Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 15 Mei 2016

Bila hujung minggu..

 

“ Abang , nak bawak diorang gi mana hari ni ? “

Hurmm… Nak g mana eh ? Nak ke tempat tak guna banyak duit atau tak kisah ?

Tapi dalam kepala aku , Alamanda jer ! Yang pertama .. nak beli barang dapur.. Yang kedua , diorang nak main ‘horse’ dan naik ‘car’. Dan nak aiskrim !

Tak pe la.. Aku ada duit skit.. Wife pon ada skit.. Apa guna ada rezeki lebih skit untuk anak anak ? Bila anak anak seronok , kita pon terasa tempias kan ! Bila mereka sakit.. kita sendiri gundah gulana.. Bila dah sihat , kita lak berkira dengan mereka.. hurmm..

image

image

Kerja penat penat.. hari Isnin sampai Sabtu.. tiba hari Ahad , nak duduk rumah je ? Hurm.. Nak tunggu anak anak ada kawan dan mula keluar berkawan baru kita nak ajak beriadah bersama sama ? Huhuh..

Jom Qhaliff.. esok tengok Angry Bird ! Hahahaha…

1 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

tang angry bird tu paling win! ha3..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI