Mintak bantuan korang boleh ?

 

 

Leh pada nak tolong rakan blogger kita ni , APISTAKKISAH .. dia mintak tolong kita semua sokong video dia ni .. Haaa.. Mesti korang nak tanya punya , pasal apa nih ???

Ok.. aku rasa ada baiknya korang g baca sendiri kat blog dia .. ok ? Tak kisah kan ? Apis tak kisah takkan korang kisah kan ? Heheh.. ni pon ada kebaikkan .. bukan untuk hiburan … boleh ? Boleh la yer .. hehe.. Tqqq…

Klik  APISTAKKISAH- MALAYSIA SOCIAL REFLECTION NETWORK

5 ulasan:

  1. Hmmm... dah LIKE walaupon tak braper paham apa yang dia nak buat tuh sebab audio video tuh teruk. Kejap kuat kejap perlahan. Kat opis tak leh bukak speakers kuat-kuat... so I dapat dengar bahagian audio yang kuat jer.


    Terbaru dari Logokoko:

    [11SX] Tidak kuat isap

    [10PG] Cara memicit jerawat tak bertauliah

    [13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

    BalasPadam
  2. dia nak perkenalkan rangkaian sosial antara guru2..cara pengajaran sekarang..

    http://dzuandiey.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Menarik , nak suruh akak tengok laa . Dia bakal cekgu . hihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.