Aura Puteri Gold untuk anda !

 

Produk kecantikan untuk aku dan isteri aku. Er , untuk aku ? Untuk aku nape lak ??? Heheheh.. Rileks , rileks.. Kasi aku cerita sampai abis dulu nooo ..

Aura Puteri Gold yang aku dan wife pakai ni , bertujuan menjaga kulit muka dari kelihatan tua dari usia sebenar ! Hehehe.. Maklumlah , dok stress memanjang kan ? Asik berkerut je dahi tuuu ..

Puan Noreen Salehuddin , selaku CEO atau Founder di Aura Alena menawarkan aku produk ni. Aku terima dengan hati terbuka laaa .. Nak percaya 100% keberkesanan produk ni , tidak la kan ? Selagi tak pakai sendiri.. selagi tu tak percaya !

Ok.. Untuk aku guna  , dia bagi Amazing Alena Serum .. Wife pon ada gak ! Terus terang la aku kata .. sebelum aku pakai tu , muka aku memang nampak tak bermaya.. Kusam ! Kenapa ? Salah satunya , aku selalu tidur lewat tapi bangun awal ! Haaaa…

Maka aku cuba pakai ! Setiap malam selepas bersihkan muka , aku pakai.. Esoknya , tanpa aku sedari .. aku asyik dok pegang muka aku ! Huhuhuh.. Aku tanya wife , ada perbezaan tak ? Dia kata takde pon ! Tapi kenapa aku dok pegang jer ? Rasa cam sedap jeer kulit muka ! Huuhh..

Sejak pada tu , aku terus pakai setiap malam.. Dan ternyata serum ni sesuai untuk aku !

Manakala untuk wife lak , ada Amazing Alena Serum , Alena BB Cream untuk pakai siang dan malam dan sabun madu untuk pencuci muka !

Aku suruh dia pakai .. Hari pertama , aku tanya kesannya ! Camana ??? Ok tak ? Nampak sangat nipunya pakai terus cun !! Sekurangnya seminggu dua baru nampak kesan.. Kan ?

Dan .. setelah dua minggu dia pakai , memang muka dia nampak lain dari sebelum ni.. Maklumlah , orang baru pas beranak kan ? Kusam dan penat jer .. dok jaga baby lagi ! Tapi perubahan aku nampak selepas dia pakai Aura Puteri Gold ni !

Ok .. ok ! Kang aku cerita lebih , korang kata aku temberang lak ! Senang cakap , gi sendiri page Aura Puteri Gold dan baca sendiri testimonial yang ada kat sana ! Nak tanya lebih lanjut pon , leh jer pm admin atau tanya sendiri Puan Noreen Salehuddin atau ke Aura Puteri Gold.

Antara pelanggan mereka yang dah cuba pakai ! Ahaaa… Amacam ? Gi la baca sendiri kat page Aura Puteri Gold tuuuuu … Nak percaya atau tidak , terpulang ! Yang penting , cuba dulu kalau dah teringin nak kelihatan cun.. hehehe.. InshaAllah ..

10 ulasan:

  1. Orang2 johor bole dapatkan dari saya!
    Whatsapp 0127067298. Tq.

    BalasPadam
  2. Pelbagai produk menarik yang ditawarkan. Keterampilan antara rahsia kejayaan.

    BalasPadam
  3. Yeszaa...sy pengguna setia Dan dealer area pj, selayang n kl.. Jom WhatsApp utk sebarang pertanyaan 017-2574861..tq

    BalasPadam
  4. ada lebih tak...?? pass sini...kihkihkih...

    BalasPadam
  5. Sy pengguna setia apg dan dealer apg.. berminat nk dptkn apg boleh kontek pn wani 0123218140

    BalasPadam
  6. wahhh..patutlah maskulin bebenor.hihi

    BalasPadam
  7. Dah lama guna & memang best!
    dealer skudai
    sha 017-2189100

    BalasPadam
  8. bestnya dalam masa nak cantik dealer bagi product untuk test. patut lah muka kopak2 kacak habis.. plg geram kanak2 bayi tu nampak sgt gebu gebas.. eh..tiba2..

    BalasPadam
  9. Produk baru lagi la ni..huhu...produk sekarang tumbuh macamcendawan tumbuh lepas musim hujan..banyak sangat... Nak pakai yg mn satupun tak tau

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI