Selasa, 26 Oktober 2010

Aku nak berhenti berblog dah ...

 

Yearghhhhhhhhhh .. ini baru entri 'fake' dan nak curi trafik !!! Yeh yehhhh ... Tapi wat pe ??? Bukan ada buffered pon kat blog aku .. lama dah buff pergi membawa diri dari blog aku ni .. Blog aku bukanlah blog yang bagus untuk Nuff bagi buff tiap tiap bulan .. Kan Nuff kan ?

Ramai ingat aku terasa dengan tafsiran sahabat tu terhadap blog aku .. Ahaks.. Terasa ??? Masih aku terasa .. Hahaha.. Heeeloooooooooo  Ben !! .. Come on !! Jangan jadi budak budak laaa..kata dah lama dalam dunia blog ni ?? Hehe.. aku tak terasa laa.. saja nak berlakon terasa .. Kata nak curik trafik kan ? Maka aku buktikanlah .. Perghh..

Boleh cam tu ? Hahaha... Buat semua rakan blogger yang baru bertatih dalam arena blogging antarabangsa ni , beginilah adat resam dunia maya ini.. Adakalnya kita dicuit.. adakalanya kita dipuji.. adakalanya kita dikritik.. antara mampu hadapi atau tidak je menjadi pertaruhannya..

Jadi, perbanyakkan ilmu di dada serta info info terkini dan terdahulu bagi memperkuatkan lagi setiap entri kita di masa akan datang .. Buat mereka yg gemar mengorek lubang dan mencari lubang tu , tahniah .. mmg patut jadi pengkritik tegar ... Yeargh.. Tanpa anda sapalah kami .. kan ? hehehe..

17 komen :

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

terkejut baca tajuk post . harap abg ben sabar ek

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

lain org lain cara. blog masing2. tepuk dada tnya selera lah. sukati la nak 'copy paste' ke, nak jadikan 'brochure' ke.

senang ckp, kalau tak suka jgn dtg. the end.

SiBulan berkata... [Reply to comment]

betol2..setuju ngan en.ben...
tanpa blogger siapalah blogger.
ermm..mcm slh je ayat nie..^^

Aniza berkata... [Reply to comment]

cit...blogger terkenal pun main curi2 trafik ker? ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

betul tu rupa-rupanya..blogger otai pun kena kritik inikan pula kami yg baru.Saya pernah rasa frust sbb kena kritik dgn bahasa yang mcm mulut longkang.

Tapi sokongan dr blogger2 lama memberi semangat baru...

Amy Syaquena berkata... [Reply to comment]

salam..

en.ben pedulikan mulut longkang tue, memang x boleh tengok orang senang sikit ada je..kalau dah dasar mulut longkang mulut longkang jugak..up sikit lagi mulut indah water perghhhh busuk tue sebusuk hati manusia durjana tue...

mia berkata... [Reply to comment]

yeahh..terbaek...suka cara en ben mnjawab kritikan..mmbina or tak mmbina...hehee...

SURIA AMANDA berkata... [Reply to comment]

jgn dengar ckp orang..yang penting nawaitu..x salah blogging kalau kena caranya..betul x abg ben?

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Hahaha, suka hati ben lahh, tapi ko tu kalau berhenti berblog..sapa susah?..selain diri sendiri, ni pak tua pun susah samaa..mana nak jawab soalan perihal masak2, nak jawab pertanyaa kenapa ben berhenti..pengsannn!!

Razis berkata... [Reply to comment]

betullu bro. memang kritikan akan kita dpt. tp dpt menguatkan kita. cth, aku br jer dpt kritikan yg boleh mendownkn mood berblog...

Latest Entry Blog Razis "Anda Sokong atau Bangkang Menara Warisan"

suzzsuzie berkata... [Reply to comment]

lantak pi la en ben..cara masing2..asal bahagia dngn cara sndiri..tak pyh nak pikir pasal org lain

L@n@ a.k.a Mak Budak berkata... [Reply to comment]

tipah tertipu kaa???

zalin berkata... [Reply to comment]

kalau bro ben nak berhenti berblog, tentu semua orang terkejut..tapi kalau org cam sy ni, sume x heran..hahaha..

puteriqaizyan berkata... [Reply to comment]

haih! mane boley stop blogging. nnt sape nk tlg kami blogger baru nih?
huhu ;))

Xana berkata... [Reply to comment]

@Mat Gebuhehehe...sokong2 CMG..sape lagi nak support blogger baru klu bukan en. ben? kan? kan?

eiela berkata... [Reply to comment]

saya pun baru je menerima kritikan daripada seseorang akibat komen yang dibuat dalam sebuah blog. macam-macam tuduhan dilemparkan,,pedas, berbisa,,semua keluar. semuanya disebabkan berlakunya salah faham di sana. Tapi ok jugak sebab ia boleh dijadikan point dalam blog. jadikan info, kalau tak maybe saya tak buat entri yang tuh.

nur berkata... [Reply to comment]

apa? BA nak berhenti.. kesianla kat nwbie2 nanti.. takde cikgu n tkde orang nak tolong promote..
ALL IN ONE

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI