Khamis, 27 April 2017

Boleh buat lawan wrestling !


Sekejap je masa berlalu.. Dah merangkak dah mamat ni ! Sepupu dia pon tak merangkak lagi walhal ikutkan ari tu , dia ni 'lembik' jer.. Tapi skang ,  aku berdirikan dia pon dah boleh bukak langkah nak berjalan ! Alhamdulillah..
Dan paling menarik.. dah start kena buli ngan abang kakak dia.. dan daddy dia ! Tu bertepek tu hasil kerja daddy tu.. hahaha.. dia  redha jer. Sengih ajaaa.. asalkan ada orang layan dia.. Hurmm.. Aku rasa mamat ni tinggi dari aku nanti. Skang ni pon dah rasa meninggi semacam.
Makan ? Kuat.. Susu ? Kuat ! Dan pandai terliur dah tengok aku makan... Nasib tak pandai mintak lagi. Tapi dah pandai mintak nak ikut berjalan sana sini.. Satu lagi , sedap peluk dia... pastu dia meronta ronta. Memang terasa kuat dia.. 
Pasni leh sunat sekali ngan abang dia.. daddy leh join sama.. ehh ?

2 komen :

Ana Suhana berkata... [Reply to comment]

Nanti sekejap je dh boleh berjalan, berlari dan bercakap.

umishas berkata... [Reply to comment]

muke mntk kene cubit ni..geram..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI