Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 27 April 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG MEREKA !

 

Sebuah segmen ringkas untuk memperkenalkan blogger-blogger baru antara satu sama lain . Bukan kerana harta , trafik mahupun I FOLLOW U .. hehe .. Nak follow ,follow laa .. Lom tentu akan difollow semula ..

Ok , lama dah aku cuti dari segmen sbb kehadiran orang baru dalam keluarga aku .. Bukan isteri baru tapi anak baru bersama isteri lama .. heheh .. Ayat panas tu ..

Segmen ni dah tutup  jam 12 tengahari ini .. Dan aku nak mintak tolong skit ..

Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..

Kang lepas solat Jumaat , aku plan nak buat satu lagi segmen ringkas.. hehe .. Tunggu ehh … Sementara tu , jom baca blog mereka .. Apa yang sama dengan blog aku nehh ..

 

Mereka yang dah antar entri ialah .. Jom g blog mereka dan berkenalan .

  1. TERIMA KASIH Smile

101 komen :

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

Ayu join..baru lagi kot erk tak sampai setahun g..hihi

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

AyueJean berkata... [Reply to comment]

Join...

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Maya berkata... [Reply to comment]

waaa.. senangnyaa :P

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Pka Rahim berkata... [Reply to comment]

hai pka join,

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Ahmad Haziq Azlan berkata... [Reply to comment]

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Emma berkata... [Reply to comment]

eMMA HERE =)

http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

salam kunjungan papa ben, join sekali segmen ni :

http://sun3tpini.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

pak cik berkata... [Reply to comment]

http://mencaribelog.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay berkata... [Reply to comment]

Hai Jay kembali lagi..minta izin utk join yer abg Ben..:)

http://jai-diari.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Hahaha! Err, mcm biasa la. Sy tukang tengok link ni je, hahaha! InsyaAllah, sbagai tnda skongan..

AtiEy eYkuu berkata... [Reply to comment]

Atiey join :)

http://haziatiatiey.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

sHaR!Na eLyaNa berkata... [Reply to comment]

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

maszull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum En.Ben...mama join sama....

http://maszull.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Edy Ramanov berkata... [Reply to comment]

http://edyramanov.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

:: Mrs.Eady :: berkata... [Reply to comment]

http://nurul-izwa.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

@KiM haZruL@ berkata... [Reply to comment]

ohsemm !
http://yesung-suju.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Sa Fa Az berkata... [Reply to comment]

dah join..thnks
http://safaaz80.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

saya join abang ben..tapi panjang sikit..jemput baca dulu =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

shafiq berkata... [Reply to comment]

saya join ye abg ben ..

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

nanieybarnieylurviey berkata... [Reply to comment]

join

http://www.benashaari.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

eydahazwan berkata... [Reply to comment]

kita join!!

http://eydahazwan.blogspot.com/2012/04/segmenben-ashari-dan-blog-aku.html

jemput singgah...:)

nuyui a.k.a miss YUI berkata... [Reply to comment]

yui join =)

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq ..

Syakir Rahman berkata... [Reply to comment]

http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

join segmen abang Ben

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

Nk join, tp online pakai fon :( susah..

Masz Sidek berkata... [Reply to comment]

join :

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

love saga berkata... [Reply to comment]

sy join.... http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

join gak...

http://stelacloset.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Akk pun nak joinn hehe

http://www.bicaramakdara.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

eray berkata... [Reply to comment]

join yer..tq

http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Syira Qahira berkata... [Reply to comment]

salam

abg ben, rindu segmen lama2, mcm cari harta karun tu...bila nak buat lagi....hehe....


biarpun dia isteri lama , tapi dia adalah hadiah yang paling indah yang telah Allah hadiah kan untuk abang ben ;), hadiah terbaik ;)


insyallah, setakat ni vote sokmo untuk abg ben,

fyna berkata... [Reply to comment]

fyna nak join.

http://syarafina85.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

eyqa join abang ben :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Mummy GreenyHouse berkata... [Reply to comment]

Sy join yer Daddy Qhaliff:

http://greenyhouse.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Zamani berkata... [Reply to comment]

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Yatt Moore berkata... [Reply to comment]

Saya join segmen.... (^_^)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Ahmad Haziq Azlan berkata... [Reply to comment]

wah no5

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa berkata... [Reply to comment]

tq abg ben buka segmen macam ni lagi . memang ditunggu-tunggu..minta abg ben singgah blog saya :) sangat terharu bila otai dan idola singgah..
entri saya untuk segmen ni :

http://khesahchentaku.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Noor Ikmal berkata... [Reply to comment]

Assalam..... saya join segmen nie....

http://noorikmal.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku-segmen.html

Jue Ngasri berkata... [Reply to comment]

tumpang lalu..

kite pun join

http://juengasri.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

MISS Z BERCELOTEH berkata... [Reply to comment]

miss z join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram berkata... [Reply to comment]

Saya join segmen...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

salykin sobry berkata... [Reply to comment]

http://ilfihaiman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-blog-aku.html

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

Turut serta, jgn lupekan blog bonde

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

Jgn lupe bloglist bonde

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

join jugak.....

Najwa Ghazali berkata... [Reply to comment]

sy join!
http://najwanighazali.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

joinnnnnn........lama tak join

BrightEye berkata... [Reply to comment]

Mr.Ben..

i've just join in for the 1st time..(^_^)

http://thebrighteye.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

FL blogh0use berkata... [Reply to comment]

join !

http://lurvelysweety.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Yana_Nana21 berkata... [Reply to comment]

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum abg ben , Yana nak join untuk memeriahkan segmen abg ben ni , haa ni hasil yana :

http://faker-pinkeyes.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Hehe <3

Inilah Aku berkata... [Reply to comment]

aku pon nak join jugak...
http://kurasakukata.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

salykin sobry berkata... [Reply to comment]

http://moskitokukuning.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-blog-aku.html

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

tuan!! saya lapor diri :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku_27.html

PeRmAtA bIrU berkata... [Reply to comment]

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

I B U E L Y S H A berkata... [Reply to comment]

DADDY QHALIFF I JOIN

http://almaripinkezy.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

CINTA UNTUK KITA berkata... [Reply to comment]

join!

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

♥ Miss Hearty ♥ berkata... [Reply to comment]

salam Jumaat..dengan suka hati menjoinkan diri dalam segmen abg ben :)

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

keli menari berkata... [Reply to comment]

JOIN !!

http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-xviii-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

BERT berkata... [Reply to comment]

http://viniyamey.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

joinnnnnnnnn

Faizul Osman berkata... [Reply to comment]

join sekejap!!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Ayu Iman berkata... [Reply to comment]

Ayu iman nak join juga...

http://ayuiman88.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

Salam alayk & selamat pagi abg ben!

naz lapor diri and join this segmen ^_^

http://yslgalz213.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Diera Tekikushika berkata... [Reply to comment]

nak join nak join =)

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

dayanQueen berkata... [Reply to comment]

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html


join

Faqihah Husni berkata... [Reply to comment]

MANGSA UPSR 2012 JOIN!

http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Hanie(SHMA) berkata... [Reply to comment]

Salam..saya ni baru la nak join..

http://hanielovekhairudin.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html
TQ..

Mr. E'raz Fadli berkata... [Reply to comment]

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Joined!

fairus abu bakar berkata... [Reply to comment]

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

FAIRUS JOIN..SINGGAH BLOG FAIRUS YE

NasZ berkata... [Reply to comment]

joinnnnn.... hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-ben-ashaari-dan-blog.html

Aleeya Nabilah berkata... [Reply to comment]

JOIN :D

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Kana Taku berkata... [Reply to comment]

kana join ...

http://kanataku.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

farah alias join!

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-blog-aku.html

Karbie berkata... [Reply to comment]

http://www.karbie.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

cik wanie warniee berkata... [Reply to comment]

http://sitishazwaniee.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Aleeya Nabilah berkata... [Reply to comment]

JOIN :D

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

aima mazlan berkata... [Reply to comment]

http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

JOIN ^^

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

http://www.sunahsukasakura.com/2012/04/papa-ben-dan-blog-saya.html

:p

HAFIZAL berkata... [Reply to comment]

http://malaysiascore.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata... [Reply to comment]

salam jumaat
sempat lagi join kn

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

eray berkata... [Reply to comment]

brother ben,

once again my entry...sy join ye

http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

orange radiance berkata... [Reply to comment]

salam jumaat ^
nak join boleh? :3

http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Azura berkata... [Reply to comment]

Saya join!

http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

ShidaShahidah berkata... [Reply to comment]

Join !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

join. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Aziela berkata... [Reply to comment]

Fuh kanan, fuh kiri...mintak2lah sempat...

Kita join juga...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Yana_Nana21 berkata... [Reply to comment]

semua entry saya dah terjah , semuanya , comel2 jek blog..hehe , abg ben jemput singgah blog Yana baca ek ? Taknak follow pun takpe , tak kisah :)

eyka berkata... [Reply to comment]

join last minit ...
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Maryam Adlina berkata... [Reply to comment]

http://pandasepet.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html hehe..peace ^_^V

Hazmirull Shamsudin berkata... [Reply to comment]

miyo join..Plz terima wlpun lewat..abg ben :)

http://enjoykidding.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Lina Kah berkata... [Reply to comment]

waaa. tak sempat :(

| NURUASHIA | berkata... [Reply to comment]

alaaaa...nuru lmbt setegah jam..aiyaakkk...:(

ikhwaniey berkata... [Reply to comment]

http://cucutunteja.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html
Siap!!!!!

Michelle Hopell berkata... [Reply to comment]

adoyaiii
i;m late !

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

nasib ade segmen baru..kalo x terkilan la haha

Yana_Nana21 berkata... [Reply to comment]

Yana dah vote abg ben :)

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

brader ben, nak wat segmen pas solat jumaat ea... bole x lanjutkan masenye.. ptg ni sy ad kelas... takut x dan nak join segment brader ben.. huhuhuhuhu. nak join... nak join.. lanjutkan la masenye ea.. sampai isyak mlm ni ke.. keh keh keh ;)

Nur chahaya abadiey berkata... [Reply to comment]

xsmpt nk join.. kne tunggu segmen bru la nie.hehe

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

:-)

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

done blogwalking all =)

Zaidalifah Hussin berkata... [Reply to comment]

ok..jom blogwalking....

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI