Blog Pilihan Ku dan mereka ..

 

image

Yang ni satu .. dan lagi lebih 100 buah blog … Hehehe.. Tak larat punya korang nak g geledah .. Hehehe ..

Apa apa pun Ana Huriya dan rakan rakan lain ( sini ) , selamat datang ke dunia blog yang penuh dengan pancaroba ..

OK.. aku nak tidur awal.. Malas nak update entri serius .. Nak dating ganti Aaron Aziz dalam movie novel akan datang .. Tsunami Rindu Banget !

Kalau nak join , tinggalkanlah url dan sedikit promosi mengenai blog korang .. Jangan lupa klik LIKE sekali … OKeh ? Selamat malam dan … doakan yang terbaik buat aku dan keluarga aku , sempena ulangtahun aku yang ke 35 , tepat jam 12 malam .. hehehe..

Pst.. hadiah ???

63 ulasan:

  1. bagus betul ben nie..pomote blog2 baru...tp nape mcm byk dipomote blog pompuan je ben hehehehehe

    BalasPadam
  2. @Kumbang Jingga :) agakanya masa tengok tu , kebetulan kot.. seimbang .. Segalanya secara rawak .. cer tengok blog baru ni , muka dia pon takde .. jadi apa sebab aku pilih dia ?

    sbb dia benar benar baru ..

    BalasPadam
  3. Congrate abg ben utk ulgtahun =)
    smoga bahagia hgga ke akhir hyat bersama yg tercinta^_^

    BalasPadam
  4. ni betul2 baru heheheee..terjah dulu

    BalasPadam
  5. ya Allah segan la pula...sgt2 mentah dalam dunia ni..tetiba di promote oleh Blogger yang cukup femes...syukur Alhamdulillah..terima kasih yea abg Ben...Sanah Helwah y ke-35=)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah. Selamat Ulangtahun. Moga Allah berikan yang terbaik untuk umur kali ini. :)

    BalasPadam
  7. hepi besday abg ben.... tau besday dari mama maszull.

    BalasPadam
  8. hepi bday abg ben...

    ni KKO tinggalkan link blog baru...
    kalau sudi, tolong review ye abg ben..;)

    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/

    Serba sedikit tentang KKO :
    Kedai Kaspersky Online sentiasa menawarkan activation code Kaspersky 2012 dengan harga yang murah dan berpatutan dengan setiap pembelian anda; bermula daripada RM15 seunit...

    |--NEW PRICE : STARTING 2/11/11--|

    Kaspersky Anti Virus 2012
    1 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM15

    Kaspersky Anti Virus 2012
    3 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM30

    Kaspersky Internet Security 2012
    1 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM20

    Kaspersky Internet Security 2012
    3 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM40

    BalasPadam
  9. assalamualaikum En.Ben...selamat ulang tahun kelahiran yer..moga berbahagia bersama insan2 tersayang...:)

    BalasPadam
  10. tahniah untuk dieorang yang dah terpilih..

    BalasPadam
  11. selamat ulang tahun ... patut ler x update entri serius, nak berehat! :)

    BalasPadam
  12. Salam Ulangtahun abang Ben! :)

    Ke 35!

    Dunia makin banyak pancaroba. <<---apa kena mengena.

    Nak promote blog. hehe!
    apekblogger.blogspot.com

    Start serius blog Julai 2011. Tapi start blogging December 2008. Teehee! Suma entri nasihat. :)

    BalasPadam
  13. selamat ulang tahun abg ben. :)
    wah list haritu ya.. tak habis terjah lagi ni..hihihi

    BalasPadam
  14. wah bgus tu abg ben...promote jgn tak promote..blog wa bila lagi?? wakaka..melawak ja

    BalasPadam
  15. abg ben aci tak kalau saya tinggalkan link sini hehehehehe

    BalasPadam
  16. tudiaa, besday boy?? ehh, hehe, birthday man dahh..hehe
    moga panjang umur n diberkatiNYA sentiasa...;)

    BalasPadam
  17. heppy besday abg ben ! may allah bless you !

    BalasPadam
  18. hepi besday mr ben....ya Allah kau rahmatilah BEN sepanjang hayatnya...amin

    BalasPadam
  19. Selamat ulang tahun yang 35 abg ben saye men teke je kalau silap jgn mare hehe

    BalasPadam
  20. happy bezday abg ben !!!!!!!!!!! nk hadiah ke ???

    BalasPadam
  21. happy besday ben ashaari..moga mendapat keredhaan Allah seumur hidupmu.


    hadiah saya hny doa buat kamu!

    BalasPadam
  22. abg ben... happy bday .. :)

    nantikan adiah hari lahir tak lama lagi k :)

    smoga abg ben dilanjutkan usia, dipermudahkan perjalanan hidup dan sntiasa diberi hidayah olehNya :D



    selamat hari tua

    BalasPadam
  23. saya pon nk join promo!


    ni blog sy!


    kenkarin.blogspot.com

    blog khas dari EGYPT!

    btw,,sanah helwah ben ashaari!

    BalasPadam
  24. Selamat hari lahir..35 tahun sudah..huhu..moga dipanjagkan umur dimurahkan rezeki...dipermudahkan urusan dunia akhirat..insyallah..jd ayah yg terbaik..

    BalasPadam
  25. en ben
    epi bday...
    alhamdulillah,insyaALLAH nx yr dpt celebrate bday dgn anak skali.hihi

    BalasPadam
  26. selamat ulang tahun =] semoga sentiasa diberkatinya

    BalasPadam
  27. hepy bday!! semoga abg ben sekeluarga sentiasa dalam rahmatNYA.

    moga ALLAH panjangkan umur abg ben dalam mentaati ALLAH dan Rasul ^^

    adiah? tak ade la..yang ade sokongan dan doa utk abg ben ;)

    BalasPadam
  28. Happy Birthday Abang Ben :)

    Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki serta mendapat keredhaan Allah S.W.T di dunia dan di akhirat . Happy-happy selalu disamping keluarga tercinta ye :)

    Keep on blogging, I always support u by stalking ur blog everyday. Ekekee, tapi silent reader jer lah. Belum bersedia untuk menonjol :P

    Btw, once again Happy Birthday yang ke-35 :)

    *umur tu cuma angka je, abang ban tetap macho sentiasa ♥

    BalasPadam
  29. selamat hari lahir bro..
    entry khas buat bro

    http://zubir5588.blogspot.com/2011/11/sambutan-35-tahun-blogger-terkenal-ben.html

    BalasPadam
  30. HAPPY BIRTHDAY abg Ben ;)
    nak hadiah ape? gahaha =..='
    pisang goreng punn boleh kott

    BalasPadam
  31. alahai..sepatotnya pantun tadi letak kat sini..hehe..takpelah, asalkan Ben baca..Selamat Ulangtahun sekali lagi..semua yang terbaik untuk Ben dan famili ya..

    BalasPadam
  32. Pak cik ben, tolong promot blog saya jugak :)

    BalasPadam
  33. selamat ulangtahun kelahiran ke 35....semoga terus diberkati Ilahi sekeluarga

    BalasPadam
  34. slmt hari lahir .... lama membaca di sini tp jarang tinggal komen.. ni 1st time...
    http://santaileeza.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. nakkkk jugakkkk :D

    http://dyllafadzil.blogspot.com/

    "My lecturers call me Miss Bloomwood. No, I didn't end up with 12 magic cards."

    BalasPadam
  36. Happy Birthday Sweet 35th...May God Bless U Always...

    BalasPadam
  37. happy hippy birthday abg ben.promote blog saya skali..hihi:)

    BalasPadam
  38. sanah helwah abg Ben..semoga abg ben sentiasa dirahmati oleh Allah, dan dimurahkan rezeki. tak lupa juga, semoga Allah memberikan kesihatan yang baik kepada abg ben dan keluarga.. sanah helwah, barakallah fikum..

    http://redapplesdiary.blogspot.com/2011/11/deep-in-my-heart.html

    (tak pernah kena mention dalam mana2 blog..hehe)

    BalasPadam
  39. selamat berhari lahir ... moga sukses dan dilewatkan umur dengan kebaikan.

    BalasPadam
  40. Happy Birthday ;) didoakan yang terbaik untuk BA dan family ;)

    BalasPadam
  41. tq abg ben...:))

    selamat hari lahir...semoga sentiasa berada dalam rahmatNYA..:)

    BalasPadam
  42. Er...saya follower dye yg pertama :)

    BalasPadam
  43. Hapy Befday Abg Ben....smga sukses sllu..:D

    BalasPadam
  44. selamat hari lahir ke-35 abg ben...wish u luck. semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknya...amin

    BalasPadam
  45. selamat menyambut ulang tahun yg ke 35 abg ben...smga berbahgia selalu di samping wifey dan BEN jr.. =)

    BalasPadam
  46. thanks AB coz promote blog kami... wink2.... epi besday...

    BalasPadam
  47. Salam hari Lahir Abang (^_^)
    Semoga terus bahagia sebahagia nya dunia dan akhirat..All the best............


    http://merahterusmekarmara.blogspot.com/


    Kalo sudi boleh terjab blog Ms As dengan Hencik Master nya (^_^)..ok tq

    BalasPadam
  48. abang benggg!!!epy epy burfday..smoga dimurahkan rezeki slalu,may Allah bless u alwayz,dpt baby yg sihat dan comel dan smoga rumahtangga abg beng kekal hingga ke akhir hayat :)

    BalasPadam
  49. epy besday...moga sntiasa di bawah lindungan Illahi...next month turn besday sy plak..diri ini semakin tua...:)

    BalasPadam
  50. hppy birthday bro..semoga apa yang dihajati akan tercapai,amin3

    jom terjah^^

    BalasPadam
  51. hahah..dunia blog yang penuh dgn pancaroba..mmg pun..

    niway, Selamat Hari Lahir yg ke 35 abg ben..tapi nampak mcm 25 jeh bru..toink2..(^_~)

    blog baru tu, jemput la singgah sini..http://abbeydawnz.blogspot.com/..hihih
    \*suka hati je letak link kt sini*/

    BalasPadam
  52. abg ben, slamat ulang thun ke 35 dn smoga dibrkati Allah :)

    tumpang promote blog jap:
    maizatulsyuhaidah.blogspot.com

    BalasPadam
  53. Happy Birthday Abang ben ashaari.
    May ALLAH bless you .
    Semoga blog abang ben ashaari terus maju. Iyeahhh !

    BalasPadam
  54. Tumpang lalu.. tumpang lalu... pon3!! posto2! hapi besday abg ben... Hop pjg umo n murah rezeki slalu okeh! Amin...

    Nak tinggl url jugak laa.. mana tau, tut2 abg ben nk tulun2 kc promote jgk kan.. hehe.. :)


    Start berblog April 2010.. blog neh simple2 aje... Menulis sekadar cetusan jiwa untuk merehatkan minda.. aiceh gitu.. okeh neh dye..

    http://drkudandrmu.blogspot.com/

    Kalu free2, jmput lh singgah ye abg ben.. tq! lg skali.. hapi besday! :)

    BalasPadam
  55. selamat ulang tahun ye abang ben...
    makin tua, moga makin tebal iman dan taqwanya...
    hadiah tak de, link ni ada lah.. hehehe
    http://ridzuangjanz.blogspot.com/

    BalasPadam
  56. Salam, lupe na wish...selamat ulang tahun ke-35 yue abg brodBEN...hehe, eh silap2, abg BEN...=P

    BalasPadam
  57. Salam...Selamat Ulang Tahun..semoga lebh berjaya..berjaya dan berjaya dengan izin dari-NYA..

    BalasPadam
  58. hadoii..sorry, tak pasan date..dah lama upernya..ni baru ler bebetul belated..he..he..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009