Ku bawa Sony Xperia Z5 ke dalam kolam !

 

Alang alang dah terbawak masuk kolam.. aku gunakan sepenuhnya ! Nekad ! Rosak kalu.. beli lain ! Huhuhuh.. Buat apa nak sayang sayang kan ? Haaa.. Gile ??? Hehehehe..

image

image

Dan setengah jam selepas tu.. Speaker , kamera depan jadi gini. Tapi speaker dah pulih.. Kamera depan je belum. Aku tunggu kasi seharian dulu.. Apakah akan hilang wap air tu ? Haaa…

Tak rosak pon.. ok jer beroperasi.. Berbanding Z3 aku tu , terus rosak skrin.. Ternyata syok amik gambar dalam kolam.. Hahahaha..

image

Kenangan… Ala , phone leh beli baru.. Kenangan tu mahal.. kan kan ?

image

Nak beli phone apa lak eh.. Yang boleh masuk air ! Yang berani masuk air ! Iphone ? Eleleleleeeee..

5 ulasan:

  1. Best ye handphone boleh masuk dalam air..ehehe..

    BalasPadam
  2. iPhone sedang mengalami keputihan sekarang ni. Haha.

    BalasPadam
  3. fuh best tu phone leh masuk air..xpelah guna sjcam je lah huhu

    BalasPadam
  4. peh... itu ulasan orang ada2 je tu...

    BalasPadam
  5. yg jadi wap tu pernah je. siap g rendam dalam beras. hehe. Tapi last2 bia je. nt dia kering sndr sbb fon ada ms jadi panas..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009