Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 28 Oktober 2014

Sudah jadi tabiat ?

 

Hurmm.. setiap malam begini ! Selagi aku tak tidur , dia pon tak tidur .. Tapi bila aku nak tidur , dia pulak kejutkan aku .. tak kasi aku tidur ! Yang lain dah tidur !

Bila dia dah tidur , aku pulak tak boleh tidur ! Bila aku nak tidur , wife aku pulak kejut dari tidur !

“ Bang .. bangun subuh ! “.

Apa cite ??? Hurmm..

7 komen :

Nor Fauzah Samid berkata... [Reply to comment]

mencabarnya nak tido ye.. :p

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

hehe..saja dia nak buli tue..

Permatabiru berkata... [Reply to comment]

hahaha..ayat dlm entry nie "kejut-terkejut-dikejutkan"...kelakar..

Kucing Hitam berkata... [Reply to comment]

hehe nasib klo dh ada anak mcm tu la

N.A.T berkata... [Reply to comment]

ahhahahahha
mau poning otak den kalo tiap tiap ari camni

Hasliana Md Saad berkata... [Reply to comment]

hihihihi.. banyak betul word tidur sampai Kak Kep pening.. hihihi.. time anak kecik kecik nih mmg takde istilah siang malam.. suka ati diorg nak tdur time bile diorg suka.. sudahnya mak bapak yg ting tong... hihi

CXopportunities berkata... [Reply to comment]

alololo cian b.ben.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI