Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 8 Mei 2016

Selamat Hari Lahir , Zahra Nur Iman !

 

Pejam celik.. pejam celik.. daddy pon terlupa , hari ni dah masuk 2 tahun usia anak daranya ! Nenek dia lagi gempak.. dah ingat umur 3 tahun ! Dengan perangai dia macam makcik makcik skang ni.. Huhhh.. Tak sangka , baru 2 tahun umur dia.. Hurmm..

Beberapa tahun lepas..

image

image

Untunglahhh.. dua dua ni.. Lahir lahir , dah masuk suratkhabar dan tv ! Daddy lahir lahir.. masuk buaian terus ! Huhhhh..

Makin besar , makin mengoda untuk digigit.. Ada je perangai dia yang memang mencari pasal dengan daddy dia.. Skang ni , dia suka provoke abang dia dengan layan handphone.. Dia bukan nak sangat tapi saja nak goda abang dia datang lepak ngan dia .. hurmm..

image imageimage

Dah jadi BFF dah.. Dan Zahra pon dah bersedia untuk menerima kehadiran baby.. Setiap hari , dia akan pegang dan peluk perut mak dia..

“ Sayaannng baby.. “.

Tak sabar nak ada kawan baru la tu..

image

Sekejap je masa berlalu.. pasni daddy dukung adik dia lak.. Dan dia akan ikut ibu beli barang dapur… Qhaliff , gi sekolah..

Zahra.. inshaAllah akan jadi kakak yang bertanggungjawab walaupun garang.. Kuat nangis tapi mudah dipujuk.. mudah sangat ! Tak macam bapak dia.. hahahaa..

Semoga menjadi anak yang beriman pada Allah.. bertanggungjawab pada agama , keluarga , masyarakat dan negara..

image

6 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Selamat ulangtahun kelahiran Zahra Nur Iman..moga sentiasa hidup dalam kasih sayang Allah SWT..sayangkan agama,diri,ibu,daddy,abang dan keluarga.. 👧🎂

Mimi Here berkata... [Reply to comment]

Selamat Hri jdi buat Zahra..Cptnya besaw :-)

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Happy bdayyy

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Selamat hari lahir Kak Ngah Zahra...

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Selamat hari lahir zahra !!!! Miss youuu

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Happy birthday Zahra!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI