Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 22 Mac 2014

Makan di Maritime Putrajaya

 

DSC00976DSC00973DSC00958

Suasana yang best ! Terletak Marina Putrajaya , restoran Maritime ni , mmg best untuk melepak dan makan .. Harga ? Hurm.. aku rasa ok kot .. Tapi tak la semurah kedai awe Kelantan atau mamak nasi kandar tu.. Cam aku makan kari laksa tu , harganya belasan ringgit.. Ok la kan ? Sedap pon sedap.. abis kuah dia aku telan.. Memang abis diet aku.. hehehe ..

DSC00959

Ajak la keluarga tersayang bersantai sesekali .. Dah la Isnin sampai Jumaat penat bekerja .. Mai sabtu ahad , lepak rumah jer. Huhuh.. Apa ? Duit tak de ? Ok , alasan diterima ! Heeee…

5 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

view pn nampk cantik tu..
x salah kot kalau belanja lebih sikit untuk spend masa dgn familiy kat cni :)

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

view pn nampk cantik tu..
x salah kot kalau belanja lebih sikit untuk spend masa dgn familiy kat cni :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Nampak best juga makan berlatarkan tasik putrajaya tu, cantik...

Eyriqazz berkata... [Reply to comment]

Sedap nampak bro...

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

tunggu gaji masyuk...biasale hujung2 bulan ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI