Mee Celup ..

Celup ke celop ? Tak kisah laaa .. Asal jgn CELUP AR !! Hehehe..

Kali pertama aku order mee celop setelah terasa wife punya mee sup ari tu .. Order mee sup , dia kasi mee celup .. Dan aku rasa , boleh tahan gak sup dia ..hehe..

Semalam ,aku order buat kali pertama .. Dan sedap ! Tapi blogger MawardiYunus kata mee celup patut byk bahan lagi ..heeee ...baru lg sedappp ..

Balik Kelantan ni gi carik la ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 ulasan:

  1. mee celup memang terbaik...start mkn dari sekolah menengah..gerai kak ti..dah lama cari kat kl banyak yg xsedap

    BalasPadam
  2. abg ben,nnti pergi la mkn mee celup kt rantau panjang klau abg ben balik kelantan...sedap giler mee celup kt sana.btul2 sebelah mydin.

    BalasPadam
  3. asik2 sedap2.. sedap sbb ada org belanja hehehehehe

    BalasPadam
  4. mee celop lg sedap drp mee sup...


    tp klau order mee celop jgn order mee...hehehe orderlah bihun ker, kuehteow ker....maggie celop pun sedap...mmg kenalh...Ben kan suka makan maggie...=P

    BalasPadam
  5. kalau ke kelantan ... jangan lupa singgah di rantau panjang...
    dkt area tmpt tunggu teksi ada kedai jual mee celup... sgt sedap.. nk lebih sdp .. ke munduk lagi best~ (^_^)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.