Makan di Maritime Putrajaya

 

DSC00976DSC00973DSC00958

Suasana yang best ! Terletak Marina Putrajaya , restoran Maritime ni , mmg best untuk melepak dan makan .. Harga ? Hurm.. aku rasa ok kot .. Tapi tak la semurah kedai awe Kelantan atau mamak nasi kandar tu.. Cam aku makan kari laksa tu , harganya belasan ringgit.. Ok la kan ? Sedap pon sedap.. abis kuah dia aku telan.. Memang abis diet aku.. hehehe ..

DSC00959

Ajak la keluarga tersayang bersantai sesekali .. Dah la Isnin sampai Jumaat penat bekerja .. Mai sabtu ahad , lepak rumah jer. Huhuh.. Apa ? Duit tak de ? Ok , alasan diterima ! Heeee…

5 ulasan:

  1. view pn nampk cantik tu..
    x salah kot kalau belanja lebih sikit untuk spend masa dgn familiy kat cni :)

    BalasPadam
  2. view pn nampk cantik tu..
    x salah kot kalau belanja lebih sikit untuk spend masa dgn familiy kat cni :)

    BalasPadam
  3. Nampak best juga makan berlatarkan tasik putrajaya tu, cantik...

    BalasPadam
  4. tunggu gaji masyuk...biasale hujung2 bulan ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.