Bila member dtg melawat ..

Masih menunggu .. ni kes emergency tp kena tunggu punya lama .. huhu .. Aku kata dah kat wife suh amik private punya tp still kt Hospital Putrajaya gak laa ..


Member FB dan geng Whatsapp aku dtg .. Que , bwk mlm utk aku .. Waaa.. terharu sehh .. Macam suh kansel diet je nehh ..


Tak tau bilaa laa wife boleh masuk ke bilik bedah tu .. dah terasa sakit giler kat belakang tu .. Aku lak tk dibenarkan teman .. haih ..


Awal bulan , projek blog lak byk masuk .. hurm ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

33 ulasan:

  1. murah rezeki ben..

    ayu sentiasa mendoakan agar zla senang melahirkan bb..

    mudahan2 cepatlah....
    kasihan si ibu dan ayahnya

    BalasPadam
  2. Mmg lame menunggu. Incik joni tggu mamavogue ari tu dr kul 3 ptg sampai subuh esok nyer br selesai segala-gala.
    Bakal papa pun kena byk doa utk isteri okeh..

    BalasPadam
  3. sabar yer abg ben...

    dugaan tue di saat kecemasan macam nie...

    berdoa byk2 muga wife abg ben mudah bersalin nanti..

    BalasPadam
  4. tak masuk wad lg? tak apalah.. bykkan bersabar abang ben.. hehe.. insya-Allah semuanya selamat..

    BalasPadam
  5. Ben..mak saya ajar suh adik n wife baca rabbiy yassir wala tu'assir ya karim masa nk bersalin..alhamdulillah dipermudahkn
    Baca bnyak2
    insyaallah

    BalasPadam
  6. Doakan yang terbaik untuk isteri ;)

    BalasPadam
  7. Sabar ya abg ben..anak pertama kan? banyak2 kan berdoa.. rezeki mesti melimpah ruah lepas ni.ameen

    BalasPadam
  8. Asal tak masukkan dekat private bro... Gomen ni lambat sikit... Doa2 insyaallah semuanya selamat bro..

    BalasPadam
  9. alhamdulillah... rezeki baby,
    lepas settle semuanya bolehlah sambung balik kerja tu.

    BalasPadam
  10. kenapa baby kena kluor ikut tingkap Ben?ada masaalah apa?

    BalasPadam
  11. insyaallah semoga segala dipermudahkan.. amin!

    BalasPadam
  12. smoga dipermudahkan lah ye...

    BalasPadam
  13. ha ahh..
    nape abg ben xamek pakej special kat hosp putrajaya tuh jer
    sbbnyer diorg akan entertain baik punyer..wad pon spesel,doc pakar yg dtg cek..

    xperla..pengalaman banyak bagi pengajaran..
    bawa bersabar abg ben

    BalasPadam
  14. sabar ye Ben!
    insyallah dipermudahkan segalanya..

    BalasPadam
  15. sabar yea..sakit orang bersalin ni lain2 plus masuk gov hosp kan, so kena bersabar.

    BalasPadam
  16. kne cizer ke abg ben?

    semoga semua berjalan dgn lancar..amin..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/04/blogger-is-getting-new-look-in-april.html

    BalasPadam
  17. Walau pun keluar ikut tingkap, mudah-mudahan semuanya selamat.Cepat2 btau dah ada berita ek, Ben?

    BalasPadam
  18. Fuhh..mau tengahmalam ni bro..adeyyy..keep update..

    BalasPadam
  19. Releks....projek blog tu insya Allah tak kemana, yang sekarang ni paling penting...Sian juga dgr zila tak masuk2 bilik bedah lagi..hmmm...

    BalasPadam
  20. semoga semua nyer dlm keadan selamat dan allah permudahkan urusan bersalin is3 abg ben..kesian nyer kena operate..ada mslh ke baby?syg nyer sulong dh kena operate...nk buat mcm mn ..janji nyawa ibu dan anak selamat

    www.azrulin.blogspot.com

    BalasPadam
  21. bersabarla bro..hospital goverment mmg kena queue...Arwah ayah saya dulupun dah almost stage yang teruk baru la dpt diagnosis ngan betul....

    Apapun,welcome to the club soon...Kelab Papa Papa Blogger.... Hik3..

    BalasPadam
  22. moga dipermudahkan proses kelahirannya..

    BalasPadam
  23. sabar menanti incik Ben. Hosp Putrajaya memang penuh sentiasa... Moga semua selamat...

    BalasPadam
  24. rezeki dan dugaan bersalin memang begitu, berdoa banyak2 supaya semua selamat.

    BalasPadam
  25. rezeki dan dugaan bersalin memang begitu, berdoa banyak2 supaya semua selamat.

    BalasPadam
  26. Waaah.. Bro Ben! Usaha! Jgn risau2. Brdoa, insyaAllah bro bkal jdi ayh kpada baby yg comel nnti. Fkirkn apa yg best. :)

    BalasPadam
  27. ape cite skrg? x sbr nk tau ni..insyaAllah semuanye akan ok :)

    BalasPadam
  28. klu dh pecah air ketuban xlama tu.. anak first biasa lmbt sikit... my sis 12 jam pas pecah air ketuban still xbukak2 jln diorg decide operate risau baby lemas...

    BalasPadam
  29. que...perut tu cover sikit..haha!

    BalasPadam
  30. Asalam Bro ! ben..
    Tahnaih selamat isteri melahirkan..semoga bahagia dengan kehadiran sikecil yg comel..

    BalasPadam
  31. Asal bro Que xajak gebg whatsApp ikut sekali....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009