Kalau sayangkan suami anda ! - BEN ASHAARI

Kalau sayangkan suami anda !

 

Masa aku dapat dulu , Hero Men Wash ni kan… kannn.. Aku main pakai jer ! Ramai kawan blogger lelaki yang pakai pon setuju kata , ‘sejuuuukkk’ ! Hahahaha.. Tapi apakah kesan positif kalau diamalkan selalu ?

Jeng jeng jengg…

Secara jujurnya , aku pakai setiap kali mandi sebelah malam atau selepas workout. Segala peluh perlu dibersihkan dengan teliti.. Baru rasa selesa untuk tidur malam..

Tapi kalau diamalkan setiap malam , pastinya akan tau perbezaannya ! Haa.. Maaf yer.. ni bukan entri lucah ! Khas untuk lelaki dah berkawin jer ! Haaa.. Aku taknak bagitau apa tapi sila la try ! Hahahaha.. Rezeki la kalau menjadi.. lalalalaa…

image

image

Pastu kalau travel.. Aku dah rasa dah ! Walaupun di negara yang sejuk tapi di dalam tetap berpeluh ! Haaa.. Bila berpeluh tu , nak kena basuh dan mandi dengan sebersihnya ! Kalau orang perempuan ada pencuci manjakani .. lelaki ada apa ??? Main guna sabun biasa jer ?? Huhhh..

Pengasas Nanafa Beauty , En. Mohd Firdaus Mohd Ali sendiri mengakui keberkesanan produk keluarannya hingga sanggup merantau ke luar negara untuk memasarkan Hero Men Wash terutamanya ! Sebab dia tau bagus untuk orang lelaki wooo !

image

Kelebihannya ?

image

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut , boleh hubungi 016 412 6546 atau ke Facebook mereka , NanaFaBeautyHQ atau ke instagram milik mereka , NanafaBeautyHQ .

Sekarang.. lelaki pon dah pandai jaga kebersihan ! Tak kira la dah kawin atau bujang ! Kena bersih woooo ! Busuk , sapa mau kan ??

 

image

5 ulasan:

  1. memang bagus punnn....nyaman gitu " kata inchik dd

    BalasPadam
  2. memang best pun pakai, sejuuuukkk...

    BalasPadam
  3. banyak testi positif..tunggu birthday cik abg lah..hadiahkan satu ;)

    BalasPadam
  4. ingat apa tadi...power sungguh ayat anda.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.