Kembali sibuk..

 

Alhamdulillah.. semua yang penting , dah lepas ! APO 2016 dah berlalu.. Majlis Lembaga Zakat Selangor di  Kelantan pon dah lepas.. Cuti sambil bekerja aku dibuatnya. Termasuk  review Hotel Perdana yang best tu ! Respek la diorang kat sana.. Tak sangka diorang selevel hotel terkenal di Kuala Lumpur ni.. Staff senantiasa senyum dan peramah.. Talak sombong punya !

Belum sampai KL , mesej dan email dah masuk bertubi tubi.. Tergaru kepala aku yang tak gatal ni.. Rezeki.. Alhamdulillah..  Jangan ditolak rezeki itu.. kan kan ? Cuti tapi bekerja ! Dah macam CEO company besar lak aku.. huhuuhh..

Dan hari ni.. ada satu meeting dan meeting tu berjaya menghasilkan beberapa projek besar !

image

Tapi .. aku terpaksa memilih job sekarang.. bukan demand tapi utk elakkan dari pertindihan job dan masa.. Aku rasa keje sendiri ni lagi takde masa dari kerja di pejabat.. Huhuhhu…

4 ulasan:

  1. kalau dh itu rezeki bro,
    orang raji ni memang murah rezeki,
    keje bagus memang orang cari punya,
    harap2 bz tu berbaloi nanti.
    kipidap.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...semoga terus sukses.

    BalasPadam
  3. Alhamdullilah Ben..semoga rezeki Ben sentiasa murah dan berterusan..aamiin ya rabb..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009