Jom Blog | Tips untuk jadi blogger dikenali

 

image

Usaha tangga kejayaan ..

 

image

Berblog di mana mana saja ..

 

image

Kreatif ..

 

image

Fotogenik  , satu bonus ..

 

image

Bersedia menerima sebarang kritikan ..

 

Amacam  ? Sudah bersedia ?? Ayuhhh , mulakan ..

33 ulasan:

  1. banyak tips...tq ye abang ben...:)

    BalasPadam
  2. Aku tgh bersabar la nih...

    tapi ada masalah...tak paham psl Nuffnang...takper biarlah dlu...

    http://takbest.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. tips berguna utk blogger yg kureng femes (mcm sy).. hehe.. thanks for the TIPS..

    BalasPadam
  4. nice tips...sebagai bloger baru memang patut terima keritikan....;d

    BalasPadam
  5. beberapa tahun private (syok sendiri), baru je d'public'kan.. banyak kena belajar
    http://sudipVSsenduk@blogspot.com

    BalasPadam
  6. makaseh untuk tips...
    sedang cube jadi kreatif dalam berblog...

    http://ceriterahafizah.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. ngerinya tips yg abg ben bagi tuh...

    BalasPadam
  8. tips yang sangat berguna untuk blogger baru mcm saya..

    http://azijohan.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. harus
    baru laa org suke terjah kann
    hurmm tq sharing

    BalasPadam
  10. i will follow uu... haha..

    semart la abam ben :P

    BalasPadam
  11. nak cuba yg fotogenik tu la. hehehe,...

    BalasPadam
  12. yg lain rasa blh ikut dah tips tue cuma bila mai part fotogenik tue lerr yg macam nak fail jerr

    BalasPadam
  13. setakat yg termampu...boleh saja !

    BalasPadam
  14. dah lama berbloging tp kejap on kejap off...huhuhuuu
    thanks 4 the tips :)

    BalasPadam
  15. sangat bersedia dan sedang memoto genik kan diri memakai lipstick hitam.

    BalasPadam
  16. nad setuju dengan abg ben sebab abg ben sumber insprirasi nad..^_*

    new entry ::

    1 :: Dia Aku Dan Kamu ツ
    2 :: Review Real Steel ツ
    3 :: Photoshoot ツ

    BalasPadam
  17. gambar no.2 tu memang terbaiklah!!

    BalasPadam
  18. cam mane nak jadi fotogenik eh?

    BalasPadam
  19. selain tu bahasa pun kena santai dan baik.kalau asik duk memaki dan kasar macam gangster siapa nak baca blog korang?

    BalasPadam
  20. AsSalam,
    tip menarik. Gambar lagi menarikkk.. :-)

    BalasPadam
  21. fotogenik jadi bonus. kalau fotogedik readers lariii juga..sederhanalah

    BalasPadam
  22. hahaha...gambar mantop menerangkan point..kihkih..

    tq tips abg ben

    BalasPadam
  23. wah!!!tips yg menarik...gambr2 pn bolh tahan yg last 2 trbaikk lah..gerun tgok

    BalasPadam
  24. Bersedia menerima sebarang kritikan .. boleh pengsan teman dibuatnye.

    BalasPadam
  25. thanks abg ben..atas tips ni semua...dlm usaha utk berblog spenuhnya...huhuu..

    BalasPadam
  26. TIPS YG SGT BERGUNA,HOHO.TQ :)

    BalasPadam
  27. tips yang sgt berguna,,,
    thankz...

    BalasPadam
  28. lama akak tak jengah blog Ben. sempoi... tapi penuh inspirasi... thanks Ben ^__^

    BalasPadam
  29. Terima kasih atas perkongsian ni..saya percaya...tak susah untuk buat semua ni..tapi bukan senang untuk mewujudkan semua ni..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009