Selamat Hari Lahir , Zahra Nur Iman !

 

Pejam celik.. pejam celik.. daddy pon terlupa , hari ni dah masuk 2 tahun usia anak daranya ! Nenek dia lagi gempak.. dah ingat umur 3 tahun ! Dengan perangai dia macam makcik makcik skang ni.. Huhhh.. Tak sangka , baru 2 tahun umur dia.. Hurmm..

Beberapa tahun lepas..

image

image

Untunglahhh.. dua dua ni.. Lahir lahir , dah masuk suratkhabar dan tv ! Daddy lahir lahir.. masuk buaian terus ! Huhhhh..

Makin besar , makin mengoda untuk digigit.. Ada je perangai dia yang memang mencari pasal dengan daddy dia.. Skang ni , dia suka provoke abang dia dengan layan handphone.. Dia bukan nak sangat tapi saja nak goda abang dia datang lepak ngan dia .. hurmm..

image imageimage

Dah jadi BFF dah.. Dan Zahra pon dah bersedia untuk menerima kehadiran baby.. Setiap hari , dia akan pegang dan peluk perut mak dia..

“ Sayaannng baby.. “.

Tak sabar nak ada kawan baru la tu..

image

Sekejap je masa berlalu.. pasni daddy dukung adik dia lak.. Dan dia akan ikut ibu beli barang dapur… Qhaliff , gi sekolah..

Zahra.. inshaAllah akan jadi kakak yang bertanggungjawab walaupun garang.. Kuat nangis tapi mudah dipujuk.. mudah sangat ! Tak macam bapak dia.. hahahaa..

Semoga menjadi anak yang beriman pada Allah.. bertanggungjawab pada agama , keluarga , masyarakat dan negara..

image

6 ulasan:

  1. Selamat ulangtahun kelahiran Zahra Nur Iman..moga sentiasa hidup dalam kasih sayang Allah SWT..sayangkan agama,diri,ibu,daddy,abang dan keluarga.. 👧🎂

    BalasPadam
  2. Selamat Hri jdi buat Zahra..Cptnya besaw :-)

    BalasPadam
  3. Selamat hari lahir Kak Ngah Zahra...

    BalasPadam
  4. Selamat hari lahir zahra !!!! Miss youuu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009