Kenapa Hard Rock Cafe Hotel , Penang ??? - BEN ASHAARI

Kenapa Hard Rock Cafe Hotel , Penang ???

 

Tak sabar aku nak ke Pulau Pinang , minggu depan ! Kenapa ? Huhuhu..  Sebab aku nak bawak mak dan ayah mertua aku yang dah lama sangat teringin ke pulau kelahiran orang tua aku ! Mereka tak pernah jejakkan kaki lagi ke Pulau Mutiara tu.. dan teringin sangat katanya.. Aku , sementara berkemampuan.. aku bawak la.. nanti dah tak mampu , menundukkan kepala je la aku .. heeee..

Dalam banyak banyak hotel , Hard Rock Hotel di Pulau Pinang yang bagi aku nampak lebih ‘kekeluargaan’ dan sangat santai terutama kalau amik bilik di bawah.. Fuhhh ! Bukak je pintu , dan terjun ! Hahahaha..

image

Aku dah ke sini sekali.. Dan terus teringatkan ahli keluarga belah wife aku. Mesti dorang akan seronok sangat di sini ! Confirm enjoy giler punya ! Hahahaha.. Maklumlah , diorang jarang jarang sangat duduk hotel 5 bintang gini.. Jadi , apa salahnya bawak diorang sesekali kan ? 

Satu lagi yang aku suka di hotel ni ialah viewnya ! Tak rasa macam di Malaysia lak tetiba.. hahaha..

image

image

Cantik kan ? Haaa..

image

Aku memang perlukan satu percutian singkat.. Heheh.. Makin semak kepala otak aku ni.. Dan , Penang tengah dibanjiri buah durian yang giler gempak sedap punya ! Huhuhuh…

Jommmm !

12 ulasan:

  1. cantik ...segalanya cantik! tengok dari gambar macam mustahil je kat Malaysia hehehe....selamat bercuti aben dan family! :)

    BalasPadam
  2. Selamat bercuti abg ben sekeluarga.

    BalasPadam
  3. yA ALLAH BESTNYA!!! stail hotel macam overseas punya :D

    BalasPadam
  4. Memang puashati kan..cantiknyaa..patutlah jadi pilihan Ben..

    BalasPadam
  5. betui tu..Fida pun sekarang tengah plan dengan adik2 nak bawak mak abah p holiday..dekat pun tak pa..janji hotel 5 star..hahha

    BalasPadam
  6. tumpang lik Penang!!!!!!!
    leh bawa fam mertua gi makan durian nanti...wo weee

    BalasPadam
  7. Happy holiday..moga di murahkan rezeki lagi..boleh bawa kami pula..hehehehhee

    BalasPadam
  8. Best dapat spend time dengan family kat hotel yg cantik :)

    BalasPadam
  9. Panorama yang berbeza di hard rock cafe hotel.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.