Rabu, 11 April 2012

Qhaliff kena serbu ngan awek saja !!

 

Mak mertua aku pelik .. Nape ramai sangat yang datang lawat Qhaliff ni , majoriti mesti perempuan .. Er , ayah dia kawan ngan ramai perempuan kot ? Hehehe ..

imageimageimage

imageimageimage

Sorang jeee abe sudi datang eehh .. Abe Que Ahmad..  hehe .. Ramai lagi sebenarnya tapi tak sempat nak snap sbb kelam kabut .. Aku yang kelam kabut sebenarnya .. hehe .. Tak sangka ramai kawan dunia maya sudi ziarah Qhaliff .. 

Skang , baru dapat tarik nafas rehat skit .. Ni pon pening kepala .. Punca ? Entah .. setiap kali gempa bumi , ngan aku aku sekali pening .. Bukan lawak tapi hakikat .. Tak tau  la kenapa ..

Eh , tajuk lain .. haha .. Haaa .. Qhaliff dah mula berubah muka ke muka belah wife , mak aku kata .. Huhuh .. Blah sana mmg ramai kacak .. Blah aku ramai macho .. Ok la tu kan ? Hehe..

image

Kecik kecik dah wat gaya seksi .. Huh ! Kena kawan dak neh !! Tak leh bebas sangat .. Kena bedung sampai umur 40 tahun.. pastu baru okeh ..

Ai jeles okeh !!

27 komen :

Maya berkata... [Reply to comment]

Haha. ramai awekx2 minat Qhaliff ! :p

nawza berkata... [Reply to comment]

hehe..biasa la tu abg Ben..dunia baby dipenuhi dengan kecomelan..tak ada dosa lagi

Yayah Nasake berkata... [Reply to comment]

comel teramat sangat bila dia buat mulut macam tu...

Qhaliff : nak cium ayah!! chupp chupp

Zamani berkata... [Reply to comment]

Bayi plg popular tahun ini.. hehe

Karukord Jagau's berkata... [Reply to comment]

banyak peminat nie.... :)

PariPari Puteri berkata... [Reply to comment]

wiwitt , bibir seksi . comelnyaaaaaaaaa !!!

! ❀ ainie sempoy ❀ ! berkata... [Reply to comment]

comform besar nanti hensem macam ayah die..hehe

ct jue berkata... [Reply to comment]

comel la Qhaliff...
kecik2 la dah famous !!

Amalina berkata... [Reply to comment]

tau kenapa ??
sbb Qhaliff comey ^^
normallah abg ben ..
if baby , kecik kecik ikut muka mak ,
bila dah besar sikit , baru nmpk
muka ayahnya dan sebaliknya ^^

Cik Nurul berkata... [Reply to comment]

alolololooo comelnyeeee adek Qhalif ni... pandai posing dah ni. hekhek ^^

Dieyna berkata... [Reply to comment]

Muncung bibir nampak.. ceksinyerrrrr... Muah muah

Mamaleesya berkata... [Reply to comment]

Baby selalu bertukar rupa, baru lahir muka ayah tup2 dah 2 bulan tukar muka mak.

! ❀ ainie sempoy ❀ ! berkata... [Reply to comment]

abg ben ,,bile qhaliff nak cukur jambul??

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

hahah...tu lah...saya pown naik segan tadi sebab ramai lg yg dtg...hihih...sory abg ben, nyusahkan jer tadi...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/04/si-comel-yang-kuat-tidur.html

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

hee...ramai jugak yg serbu nak jenguk Qhaliff ni ye..:D

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata... [Reply to comment]

xlama lagi dapat menantu... cepat masa berlalu..kih3 (^___^)

Arra Ahmad berkata... [Reply to comment]

haha..bedung sampai 40 tahun neh:)

amgyver berkata... [Reply to comment]

dia buat muka menggoda la pulak.. hak3..

hafza berkata... [Reply to comment]

Salam bro..baguslah ramai yang menziarah, dapat angpow, leh menabung utk masa depan Qhaliff..gud luck! Sweet dream Qhaliff..

Iam Yanty berkata... [Reply to comment]

Explanation yang sangat panjang untuk difahamkan la macam ni , kahkah BTW tq for the evening tea dan nice sharing of thoughts and bla bla bla.. =)

Qhaliff sangat COMEL!!

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Qhaliff muka korea! comel! mwax mwax! :DD

49 berkata... [Reply to comment]

Tuh baru baby tuh dah ramai aweks minat,nanti besar pening lah ibu dia.. btw, tahniah!!

Miss Zaty | darikacamata berkata... [Reply to comment]

comelnyaa baby.. :)

Pn Sheila berkata... [Reply to comment]

Qhaliff ramai peminat mesti la ramai ppuan kan.... comeynyer dia buat aksi seksi tu....

Hanis Afiqah berkata... [Reply to comment]

femesnya qhaliff !

Cik Aimie Arissa berkata... [Reply to comment]

mana xramai pompuan...tengok dia pose pun dah tau....hahah....pose seksi gitu...

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

kecik2 dah jadi rebutan awek2 ni.. mana ayahnya tk jeles

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI