Sudah jadi tabiat ?

 

Hurmm.. setiap malam begini ! Selagi aku tak tidur , dia pon tak tidur .. Tapi bila aku nak tidur , dia pulak kejutkan aku .. tak kasi aku tidur ! Yang lain dah tidur !

Bila dia dah tidur , aku pulak tak boleh tidur ! Bila aku nak tidur , wife aku pulak kejut dari tidur !

“ Bang .. bangun subuh ! “.

Apa cite ??? Hurmm..

7 ulasan:

  1. hahaha..ayat dlm entry nie "kejut-terkejut-dikejutkan"...kelakar..

    BalasPadam
  2. hehe nasib klo dh ada anak mcm tu la

    BalasPadam
  3. ahhahahahha
    mau poning otak den kalo tiap tiap ari camni

    BalasPadam
  4. hihihihi.. banyak betul word tidur sampai Kak Kep pening.. hihihi.. time anak kecik kecik nih mmg takde istilah siang malam.. suka ati diorg nak tdur time bile diorg suka.. sudahnya mak bapak yg ting tong... hihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.