Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 30 Mei 2016

Ku bawa Sony Xperia Z5 ke dalam kolam !

 

Alang alang dah terbawak masuk kolam.. aku gunakan sepenuhnya ! Nekad ! Rosak kalu.. beli lain ! Huhuhuh.. Buat apa nak sayang sayang kan ? Haaa.. Gile ??? Hehehehe..

image

image

Dan setengah jam selepas tu.. Speaker , kamera depan jadi gini. Tapi speaker dah pulih.. Kamera depan je belum. Aku tunggu kasi seharian dulu.. Apakah akan hilang wap air tu ? Haaa…

Tak rosak pon.. ok jer beroperasi.. Berbanding Z3 aku tu , terus rosak skrin.. Ternyata syok amik gambar dalam kolam.. Hahahaha..

image

Kenangan… Ala , phone leh beli baru.. Kenangan tu mahal.. kan kan ?

image

Nak beli phone apa lak eh.. Yang boleh masuk air ! Yang berani masuk air ! Iphone ? Eleleleleeeee..

5 komen :

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Best ye handphone boleh masuk dalam air..ehehe..

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

iPhone sedang mengalami keputihan sekarang ni. Haha.

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

fuh best tu phone leh masuk air..xpelah guna sjcam je lah huhu

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

peh... itu ulasan orang ada2 je tu...

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

yg jadi wap tu pernah je. siap g rendam dalam beras. hehe. Tapi last2 bia je. nt dia kering sndr sbb fon ada ms jadi panas..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI