Daddy demam ..

Demam tak pasal pasal.. Hurmm..

Published with Blogger-droid v2.0.9

18 ulasan:

  1. Alololo... makin ramai la follower Qhaliff pasni ye :)
    ~moga cepat sembuh ye abg ben@daddy hehe

    BalasPadam
  2. alamak bro demam ke? semoga cepat sihat dan sembuh...

    btw jom rakan2 blogger seluruh alam join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

    BalasPadam
  3. Hahaha.. Patutla kurang update ari ni. Bah, feel better soon, abg ben :)

    BalasPadam
  4. Moga ben cepat sembuh...huhu...take care yea...

    BalasPadam
  5. sian daddy demam, sapa nak dukung qhaliff selalu, nak dukung nak dukung heheh....:-)

    BalasPadam
  6. hahahaaaa, pandai kew Qhaalif update blog daddy? hahaaaa

    BalasPadam
  7. alahai kesiannya abg ben demam.cepat2 sembuh ye

    BalasPadam
  8. Demam lagi Ben?Cepat2 ke klinik.Kalau boleh jgn jaga Qhaliff dulu.Takut berjangkit.Demam jgn dipandang ringan.

    BalasPadam
  9. Suruh daddy minum air masak byk2 ye Qhaliff... Pastu Qhaliff doakan daddy... Doa anak yg sole kan mustajab.. Get well soon En Ben..

    BalasPadam
  10. jangan lupe mkn ubat! cepat sembuh :)

    BalasPadam
  11. haha... tgh image Qhaliff dok update blog... =)

    BalasPadam
  12. Aduduhh..ciannye daddy demam yea...semoga cepat sembuh yea...tgk muka Qaliff khusyuk dok pikir cmne nk update blog daddyku ni, cpt besar ye, ti boleh inherit blog daddy yang bace tak jemu terlepas rindu ni - salam dari MamyUmmi...^^

    BalasPadam
  13. Ambik jer MC hari nih. Boleh ler bercuti daripada berblog. :-p


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Kasut lama

    [U] Paranormal activity caught on tape!

    [U] Sex pistol

    BalasPadam
  14. Nasib ada qhaliff. Moga cepat2 sihat

    BalasPadam
  15. hahhaa pose baby tu tak boleh blah..hehe

    BalasPadam
  16. hahaha.kali ni qaliff pulak jaga daddy dia.hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009