Si Manja Daddy..

 

Maka betullah kata orang dulu dulu.. Anak perempuan , rapat dengan ayahnya ! Anak lelaki bukan tak rapat tapi dia cemburu. Sebab tu si mak lebihkan anak laki lak..

Sememangnya aku terasa akan cabaran membesarkan anak perempuan ni. Walaupun baru berusia 2 tahun , dah rasa cabarannya ! Huhuhhu..

image

Asal sampai shopping mall , dia dulu sua tangan. Meminta didukung  Taknak ibu dia dukung.. Daddy dukung best ! Hahaha… Anak lelaki , bawak diri sendiri… masuk kedai mainan.. tu rempat mainan mahal mahal ! Aku layankan jer..

Tapi aku tertanya.. apakah perasaan si isteri bila si suami lebihkan anak anak dia.. Si wife , dah kurang rasa kasih sayangkah ?? Tu belum part tak dapat tidur samma  tuuu.. maklumlah , pakat berebut tidur atas katil.. Hurmm..

5 ulasan:

  1. olo manja sangat Zahra ngan daddy dia. Nanti dia dapat adik misti dia akan jadi berdikari

    abg sulung mmg malas layan dah daddy dia sebab dia dah puas buli daddy dia dulu betul tak hahahhaha

    BalasPadam
  2. mak selalu cemburu kalau ayah lebihkan dayah, sekarang dia tak cemburu dah, sebab kalau dia nak apa-apa dia suruh jer dayah minta dekat ayah, senang dapat katanya..haha

    BalasPadam
  3. Opss ! Soalan last susah nak jawab. Hehehe.. sbb belum kawin lagi. Bila abem update mcm ni. Rindu pulak kat ayh min .

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.