Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 Mac 2013

Kelebihan air alkali untuk badan kita ..

 

Ada rakan pembaca blog mintak aku terangkan kelebihan air ni memandangkan aku dah berapa kali update dalam blog .. Dan alhamdulillah ada beberapa rakan pon telah menunjuk minat membelinya untuk mencuba terlebih dahulu ..

Apakah kelebihan air alkali ni ? Ok , kalau korang google .. korang akan jumpa beberapa testimonial dari mereka yang pernah minum air ni .. Maksud minum ni bukanlah sekali minum terus jadi ‘badang’ tapi mengamalnya sebagai minuman harian .. Ada jugak la perubahan antaranya Mat Gebu , tokey DAPUR TANPA SEMPADAN tu .. Katanya , sejak minum air tu , dia mudah tidur malam dan begitu juga ayahnya .. Alhamdulillah ..

Dan semalam , ada juga beri pada jiran untuk mencubanya.. Sekadar mencuba. Sembuh atau berkurangan tu , kuasa ALLAH .. Ok , apakah kelebihan air tu ? Aku amik poster dari stokis air alkaline plus tu yer …

Bagi yang berminat , boleh hubungi mereka .. Dayang Dayang Suhada 0173073593 dan Syarizah Begum 0193965212 .. Bagitau korang tau dari blog aku .. Heheee ..

Kalau nak baca lagi mengenai air ni yang telah aku update sebelum ni , sila klik SINI

Wallahualam .. Lebih baik berusaha dari nganga je kan ?

4 komen :

Afiq berkata... [Reply to comment]

wau berkhasiat jugak air ni

latifah mesror berkata... [Reply to comment]

Dah oder dh pada pn izzah dan dh slmt smpi..try bg pd mak yg ad mslh kesihatan dia tu...seb baik setia membaca blog a.ben ni klau x, xtau sal air ni..trm ksh a.ben

Saidila Binti Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

terima kasi ben...saya dah faham....nak beli dan guna ketika memerlukan...

Yumida Huda berkata... [Reply to comment]

byk kelebihan air ni...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI