Jumaat, 30 Disember 2016

Menutup tirai 2016 di De Rhu Beach Resort , Kuantan !

 

Tutup 2016 dan buka 2017 dengan sambutan hari lahir wife ! Huhhu.. Satu kenangan yang bakal terukir di De Rhu Beach Resort , yang mana ini kali pertama aku sekeluarga sambut di luar kawasan aku membesar… hahahaa..

Kenapa De Rhu Beach Resort ? Seperti yang aku kata , aku suka main ‘ Pantai Timur’  kalau ada cuti panjang. Pantai bersih adalah keutamaan aku. Dan di sini , dengarnya kolam sesuai untuk anak anak dan ditambah masing masing dah ada life vest yang aku sendiri teringin nak pakai.. pastinya akan memberikan keseronokkan bermandi manda tak terhingga.. kan kan ?

image

Cuma satu je persoalan.. Apakah benar De Rhu Beach Resort Kuantan ni seperti yang dikatakan .. best ???

image

Tunggu aku sampai sana dan bercerita mengenai resort ni ehh..

10 komen :

Daus Redscarz berkata... [Reply to comment]

Menarik ni. slalu pakai pelampung biasa tu je.. asyik bocor je. Boleh try gak life vest tu. boleh simpan lama-lama..

Jemput baca http://www.redscarz.com/2016/12/konvoi-honda-civic-2h1m-ke-pulau-pinang.html

Umminani berkata... [Reply to comment]

semoga selamat sampai di sana

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Best..kolam untuk kanak-kanak meriah..kalau tak silap ada taman arnab..dulu..sekarang tak pasti..

Emarieys berkata... [Reply to comment]

selamat bercuti dan selamat tahun baru.

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

Selamat tahun baru 2017

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

Enjoy holiday..selamat tahun baru 2017

Dura Norell berkata... [Reply to comment]

Yes. Selamat tinggal 2016, dan hai 2017 😊

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Happy holidays!

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday untuk Kak la =) Slmt tahun baru aben, semoga lebih suksess!

Hamelia Hamid berkata... [Reply to comment]

happy new year Ben

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI