Bila kulit Qhaliff mengelupas dan kering !

 

Teringat satu produk yg kebetulan aku bawak balik ke Kelantan ni yang sesuai digunakan pada Qhaliff ..  Aku dapat dari salah seorang rakan di Facebook..

image image

Aku try pakai.. Alhamdulillah.. Baru beberapa hari , ternyata ada perubahan.. Di lehernya ada naik ruam ruam  panas ( Kelantan skang musim panas ) dan aku cuba pakaikan pada dia ..

Aku pun cuba pakai gak kat leher aku .. Hehehe.. Saja nak rasa camana dan kesannya ..

Hurmm.. Nyaman gak pakai ni .. Dan yang penting , sejak Qhaliff pakai losyen ni , dia tak digigit nyamuk.. Alhamdulillah.. Bagus jugak produk ni ..

Mana nak beli ? Cuba tengok di laman web Cosmoderm dan juga farmasi berhampiran dengan anda ….

Oh ya .. ramai gak kawan kawan bagi feedback yang positif mengenai produk ni .. Leh baca di SINI

2 ulasan:

  1. Saya pengguna produk cosmoderm...

    BalasPadam
  2. Wahh Qhaliff pon dah guna ..
    Pasni boleh la cuba untuk ruam anak2 .. Tq info ya En Ben ..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.