Apa kata kalau diorang lak kena prank ? - BEN ASHAARI

Apa kata kalau diorang lak kena prank ?

 

image

Fuh.. aku baca pon menyirap ! Cer bayangkan kalau diorang ada anak kat sekolah.. guru besar call diorang bagitau anak diorang eksiden ! Sekali gi sekolah.. Tadaaaa ! Prank jeee !

Ok.. tu melampau gile la kan ? OK..cam ni la k ! Apa kata penerbit diorang atau pihak pengurusan bagi surat berenti kerja 24 jam tanpa sebarang bayaran pampasan sebab diorang jdi penyampai radio tak best langsung !

Tadaaa.. Prank jer !!

Menyirap tak ?

Takde pon.. gini ! Cer polis tahan diorang dan masukkan dalam penjaara.. 48 jam atas tuduhan  pengganas antarabangsa ! Amacam ? Taddaaaaa.. Prankkk !

Cam tak masuk akal kan idea ? Kalau kena kat batang hidung sendiri , semua tak masuk akal.. Tapi kalau buat kat orang ??? Hurmm.. Agak agak la gak kan ?

Bila aku baca kenyataan dia dan seruan dia yang meminta para seniman bangkit tu.. hahaha.. serius lawak bro ! Serius ! Aku sendiri tak tau tang mana dia ni berseni sangat ???

image

Bro , Apek dan Yassin jauh bagus dari bro ! . Tu belum lagi nak petik nama arwah Yus Jambu atau Eby Yus yang jauh gempak dari dia. Nak jadi pelawak .. kena ada ilmu dan akal.. Jangan sedap lepas kat mulut jer..

Aku lama dah bosan tengok dia kat kaca tv tu.. Setiap kali keluar tv atau dengar kat radio , aku tukar chanel lain..

8 ulasan:

  1. makin teruk plak prank diorang tu. T.T

    BalasPadam
  2. Ya... Setuju! Tak suka bab prank!
    Menjatuhkan maruah orang. Dimana Nilai kemanusiaan

    BalasPadam
  3. prank dia balik ...call yg dia menang 1 juta sebab dia di undi oleh wwf dan duit akan masuk 24jam dari skrg....lepas 3 hari bagitahu dia kena prank ...mungkin lepas tu kita dapat tengok macam mana rupa tauke jambu basah bertukar jadi jambu kering .....

    BalasPadam
  4. prank tu dikatanya seni? siapa yang menghancurkan seni sebenarnya?? huh!

    BalasPadam
  5. saya emeng tak berapa minat bab-bab kenakan orang gini. Lawak melampau.
    By the way mungkin saya dah tua, dah tak boleh terima lawak2 sebegini.

    BalasPadam
  6. mmg bila dia ada, rancangan jadi bosan..

    BalasPadam
  7. dah tak syok dgr radio yg DJ ari pelawak ni..bukan lagi lawak..tapi lagi bosan ada la...baik dgr KLFM jer,lagi best.

    BalasPadam
  8. setuju.nyampah ngan taukeh tu.dah la bengap, lagik ditunjukkan kebengapan kat dlm tu. apsal lah era leh amek org xde otak gitu jadik dj.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.