Isnin, 2 April 2012

Bila member dtg melawat ..

Masih menunggu .. ni kes emergency tp kena tunggu punya lama .. huhu .. Aku kata dah kat wife suh amik private punya tp still kt Hospital Putrajaya gak laa ..


Member FB dan geng Whatsapp aku dtg .. Que , bwk mlm utk aku .. Waaa.. terharu sehh .. Macam suh kansel diet je nehh ..


Tak tau bilaa laa wife boleh masuk ke bilik bedah tu .. dah terasa sakit giler kat belakang tu .. Aku lak tk dibenarkan teman .. haih ..


Awal bulan , projek blog lak byk masuk .. hurm ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

33 komen :

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

murah rezeki ben..

ayu sentiasa mendoakan agar zla senang melahirkan bb..

mudahan2 cepatlah....
kasihan si ibu dan ayahnya

mamavogue berkata... [Reply to comment]

Mmg lame menunggu. Incik joni tggu mamavogue ari tu dr kul 3 ptg sampai subuh esok nyer br selesai segala-gala.
Bakal papa pun kena byk doa utk isteri okeh..

misz_eyza berkata... [Reply to comment]

sabar yer abg ben...

dugaan tue di saat kecemasan macam nie...

berdoa byk2 muga wife abg ben mudah bersalin nanti..

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

tak masuk wad lg? tak apalah.. bykkan bersabar abang ben.. hehe.. insya-Allah semuanya selamat..

Faiz berkata... [Reply to comment]

Ben..mak saya ajar suh adik n wife baca rabbiy yassir wala tu'assir ya karim masa nk bersalin..alhamdulillah dipermudahkn
Baca bnyak2
insyaallah

ummi_norseha berkata... [Reply to comment]

hrp sume di permudahkn....:)

Zamani berkata... [Reply to comment]

Doakan yang terbaik untuk isteri ;)

Ar Mujahid berkata... [Reply to comment]

Sabar ya abg ben..anak pertama kan? banyak2 kan berdoa.. rezeki mesti melimpah ruah lepas ni.ameen

Myvitrd berkata... [Reply to comment]

Asal tak masukkan dekat private bro... Gomen ni lambat sikit... Doa2 insyaallah semuanya selamat bro..

norliha berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah... rezeki baby,
lepas settle semuanya bolehlah sambung balik kerja tu.

Cik Tie@Akak berkata... [Reply to comment]

kenapa baby kena kluor ikut tingkap Ben?ada masaalah apa?

deno berkata... [Reply to comment]

insyaallah semoga segala dipermudahkan.. amin!

xila riston berkata... [Reply to comment]

smoga dipermudahkan lah ye...

Pink Lavender berkata... [Reply to comment]

ha ahh..
nape abg ben xamek pakej special kat hosp putrajaya tuh jer
sbbnyer diorg akan entertain baik punyer..wad pon spesel,doc pakar yg dtg cek..

xperla..pengalaman banyak bagi pengajaran..
bawa bersabar abg ben

mas saari berkata... [Reply to comment]

sabar ye Ben!
insyallah dipermudahkan segalanya..

Huda berkata... [Reply to comment]

sabar yea..sakit orang bersalin ni lain2 plus masuk gov hosp kan, so kena bersabar.

Nor Nadiah berkata... [Reply to comment]

kne cizer ke abg ben?

semoga semua berjalan dgn lancar..amin..:)

http://www.nornadiah.com/2012/04/blogger-is-getting-new-look-in-april.html

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Walau pun keluar ikut tingkap, mudah-mudahan semuanya selamat.Cepat2 btau dah ada berita ek, Ben?

JAI berkata... [Reply to comment]

Fuhh..mau tengahmalam ni bro..adeyyy..keep update..

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Releks....projek blog tu insya Allah tak kemana, yang sekarang ni paling penting...Sian juga dgr zila tak masuk2 bilik bedah lagi..hmmm...

Hotz Mumma berkata... [Reply to comment]

semoga semua nyer dlm keadan selamat dan allah permudahkan urusan bersalin is3 abg ben..kesian nyer kena operate..ada mslh ke baby?syg nyer sulong dh kena operate...nk buat mcm mn ..janji nyawa ibu dan anak selamat

www.azrulin.blogspot.com

Eyriqazz berkata... [Reply to comment]

bersabarla bro..hospital goverment mmg kena queue...Arwah ayah saya dulupun dah almost stage yang teruk baru la dpt diagnosis ngan betul....

Apapun,welcome to the club soon...Kelab Papa Papa Blogger.... Hik3..

whitecappuccino berkata... [Reply to comment]

moga dipermudahkan proses kelahirannya..

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

bersabarlah =)

Warna Warni Kehidupan berkata... [Reply to comment]

sabar menanti incik Ben. Hosp Putrajaya memang penuh sentiasa... Moga semua selamat...

Rosniena berkata... [Reply to comment]

rezeki dan dugaan bersalin memang begitu, berdoa banyak2 supaya semua selamat.

Rosniena berkata... [Reply to comment]

rezeki dan dugaan bersalin memang begitu, berdoa banyak2 supaya semua selamat.

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Waaah.. Bro Ben! Usaha! Jgn risau2. Brdoa, insyaAllah bro bkal jdi ayh kpada baby yg comel nnti. Fkirkn apa yg best. :)

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

ape cite skrg? x sbr nk tau ni..insyaAllah semuanye akan ok :)

Azi berkata... [Reply to comment]

klu dh pecah air ketuban xlama tu.. anak first biasa lmbt sikit... my sis 12 jam pas pecah air ketuban still xbukak2 jln diorg decide operate risau baby lemas...

sueMUNCET berkata... [Reply to comment]

que...perut tu cover sikit..haha!

etuza berkata... [Reply to comment]

Asalam Bro ! ben..
Tahnaih selamat isteri melahirkan..semoga bahagia dengan kehadiran sikecil yg comel..

Iam Yanty berkata... [Reply to comment]

Asal bro Que xajak gebg whatsApp ikut sekali....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI