruh turun makan ( yekeee?? ) ... Tngok la muka masing masing tu .. muka kena paksa... Ada gaya tak ?

Tengok makcik sorang ni ... nk bukak mata pun tak larat ... haihh

Haaa..nampak sangat muka kena paksa turun makan kan ?

Tu haaa... ni boss banje ... sempena perpisahan seorang staff MM2H ...huhu..bye bye Nerry..
Tiga orang ni .. nampak ke kecik ..'hardisk 60 GB' niii

Mamat ni tukang menyemak .. Hari ni dia sorang je datang opis .. Ada sorang lagi tu , si Rizal tapi dia ni biskut chipsmore ... Lunch je ilang ..p mana pun tak taw ..


Tak larat nak ulas..korang ulas la sendiri ..

Ni la boss besar MM2H ..Pengarah Malaysia My Second Home , Kementerian Pelancongan Malaysia .. Yang mana ? Tu .. lelaki tu .. hahaha... bukan laaaa... baju kuning cair tu .. Yang sebelah kanan aku tu la , Nerry .. Hari ni hari terakhir dia .. SALAMMM TERAKHIRRR...
Haaa.... muka ni lagi .. malas nak ulas ... huh !

Tu la dia .. keluarga bahagia MM2H edisi 2010 ... unit ni bermula pada tahun 2006 ... asal program ni dari IMIGRESEN MALAYSIA kemudian pada tahun 2006 berpindah ke KEMENTERIAN PELANCONGAN ..untuk lebih lanjut , sila la call aku yer ... lalalala

2 komen :

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Uihhh..Ben, penyeri majlis....

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

en ben ada je kat mane2...huhuhu....tapi nape tak nampk en ben makan pun..diet ke?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI