Aku nak berhenti berblog dah ...

 

Yearghhhhhhhhhh .. ini baru entri 'fake' dan nak curi trafik !!! Yeh yehhhh ... Tapi wat pe ??? Bukan ada buffered pon kat blog aku .. lama dah buff pergi membawa diri dari blog aku ni .. Blog aku bukanlah blog yang bagus untuk Nuff bagi buff tiap tiap bulan .. Kan Nuff kan ?

Ramai ingat aku terasa dengan tafsiran sahabat tu terhadap blog aku .. Ahaks.. Terasa ??? Masih aku terasa .. Hahaha.. Heeeloooooooooo  Ben !! .. Come on !! Jangan jadi budak budak laaa..kata dah lama dalam dunia blog ni ?? Hehe.. aku tak terasa laa.. saja nak berlakon terasa .. Kata nak curik trafik kan ? Maka aku buktikanlah .. Perghh..

Boleh cam tu ? Hahaha... Buat semua rakan blogger yang baru bertatih dalam arena blogging antarabangsa ni , beginilah adat resam dunia maya ini.. Adakalnya kita dicuit.. adakalanya kita dipuji.. adakalanya kita dikritik.. antara mampu hadapi atau tidak je menjadi pertaruhannya..

Jadi, perbanyakkan ilmu di dada serta info info terkini dan terdahulu bagi memperkuatkan lagi setiap entri kita di masa akan datang .. Buat mereka yg gemar mengorek lubang dan mencari lubang tu , tahniah .. mmg patut jadi pengkritik tegar ... Yeargh.. Tanpa anda sapalah kami .. kan ? hehehe..

17 ulasan:

  1. terkejut baca tajuk post . harap abg ben sabar ek

    BalasPadam
  2. lain org lain cara. blog masing2. tepuk dada tnya selera lah. sukati la nak 'copy paste' ke, nak jadikan 'brochure' ke.

    senang ckp, kalau tak suka jgn dtg. the end.

    BalasPadam
  3. betol2..setuju ngan en.ben...
    tanpa blogger siapalah blogger.
    ermm..mcm slh je ayat nie..^^

    BalasPadam
  4. cit...blogger terkenal pun main curi2 trafik ker? ^_^

    BalasPadam
  5. betul tu rupa-rupanya..blogger otai pun kena kritik inikan pula kami yg baru.Saya pernah rasa frust sbb kena kritik dgn bahasa yang mcm mulut longkang.

    Tapi sokongan dr blogger2 lama memberi semangat baru...

    BalasPadam
  6. salam..

    en.ben pedulikan mulut longkang tue, memang x boleh tengok orang senang sikit ada je..kalau dah dasar mulut longkang mulut longkang jugak..up sikit lagi mulut indah water perghhhh busuk tue sebusuk hati manusia durjana tue...

    BalasPadam
  7. yeahh..terbaek...suka cara en ben mnjawab kritikan..mmbina or tak mmbina...hehee...

    BalasPadam
  8. jgn dengar ckp orang..yang penting nawaitu..x salah blogging kalau kena caranya..betul x abg ben?

    BalasPadam
  9. Hahaha, suka hati ben lahh, tapi ko tu kalau berhenti berblog..sapa susah?..selain diri sendiri, ni pak tua pun susah samaa..mana nak jawab soalan perihal masak2, nak jawab pertanyaa kenapa ben berhenti..pengsannn!!

    BalasPadam
  10. betullu bro. memang kritikan akan kita dpt. tp dpt menguatkan kita. cth, aku br jer dpt kritikan yg boleh mendownkn mood berblog...

    Latest Entry Blog Razis "Anda Sokong atau Bangkang Menara Warisan"

    BalasPadam
  11. lantak pi la en ben..cara masing2..asal bahagia dngn cara sndiri..tak pyh nak pikir pasal org lain

    BalasPadam
  12. kalau bro ben nak berhenti berblog, tentu semua orang terkejut..tapi kalau org cam sy ni, sume x heran..hahaha..

    BalasPadam
  13. haih! mane boley stop blogging. nnt sape nk tlg kami blogger baru nih?
    huhu ;))

    BalasPadam
  14. @Mat Gebuhehehe...sokong2 CMG..sape lagi nak support blogger baru klu bukan en. ben? kan? kan?

    BalasPadam
  15. saya pun baru je menerima kritikan daripada seseorang akibat komen yang dibuat dalam sebuah blog. macam-macam tuduhan dilemparkan,,pedas, berbisa,,semua keluar. semuanya disebabkan berlakunya salah faham di sana. Tapi ok jugak sebab ia boleh dijadikan point dalam blog. jadikan info, kalau tak maybe saya tak buat entri yang tuh.

    BalasPadam
  16. apa? BA nak berhenti.. kesianla kat nwbie2 nanti.. takde cikgu n tkde orang nak tolong promote..
    ALL IN ONE

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009