Rabu, 27 Oktober 2010

Whopsss.. incik INNITY sudah sound aku la..

" Greetings from Innity! We see that you are not running our ad scripts on BEN ASHAARI. To renew your partnership with us, bla bla bla bla ...... "

Kalau aku tak renew , maka aku bercerai la ngan INNITY ni ... heheh..

Dulu kan ... aku kan.. ada letak kan... adv dari INNITY ... Hehe... Skang ??? Aku buang dah .. Sbb aku nak setia ngan NUFFNANG .. NUFFNANG je tak setia ngan aku .. huwaaaaaaaaaaaaaaaa... Eceh.. acah jeee... NUFFNANG sangatlah baek syarikatnya.. ok ? Erk.. sori la yer.. bukan nak memuji lelebih tapi aku respek atas kecekapan pengurusan mereka .. On time bayar 'gaji' ! Ok la kan ?

INNITY , ok jugak ... mmg ok .. sama cam NUFFNANG cuma aku lebih suka terikat ngan NUFFNANG .. NUFFNANG je tak suka terikat dengan aku...huwaaaaa lagi .. guwau jee ..

Aku terpaksa buat pilihan masa tu .. Samada INNITY atau NUFFNANG .. Maka , seperti korang nampak , aku pilih INNITY .. Tapi pada masa akan datang , sapa tau kan ? Kot NUFFNANG mintak talak dari aku ke .. mana la tauuu ..

Kenapa aku pilih NUFFNANG ? Masa tu iklan NUFFNANG keluar kat blog aku bertubi tubi manakala INNITY ,jarang sekali ... Kalau keluar pon tak sempat kelip mata , dah hilang .. haaaaaaaaaaaaaaaaa... masa tu la.. masa tu trafik aku ala ala polis trafik pangkat Konstabel je.. skang ni baru laaa up skit ala ala Sarjan .. dan sedang berusaha untuk mendapatkan taraf Inspektor..

Tapi aku bersyukur gak dan berterima kasih pada INNITY kerana memberi aku peluang berada dalam syarikat mereka ... hehehe.. Best mmg best tapi aku terpaksa pilih yang cun atau jelita .. dua dua berbudi bahasa .. Kira luah mati jiran sebelah..telan mati jiran atas rumah.. gitu je la...

Apa nak buat.. kita salahkan MAT GEBU dah la yer.. Eh.. maaf..Mat Gebu tak de kene mengena dengan entri ini yer ...

9 komen :

ain mustaza berkata... [Reply to comment]

btol2..
mari kita setia dgn nuffnang

l y n n a s h a a r i berkata... [Reply to comment]

nuffnang is the bestttttt!;)

Rozana Razali berkata... [Reply to comment]

stuju.. =)

ana ayesha berkata... [Reply to comment]

mat gebu mcm orgnyer? gebu n gebuss ?

SURIA AMANDA berkata... [Reply to comment]

erk,tetiba mat gebu yang kena..syian mat gebuss...

Pujangga berkata... [Reply to comment]

kehh3 mat gebu gak kena

Noor Faezah Mazli berkata... [Reply to comment]

nuffnang di hatiku. ecehhh. hehe

Farah Sygs berkata... [Reply to comment]

setia pd yg satu..ta rugi la....hehe...nuff best

cek chun berkata... [Reply to comment]

itu nafnang.. mat gebu yang punya..hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI