Don's Warong , ternyata menyelerakan pengunjung ! - BEN ASHAARI

Don's Warong , ternyata menyelerakan pengunjung !

Lepas workout kat gym , aku terus ke Plaza Damas, Sri Hartamas.  Hehehe... Nak jumpa client kat sana. Walaupun aku suri rumah , tapi aku tetap kena 'bekerja'. Heheheh... Kenapa nak jumpa kat sini ? Pertama , ada kawan syorkan pada aku... suruh cuba Don's Warong. Kedua , client tu pun ajak jumpa area tu jer. Aku ok jer. Boleh test makanan kat situ.. hehehe.. 

Don's Warong terletak di Plaza Damas. Sri Hartamas. Ruang parking sebenarnya ada banyak dan murah jer. Boleh parking bawah atau atas. Tak perlu berpusing sangat nak mencari parking. Heee.. 



 

Bersih dan kemas

Penuh dan meriah

Selesa. Walaupun cuaca panas , di Don's Warong , tak terasa kepanasan pun. Kawasan terbuka dan ada kipas menyejukan. Ok bagi aku untuk santai meeting atau berbual pasal bisnes di sini. Tak banyak gangguan. Dan sambil tu , boleh makan makanan yang sedap sedap ! 

Jom tengok menu dan harga. Heee.. Mampu bayar punya. 





Standard restoran je la kan. Bagi aku ok dah ni. Sepadan dengan makanan dia ! Hurmm. Memang sedap dan berbaloi. Aku siap tapau bawak balik rumah. Bila sedap , kita kena ingat juga keluarga di rumah.. kan kan ? Jangan makan sorang sorang jer.. heee..

Aku test makan nasi lemak , mee rebus , chicken chop , waffle dan kopi Muar with ice cream. Huhuhu.. Sedap ar ! Lari dari menu raya jap aku. Hahahaha... Boring gak asik ketupat lemang ! Pekena makanan gini , memang best terutama dengan kawan kawan. Sambil berborak gituu. kan ?






Amacam ? Hehehehe.. Sedap kan ? Nah.. baru tengok gambar ! Belum makan lagi. Menu di sini banyak diubah suai mengikut selera orang sekarang tetapi masih mengekalkan keaslian dan kesedapannya. 

Don's Warong dibuka pada seawal pagi untuk sarapan , makan tengahari , makan malam  sehingga tengah malam ! Huhhuhu.. Malam malam kang ramai suka melepak dan gi kelab malam gitu. Leh makan sebelum balik umah.. heeee..

Ok... untuk info lanjut , boleh ke Facebook , Instagram dan juga Twitter Don's Warong. 

13 ulasan:

  1. Selalu dengar pasal Don's Warong ni, tapi tak pernah pergi cuba lagi... Belanja ai plissss

    BalasPadam
  2. sedap sangat... menarik menu yg ada tabur kacang tu

    BalasPadam
  3. laksa johor tu menyelerakan..

    BalasPadam
  4. Ada kene mengena dgn ustaz Don x hihi menarik menunyab..

    BalasPadam
  5. Terliur tengok rojak tu..

    BalasPadam
  6. Pernah berbuka puasa kt sini...meletop laksa Johor dia!!!

    BalasPadam
  7. Selalu gak p area situ.. nnt ley cekidout

    BalasPadam
  8. Dekat sangat ngan opis ni.. selalu beli lunch kat sebelah Don’s warong ni.. pasni blh try sini pulak..

    BalasPadam
  9. Oh my! Nasi lemak dia menyelerakan....

    BalasPadam
  10. Memang nampak menyelerakan, harga pun berpatutan jugak.

    BalasPadam
  11. nampak menarik...ada masa nak singgah nanti. harga pun cam ok

    BalasPadam
  12. Kiteorg pergi tak jumpa. Actually kat area mana ye��

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.