Ulangtahun perkahwinan ke 3 aku hari ni tapi ..

by - Isnin, November 21, 2011

DSC_0272

“Bang , ingat tak ?? “

 

“ Ingat apa ?? “

 

Aku blur .. baru je sampai rumah dari PICC sempena FFM .. Sebelum tu , aku dari Langkawi .. Dah la tersangkut dalam kapal terbang , pastu ERL transit pon wat hal .. Sememangnya aku penat minda dan fizikal .. Memang tak ingat apa apa dah .. Nak tidur je aku tau ..

Tapi sewaktu kat Langkawi tu mmg aku plan nak beli hadiah kat dia .. tapi sure dia tak nak pakai.. Hurm .. Hurm… Hurm…

 

“ Serius tak ingat .. “

 

Aku blur.. Kepala semakin terawang-awang …

 

“ Hari ni genap 3 tahun perkahwinan kita laa “

 

“ Eh , hari ni ke ? Bukan esok ? Dah tukar ke ??? “

 

“Banyak la.. Lupa la tuuu “

 

“ Tak la.. ingat je.. Siap nak beli hadiah tapi ni mmg dah sangat letih.. Tak leh nak pk apa.. “

 

Part seterusnya , biarlah aku je tahu yer .. Hahahahha

 

Tu je la mampu aku bagi alasan .. Tapi mmg betul , aku sangat penat sekarang ni .. Dan aku sedang bersiap untuk ke Port Dickson lak.. Ada kursus di sana 3 hari .. Dan aku sangat letih !!

 

Balik dari sana , banyak lagi urusan nak kena settle kat opis .. Hurm.. camana aku nak berenti keje ni ??

 

SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN KE 3 SAYANG

You May Also Like

58 comments

  1. aku tau apa yg berlaku strusnya!
    hehehe

    BalasPadam
  2. selamat ulangtahun abg ben n kak zila.. semoga berkekalan hingga akhir hayat..

    BalasPadam
  3. selamat datang ke port deksen encek Ben!! =D

    BalasPadam
  4. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat buat Ben sekeluarga. : )

    BalasPadam
  5. happy 3rd anniversary abg ben..
    semoga abg ben, wife n fmly berbahagia hingga akhir hayat ye... :)

    BalasPadam
  6. so sweet... selamat ulang tahun perkahwinan abg ben & wife tersyg .. (^_^)

    BalasPadam
  7. alasan yg bagus...hehe...selamat hari ulang tahun yg ke-3 abg ben

    BalasPadam
  8. selamat ulangtahun abg ben dan isteri...semoga kasih kalian kekal hgga ke akhirnya dan membawa hgga ke akhirat..^_^

    BalasPadam
  9. selamat ulangtahun perkahwinan ye..
    semoga berbahagia hingga ke anank cucu!

    BalasPadam
  10. sila ke link ini.
    http://sillylife96.blogspot.com/2011/11/contest-andai-aku-blogger-terkenal.html

    BalasPadam
  11. cantik isteri abg ben...sama pdan sama cantik..

    selamat ulang tahun :)

    BalasPadam
  12. happy anniversary to abg ben dan isteri!!

    BalasPadam
  13. SEMOGA BERBAHAGIA SEHINGGA AKHIR HAYAT DAN DIKURNIAKAN ANAK YANG SOLEH DAN SOLEHAH

    BalasPadam
  14. hepi anibesari.
    next????

    jeng...jeng...jeng...

    BalasPadam
  15. abg ben...sediakan sedikit hadiah yg amat berharga buat dia..tak semestinya yg mahal2...tp yg dekAT DIHATI DIA...mesti dia terharu

    BalasPadam
  16. Happy anniversary... semoga jodoh abg ben dan isteri berkekalan hingga ke akhir hayat...

    BalasPadam
  17. Selamat ulangtahun ke-3 ben dan K.Zila.. Semoga kekal ke akhir hayat kalian berdua...=D

    BalasPadam
  18. happy anniversary Ben and Zila!
    semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

    cepat belikan zila hadiah! heheheee

    BalasPadam
  19. Happy Anny Abg Ben and wife..semoga berbahagia selalu ye..biaselah kdg2 lupe tu..tapi ade wife yg tlg ingatkan..bertuah tu ^__^

    BalasPadam
  20. aku hanya mampu tersenyum.. kerana aku pernah mengalaminya satu ketika dulu...

    Alhamdulilah nak masuk ulangtahun yang ke 11 tahun next year...

    apa apa pon, komunikasi pengerat hubungan...

    p/s: lupa nak ucap tahniah.. bro..

