Kembali sibuk.. - BEN ASHAARI

Kembali sibuk..

 

Alhamdulillah.. semua yang penting , dah lepas ! APO 2016 dah berlalu.. Majlis Lembaga Zakat Selangor di  Kelantan pon dah lepas.. Cuti sambil bekerja aku dibuatnya. Termasuk  review Hotel Perdana yang best tu ! Respek la diorang kat sana.. Tak sangka diorang selevel hotel terkenal di Kuala Lumpur ni.. Staff senantiasa senyum dan peramah.. Talak sombong punya !

Belum sampai KL , mesej dan email dah masuk bertubi tubi.. Tergaru kepala aku yang tak gatal ni.. Rezeki.. Alhamdulillah..  Jangan ditolak rezeki itu.. kan kan ? Cuti tapi bekerja ! Dah macam CEO company besar lak aku.. huhuuhh..

Dan hari ni.. ada satu meeting dan meeting tu berjaya menghasilkan beberapa projek besar !

image

Tapi .. aku terpaksa memilih job sekarang.. bukan demand tapi utk elakkan dari pertindihan job dan masa.. Aku rasa keje sendiri ni lagi takde masa dari kerja di pejabat.. Huhuhhu…

4 ulasan:

  1. kalau dh itu rezeki bro,
    orang raji ni memang murah rezeki,
    keje bagus memang orang cari punya,
    harap2 bz tu berbaloi nanti.
    kipidap.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...semoga terus sukses.

    BalasPadam
  3. Alhamdullilah Ben..semoga rezeki Ben sentiasa murah dan berterusan..aamiin ya rabb..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.