Bila hujung minggu..

 

“ Abang , nak bawak diorang gi mana hari ni ? “

Hurmm… Nak g mana eh ? Nak ke tempat tak guna banyak duit atau tak kisah ?

Tapi dalam kepala aku , Alamanda jer ! Yang pertama .. nak beli barang dapur.. Yang kedua , diorang nak main ‘horse’ dan naik ‘car’. Dan nak aiskrim !

Tak pe la.. Aku ada duit skit.. Wife pon ada skit.. Apa guna ada rezeki lebih skit untuk anak anak ? Bila anak anak seronok , kita pon terasa tempias kan ! Bila mereka sakit.. kita sendiri gundah gulana.. Bila dah sihat , kita lak berkira dengan mereka.. hurmm..

image

image

Kerja penat penat.. hari Isnin sampai Sabtu.. tiba hari Ahad , nak duduk rumah je ? Hurm.. Nak tunggu anak anak ada kawan dan mula keluar berkawan baru kita nak ajak beriadah bersama sama ? Huhuh..

Jom Qhaliff.. esok tengok Angry Bird ! Hahahaha…

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009