Pengerusi SPR wajar letak jawatan !


Mula mula macam tak percaya la gak sebab bila mencari kenyataan asal , tak jumpa ! Maklumlah , sekarang ni kan kaki fitnah bersepah sepah ! Tapi bila terjumpa satu statement di Facebook , barulah aku faham kenapa tak jumpa ! Dan semua akhbar rasmi mengeluarkan cerita yang sama ! Abis la kau nak.. Letak la jawatan. Bikin malu jer keluarkan statement gitu ! Aparaaaaaa ! Tak belajar dari kesilapan lalu. Patutnya kau tu berkecuali ! 

Mula mula terjumpa keratan begini viral di Facebook. Aku tak percaya ! Mana buktinya ??? Aku google. Takda kenyataan terutama di FMT ! Pelik. Aku cari video , takda tapi yang jumpa dia bercakap pasal Hudud ! Erk... biar betul ??? Adoiyai... Teruknya cara dia berfikir. 



Nah.... Rupanya Bossku dah 'sound' rupanya. Patutlahh dah 'hilang' kenyataan tu ! Kikiki.. Tapi sayangnya , dah kena screen shot artikal tu. Masaklah nak... Masak....



Dan .. dan... pagi ni ! Walawei !




Oh man ! Sapa dia Pengerusi SPR ni ? Kenapa lain macam bunyi dia ? Bercakap pasal hudud lagi. Adehhh.. Aku mencari cerita ni lagi dan lagi. Terjumpa sekeping gambar..


Oh... geng bijak pandai Malaysia. Patutlah. Kikiki.. Nak gi workout la. Cuma satu je persoalan. Apakah dia akan letak jawatan ? Tak mungkin terutamanya di kerajaan baru ini. Segalanya , boleh jer. Tapi aku harap letak la jawatan. Hilang dah kredibiliti ko nak. 


3 ulasan:

  1. Sangat-sangat penting memilih kawan.. Tak kuat boleh terpengaruh walau tak wajar dilakukan. Sedihnya..

    BalasPadam
  2. Allah dah mudahkan cara.. cari yang bengong2 gini dan pastinya dia akan malu n letak jwtn sndr. mentang2lah bodoh tu free. habis dikaut.

    BalasPadam
  3. memang tak patut la dia buat statementcegitu. Bukan semua orang kelantan dan bukan semua orang malaysia pegi clubbing. errm. aduh..audd..duh.duh..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.