Aku batalkan hasrat ke gym hanya kerana SNEK PARU ! - BEN ASHAARI

Aku batalkan hasrat ke gym hanya kerana SNEK PARU !

 

Arghh.. aku dah bersiap nak ke gym ! Melambai lambai dah gym tu haa ! Tetiba teringat SNEK PARU BEREMPAH dan SNEK PARU LADA HITAM yang aku dapat petang tadi ! Huhuhu.. Terus hati berbelah bagi..

Dah dua kali aku jadi pelanggan SNEK PARU ni.. tu yang meleleh air liur bila teringat ! Huhuhuh..

image

image

“ GYM atau SNEK PARU ???  “

Terus badan tetiba jadi lemah tak bermaya ! Ececeh.. seolah olah macam sebulan tak makan dan mintak diisikan terlebih dahulu , baru ada power untuk ke gym ! Huhhhhh.. Kononnya laaa !

image

Dan ditambah dengan teringat ada sos cili yang ada dalam peti ais ! Arghhhhh ! Tak kira la apa jenama sos cili tapi yang penting , bahan utama ialah SNEK PARU ! Aummmm !

Ratah dua bungkus ! Pastu terus bukak baju dan update blog. Bersemangat untuk update blog jer. Hahahaa.. Malas gi gym malam ni.. Esok je laaa ! Huhuhuh..

Terfikir.. ni kalau buat stok untuk Ramadan ni , best ! Kot la balik kerja lambat ker.. Masak nasi je kan ? Makan ngan SNEK PARU ! Huhuhu..

Berminat ? Aku tak jual pon ! Heheheh.. Sila hubungi :

Email: aneeq_aqeel@yahoo.com.my
Hotline: ±60136313037 (Mon - Sunday | 8.30am - 10.30pm)
Facebook: https://m.facebook.com/frozenfoodledangmuar/

Tak cuba , tak tau kan ?

5 ulasan:

  1. Kira dugaan gak tu. Xpa masyuk..

    BalasPadam
  2. sedap nya paru :l fav saya. serious best untuk stock ramadhan :D!

    BalasPadam
  3. peberet paru !! ada snek? sedap x ?

    BalasPadam
  4. Cam sedap jer.....!! Ada lagi tak? Sikit....l

    BalasPadam
  5. Dgr macam best jer..mesti sedap ni sampai melambai2 gtu

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.