Qhaliff kena serbu ngan awek saja !!

 

Mak mertua aku pelik .. Nape ramai sangat yang datang lawat Qhaliff ni , majoriti mesti perempuan .. Er , ayah dia kawan ngan ramai perempuan kot ? Hehehe ..

imageimageimage

imageimageimage

Sorang jeee abe sudi datang eehh .. Abe Que Ahmad..  hehe .. Ramai lagi sebenarnya tapi tak sempat nak snap sbb kelam kabut .. Aku yang kelam kabut sebenarnya .. hehe .. Tak sangka ramai kawan dunia maya sudi ziarah Qhaliff .. 

Skang , baru dapat tarik nafas rehat skit .. Ni pon pening kepala .. Punca ? Entah .. setiap kali gempa bumi , ngan aku aku sekali pening .. Bukan lawak tapi hakikat .. Tak tau  la kenapa ..

Eh , tajuk lain .. haha .. Haaa .. Qhaliff dah mula berubah muka ke muka belah wife , mak aku kata .. Huhuh .. Blah sana mmg ramai kacak .. Blah aku ramai macho .. Ok la tu kan ? Hehe..

image

Kecik kecik dah wat gaya seksi .. Huh ! Kena kawan dak neh !! Tak leh bebas sangat .. Kena bedung sampai umur 40 tahun.. pastu baru okeh ..

Ai jeles okeh !!

27 ulasan:

  1. Haha. ramai awekx2 minat Qhaliff ! :p

    BalasPadam
  2. hehe..biasa la tu abg Ben..dunia baby dipenuhi dengan kecomelan..tak ada dosa lagi

    BalasPadam
  3. comel teramat sangat bila dia buat mulut macam tu...

    Qhaliff : nak cium ayah!! chupp chupp

    BalasPadam
  4. Bayi plg popular tahun ini.. hehe

    BalasPadam
  5. wiwitt , bibir seksi . comelnyaaaaaaaaa !!!

    BalasPadam
  6. comform besar nanti hensem macam ayah die..hehe

    BalasPadam
  7. comel la Qhaliff...
    kecik2 la dah famous !!

    BalasPadam
  8. tau kenapa ??
    sbb Qhaliff comey ^^
    normallah abg ben ..
    if baby , kecik kecik ikut muka mak ,
    bila dah besar sikit , baru nmpk
    muka ayahnya dan sebaliknya ^^

    BalasPadam
  9. alolololooo comelnyeeee adek Qhalif ni... pandai posing dah ni. hekhek ^^

    BalasPadam
  10. Muncung bibir nampak.. ceksinyerrrrr... Muah muah

    BalasPadam
  11. Baby selalu bertukar rupa, baru lahir muka ayah tup2 dah 2 bulan tukar muka mak.

    BalasPadam
  12. abg ben ,,bile qhaliff nak cukur jambul??

    BalasPadam
  13. hahah...tu lah...saya pown naik segan tadi sebab ramai lg yg dtg...hihih...sory abg ben, nyusahkan jer tadi...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/04/si-comel-yang-kuat-tidur.html

    BalasPadam
  14. hee...ramai jugak yg serbu nak jenguk Qhaliff ni ye..:D

    BalasPadam
  15. xlama lagi dapat menantu... cepat masa berlalu..kih3 (^___^)

    BalasPadam
  16. haha..bedung sampai 40 tahun neh:)

    BalasPadam
  17. dia buat muka menggoda la pulak.. hak3..

    BalasPadam
  18. Salam bro..baguslah ramai yang menziarah, dapat angpow, leh menabung utk masa depan Qhaliff..gud luck! Sweet dream Qhaliff..

    BalasPadam
  19. Explanation yang sangat panjang untuk difahamkan la macam ni , kahkah BTW tq for the evening tea dan nice sharing of thoughts and bla bla bla.. =)

    Qhaliff sangat COMEL!!

    BalasPadam
  20. Qhaliff muka korea! comel! mwax mwax! :DD

    BalasPadam
  21. Tuh baru baby tuh dah ramai aweks minat,nanti besar pening lah ibu dia.. btw, tahniah!!

    BalasPadam
  22. Qhaliff ramai peminat mesti la ramai ppuan kan.... comeynyer dia buat aksi seksi tu....

    BalasPadam
  23. mana xramai pompuan...tengok dia pose pun dah tau....hahah....pose seksi gitu...

    BalasPadam
  24. kecik2 dah jadi rebutan awek2 ni.. mana ayahnya tk jeles

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009