BEN ASHAARI DAN BLOG MEREKA !

 

Sebuah segmen ringkas untuk memperkenalkan blogger-blogger baru antara satu sama lain . Bukan kerana harta , trafik mahupun I FOLLOW U .. hehe .. Nak follow ,follow laa .. Lom tentu akan difollow semula ..

Ok , lama dah aku cuti dari segmen sbb kehadiran orang baru dalam keluarga aku .. Bukan isteri baru tapi anak baru bersama isteri lama .. heheh .. Ayat panas tu ..

Segmen ni dah tutup  jam 12 tengahari ini .. Dan aku nak mintak tolong skit ..

Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..

Kang lepas solat Jumaat , aku plan nak buat satu lagi segmen ringkas.. hehe .. Tunggu ehh … Sementara tu , jom baca blog mereka .. Apa yang sama dengan blog aku nehh ..

 

Mereka yang dah antar entri ialah .. Jom g blog mereka dan berkenalan .

  1. TERIMA KASIH Smile

101 ulasan:

  1. Ayu join..baru lagi kot erk tak sampai setahun g..hihi

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  2. Join...

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  3. waaa.. senangnyaa :P

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  4. hai pka join,

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    BalasPadam
  5. http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  6. eMMA HERE =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  7. salam kunjungan papa ben, join sekali segmen ni :

    http://sun3tpini.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  8. http://mencaribelog.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  9. Hai Jay kembali lagi..minta izin utk join yer abg Ben..:)

    http://jai-diari.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  10. Hahaha! Err, mcm biasa la. Sy tukang tengok link ni je, hahaha! InsyaAllah, sbagai tnda skongan..

    BalasPadam
  11. Atiey join :)

    http://haziatiatiey.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  12. http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  13. assalamualaikum En.Ben...mama join sama....

    http://maszull.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  14. http://edyramanov.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  15. http://nurul-izwa.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  16. ohsemm !
    http://yesung-suju.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  17. dah join..thnks
    http://safaaz80.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  18. saya join abang ben..tapi panjang sikit..jemput baca dulu =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  19. saya join ye abg ben ..

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  20. join

    http://www.benashaari.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  21. kita join!!

    http://eydahazwan.blogspot.com/2012/04/segmenben-ashari-dan-blog-aku.html

    jemput singgah...:)

    BalasPadam
  22. yui join =)

    http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq ..

    BalasPadam
  23. http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  24. join segmen abang Ben

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  25. Nk join, tp online pakai fon :( susah..

    BalasPadam
  26. join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  27. sy join.... http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  28. join gak...

    http://stelacloset.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  29. Akk pun nak joinn hehe

    http://www.bicaramakdara.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  30. join yer..tq

    http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  31. salam

    abg ben, rindu segmen lama2, mcm cari harta karun tu...bila nak buat lagi....hehe....


    biarpun dia isteri lama , tapi dia adalah hadiah yang paling indah yang telah Allah hadiah kan untuk abang ben ;), hadiah terbaik ;)


    insyallah, setakat ni vote sokmo untuk abg ben,

    BalasPadam
  32. fyna nak join.

    http://syarafina85.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  33. eyqa join abang ben :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  34. Sy join yer Daddy Qhaliff:

    http://greenyhouse.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  35. http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  36. Saya join segmen.... (^_^)

    http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  37. tq abg ben buka segmen macam ni lagi . memang ditunggu-tunggu..minta abg ben singgah blog saya :) sangat terharu bila otai dan idola singgah..
    entri saya untuk segmen ni :

    http://khesahchentaku.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  38. Assalam..... saya join segmen nie....

    http://noorikmal.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku-segmen.html

    BalasPadam
  39. tumpang lalu..

    kite pun join

    http://juengasri.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  40. miss z join

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  41. Saya join segmen...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  42. http://ilfihaiman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-blog-aku.html

    BalasPadam
  43. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

    Turut serta, jgn lupekan blog bonde

    BalasPadam
  44. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

    Jgn lupe bloglist bonde

    BalasPadam
  45. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    join jugak.....

    BalasPadam
  46. sy join!
    http://najwanighazali.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  47. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    joinnnnnn........lama tak join

    BalasPadam
  48. Mr.Ben..

    i've just join in for the 1st time..(^_^)

    http://thebrighteye.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  49. join !

    http://lurvelysweety.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  50. Bismillahirrahmanirrahim..
    Assalamualaikum abg ben , Yana nak join untuk memeriahkan segmen abg ben ni , haa ni hasil yana :

    http://faker-pinkeyes.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    Hehe <3

    BalasPadam
  51. aku pon nak join jugak...
    http://kurasakukata.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  52. http://moskitokukuning.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-blog-aku.html

    BalasPadam
  53. tuan!! saya lapor diri :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku_27.html

    BalasPadam
  54. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  55. DADDY QHALIFF I JOIN

    http://almaripinkezy.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  56. join!

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  57. salam Jumaat..dengan suka hati menjoinkan diri dalam segmen abg ben :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  58. JOIN !!

    http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-xviii-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  59. http://viniyamey.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    joinnnnnnnnn

    BalasPadam
  60. join sekejap!!!

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  61. Ayu iman nak join juga...

    http://ayuiman88.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  62. Salam alayk & selamat pagi abg ben!

    naz lapor diri and join this segmen ^_^

    http://yslgalz213.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  63. nak join nak join =)

    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  64. http://selendanqpelangi.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html


    join

    BalasPadam
  65. MANGSA UPSR 2012 JOIN!

    http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  66. Salam..saya ni baru la nak join..

    http://hanielovekhairudin.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html
    TQ..

    BalasPadam
  67. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    Joined!

    BalasPadam
  68. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    FAIRUS JOIN..SINGGAH BLOG FAIRUS YE

    BalasPadam
  69. joinnnnn.... hehehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-ben-ashaari-dan-blog.html

    BalasPadam
  70. JOIN :D

    http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  71. kana join ...

    http://kanataku.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  72. farah alias join!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-blog-aku.html

    BalasPadam
  73. http://www.karbie.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  74. http://sitishazwaniee.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  75. JOIN :D

    http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  76. http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    JOIN ^^

    BalasPadam
  77. http://www.sunahsukasakura.com/2012/04/papa-ben-dan-blog-saya.html

    :p

    BalasPadam
  78. http://malaysiascore.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  79. salam jumaat
    sempat lagi join kn

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  80. brother ben,

    once again my entry...sy join ye

    http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  81. salam jumaat ^
    nak join boleh? :3

    http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  82. Saya join!

    http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  83. Join !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  84. join. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  85. Fuh kanan, fuh kiri...mintak2lah sempat...

    Kita join juga...

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  86. semua entry saya dah terjah , semuanya , comel2 jek blog..hehe , abg ben jemput singgah blog Yana baca ek ? Taknak follow pun takpe , tak kisah :)

    BalasPadam
  87. join last minit ...
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  88. http://pandasepet.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html hehe..peace ^_^V

    BalasPadam
  89. miyo join..Plz terima wlpun lewat..abg ben :)

    http://enjoykidding.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    BalasPadam
  90. alaaaa...nuru lmbt setegah jam..aiyaakkk...:(

    BalasPadam
  91. http://cucutunteja.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html
    Siap!!!!!

    BalasPadam
  92. nasib ade segmen baru..kalo x terkilan la haha

    BalasPadam
  93. brader ben, nak wat segmen pas solat jumaat ea... bole x lanjutkan masenye.. ptg ni sy ad kelas... takut x dan nak join segment brader ben.. huhuhuhuhu. nak join... nak join.. lanjutkan la masenye ea.. sampai isyak mlm ni ke.. keh keh keh ;)

    BalasPadam
  94. xsmpt nk join.. kne tunggu segmen bru la nie.hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.