    BalasPadam
  21. hepi aniniversary abg ben...moga sentiasa diulit kebahagian dab kedamaian hendaknya...amin

    BalasPadam
  22. ayat last sekali sgt sweet.. confirm wife abg ben terharu.. happy anibeseri

    BalasPadam
  23. Selamat Ulangtahun perkahwinan buat Ben dan Zla, moga kekal bahagia hingga keakhir hayat. Aminn...cayangggg kamuuu berdua....muahhhh..

    BalasPadam
  24. selamat ulang tahun buat ben dan zila...


    lelaki byk pk.sbb tu selalu lupa.bkn lupa tp tak ingat..mereka selalu ckp camtu

    BalasPadam
  25. Selamat ulangtahun perkahwinan untuk Encik Ben dan isteri. Tahniah, semoga kekal ke akhir hayat!:)
    p/s: ur wife sgt cantik dan manis:)

    BalasPadam
  26. tak mao ketinggalan ingin mengucapkan selamat ulangtahun semoga kekal bahagia dunia akhirat...aminnnnn

    BalasPadam
  27. Happy anniversary!! wish u both happy till the end=))

    BalasPadam
  28. Abang Bengbeng dan Kak Zila, Happy 3rd Anniversary yaww! Moga bahagia dunia akhirat. =)

    BalasPadam
  29. yg ni perkara sgt biasa buat lelaki aka suami...hahahaha

    BalasPadam
  30. happy 3rd wedding aniversarry abg ben

    BalasPadam
  31. Happy Anniversary Ben & Zila. Semoga jodoh hingga ke akhir hayat...

    BalasPadam
  32. ape yang berlaku selepas itu mungkinkah? =="

    BalasPadam
  33. happy anniversary :)
    smoga bahagia di dunia & akhirat..
    you all look so sweet dan smoga bkekalan hingga ke akhir hayat. hehehe

    JOM SINGGAH & KOMEN : Bila Facebook Jadi Platform Untuk Tunjuk Poyo

    BalasPadam
  34. ape yang berlaku selepas itu mungkinkah? =="

    BalasPadam
  35. waa. ur wife is so beautiful . May Allah bless u and ur family

    BalasPadam
  36. happy anniversary ben & zila...sehingga berkekalan hingga ke syurga..dan semoga menjadi ayah yg soleh n ibu yang solehah pada anak yang bakal lahir,,

    BalasPadam
  37. Happy 3rd years anniversary abg ben n kak zila. semoga rumahtangga yang dibina akan berkekalan sampai ke syurga. Amin :)

    BalasPadam
  38. alahai so sweet abg ben.. apepon.. smoga berbhgia shgga ke akhir hyt. aminn.. :)

    BalasPadam
  39. lelaki mang salu lupa tarikh2 penting.. huhukkkk... pmpuan jew yg salu ingt

    BalasPadam
  40. Happy 3rd anniversary abg ben (: Semoga kekal hingga akhir hayat~

    BalasPadam
  41. alololo so suweeetttt..

    Happy Anniversary.. :)

    BalasPadam
  42. selamat ulangthn perkawinan yg ke3 ben...nk beli hadiah dr langkawi ke hr tu? awat x hbg? ish3...hahaha

    BalasPadam
  43. Happy Anniversary buat abg ben dan isteri. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. AMIN. :)

    BalasPadam
  44. Hai..Mr..

    happy anniversary...
    * Saya mendoakan kebahagiaan keluarga anda.
    * dilindungi dan dipermudahkan segala urusan rumahtangga.
    * bahagia ke akhir hayat..

    Wassalam

    BalasPadam
  45. Happy Anniversary wat Ben n Azila si isteri tercinta yang sedang membawa "hadiah" paling istimewa buat suaminya...moga kalian bertambah2 bahagia nanti dan ke akhir hayat hendaknya...amiiinnn

    BalasPadam
  46. happy anniversary utk ben n wife.. semoga berbahagia ke akhir hayat.. sampai syurga.. ;)

    BalasPadam
  47. hihih perempuan selalunya ingat tarikh bermakna.

    selamat ulangtahun.semoga kekal hingga hayat,bahagia disamping anak..juga dimurahkan rezeki.amin.

    BalasPadam
  48. ayu hantar sms jam 7 pagi tadi,
    rupanya ben dah tukar no hp..
    kalau idak......
    selamat.. hehehe

    happy aniversarry ben dan zla

    BalasPadam
  49. hamboiii abg ben control macho! hahaha...ok sweet2 :)

    happy anniversary to u n your syg. semoga dirahmati Allah.

    BalasPadam
  50. Happy anniversary en ben & ur wife. Moga berbahagia selalu. Same dgn usia perkahwinan saya cuma annyversary kami bulan 12 nnt. semoga Allah maha kaya itu mendengar permintaan kita yang satu~~ amennn..

    BalasPadam