Tommee Tippee untuk Zahra dan Qhaliff

 

Bulan depan , Zahra akan cecah 6 bulan. Wife dah plan untuk dia .. Sama cam Qhaliff , dia akan mula makan .. Jeng jeng jeng .. Persediaan ? Tu diaaaa ..

Bekas makanan .. bekas minuman.. Sudu khas untuk dia termasuk .. satu sudu ni !! Haaaa… Explora !! Apakah keistimewaannya ? Hehhehee… Bayangkan aku bagi Zahra bubur yang masih lagi panas dan aku tak perasan.. sudu tu akan bertukar warna ! Ahaaaa.. automatik mesej sampai ke otak aku yang makanan tu , panas !! Merbahaya untuk si kecil .. haaaa… Menarik kan ? Aku tau.. aku tauu… Heeee..

Ada banyak bekas makanan untuk Zahra dan juga Qhaliff.. semuanya dari Tommee Tippee. Boleh dibeli di Mothercare yer kawan kawan.. Untuk yang tersayang , tak kisah laa.. asalkan selamat , dah … kan kan ?

Dan ada dua bekas minuman. Satu berstraw tu untuk Zahra dan satu lagi untuk Qhaliff.. heee…

Bila masuk MotherCare , memamg boleh gila jap ! Macam macam ada !! Huhuhu.. Try gi Mothercare di Bangsar Shopping Centre.. heee…

11 ulasan:

  1. BETUL TU. RASA NAK BOROng semuanye.

    BalasPadam
  2. meriahnya abg ben.. cer, share sikit harga barang2x tu.... kot la nanti berkenan

    BalasPadam
  3. buat masa skg rasanya masih awal lagi. tapi sy dah mula survey apa yg patut. tapi jugak... sekejap je masa berlalu kan. tengok, Zahra pun dah nak masuk 6bulan..

    BalasPadam
  4. Wahhh seronoknya..
    Tommie Tippee mmg best lah kan... Suke koleksi brand ni..

    BalasPadam
  5. Berapa rm tu abe ben. Nak tau..

    BalasPadam
  6. anak 1st saya mmg guna sudu ni..senang tau mknn tu panas ke tak. memula beli tu tak de pengehtahuan lg. Main beli je. Sekali cuci dgn air panas. terus jerit!! ngat colornya luntur kene air panas. rupanya ada ukuran temp tersendiri ;)

    BalasPadam
  7. nasib anak saya dah besar, kalau tak maunya grab je, skg pakai sudu biasa je:)

    http://tipssihat-ibuzara.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. bagusnya rekaan macam ni..seronok ada org boleh fikir jejauh macam ni..

    P/S : Jom sokong segmen pertama kami! >>> Segmen Blogwalking bersama AfifahAddnan dan Amiez

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009