Khamis, 22 November 2012

Daddy demam ..

Demam tak pasal pasal.. Hurmm..

Published with Blogger-droid v2.0.9

18 komen :

baby comel berkata... [Reply to comment]

Alololo... makin ramai la follower Qhaliff pasni ye :)
~moga cepat sembuh ye abg ben@daddy hehe

Prince of Noob berkata... [Reply to comment]

alamak bro demam ke? semoga cepat sihat dan sembuh...

btw jom rakan2 blogger seluruh alam join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

Vanessa Leah berkata... [Reply to comment]

Hahaha.. Patutla kurang update ari ni. Bah, feel better soon, abg ben :)

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Moga ben cepat sembuh...huhu...take care yea...

Norizwan berkata... [Reply to comment]

sian daddy demam, sapa nak dukung qhaliff selalu, nak dukung nak dukung heheh....:-)

arnissa berkata... [Reply to comment]

hahahaaaa, pandai kew Qhaalif update blog daddy? hahaaaa

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

alahai kesiannya abg ben demam.cepat2 sembuh ye

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Demam lagi Ben?Cepat2 ke klinik.Kalau boleh jgn jaga Qhaliff dulu.Takut berjangkit.Demam jgn dipandang ringan.

UmmiAbi berkata... [Reply to comment]

Suruh daddy minum air masak byk2 ye Qhaliff... Pastu Qhaliff doakan daddy... Doa anak yg sole kan mustajab.. Get well soon En Ben..

ღ Ḱᘉ ღ berkata... [Reply to comment]

jangan lupe mkn ubat! cepat sembuh :)

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

haha... tgh image Qhaliff dok update blog... =)

Ummimanje berkata... [Reply to comment]

Aduduhh..ciannye daddy demam yea...semoga cepat sembuh yea...tgk muka Qaliff khusyuk dok pikir cmne nk update blog daddyku ni, cpt besar ye, ti boleh inherit blog daddy yang bace tak jemu terlepas rindu ni - salam dari MamyUmmi...^^

logorithm berkata... [Reply to comment]

Ambik jer MC hari nih. Boleh ler bercuti daripada berblog. :-p


Terbaru dari Logokoko:

[U] Kasut lama

[U] Paranormal activity caught on tape!

[U] Sex pistol

Muhammad Nizam Shaharuddin berkata... [Reply to comment]

semoga cepat sembuh daddy Qhaliff...

cikji berkata... [Reply to comment]

Nasib ada qhaliff. Moga cepat2 sihat

Pinkbubblegumprincess berkata... [Reply to comment]

hahhaa pose baby tu tak boleh blah..hehe

boni kacak berkata... [Reply to comment]

hahaha.kali ni qaliff pulak jaga daddy dia.hehehe

mommynana berkata... [Reply to comment]

Demam kena rehat... :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI