Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 Mei 2016

Si Manja Daddy..

 

Maka betullah kata orang dulu dulu.. Anak perempuan , rapat dengan ayahnya ! Anak lelaki bukan tak rapat tapi dia cemburu. Sebab tu si mak lebihkan anak laki lak..

Sememangnya aku terasa akan cabaran membesarkan anak perempuan ni. Walaupun baru berusia 2 tahun , dah rasa cabarannya ! Huhuhhu..

image

Asal sampai shopping mall , dia dulu sua tangan. Meminta didukung  Taknak ibu dia dukung.. Daddy dukung best ! Hahaha… Anak lelaki , bawak diri sendiri… masuk kedai mainan.. tu rempat mainan mahal mahal ! Aku layankan jer..

Tapi aku tertanya.. apakah perasaan si isteri bila si suami lebihkan anak anak dia.. Si wife , dah kurang rasa kasih sayangkah ?? Tu belum part tak dapat tidur samma  tuuu.. maklumlah , pakat berebut tidur atas katil.. Hurmm..

5 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Alololoooo zahra...

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

olo manja sangat Zahra ngan daddy dia. Nanti dia dapat adik misti dia akan jadi berdikari

abg sulung mmg malas layan dah daddy dia sebab dia dah puas buli daddy dia dulu betul tak hahahhaha

adk dayah berkata... [Reply to comment]

mak selalu cemburu kalau ayah lebihkan dayah, sekarang dia tak cemburu dah, sebab kalau dia nak apa-apa dia suruh jer dayah minta dekat ayah, senang dapat katanya..haha

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

Opss ! Soalan last susah nak jawab. Hehehe.. sbb belum kawin lagi. Bila abem update mcm ni. Rindu pulak kat ayh min .

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

no komennnn

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI