Isnin, 19 November 2012

Tempahan baju KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2012/2013

 

 

image

Ok .. ramai dah tanya … jadi aku keluarkan untuk tahun ni .. Design simple sbb tak nampak semak samun sangat ..  Ok , yang url blog di bahagian belakang tu , letak url blog korang sendiri ..

Bagi yang berminat .. baca bawah ni .. Terhad yer .. Sebarang pertanyaan , boleh email kat aku sendiri  ( benashaari@yahoo.com )atau Mr. Izzo ..

 

Butiran untuk tempahan

HARGA   :  RM30 termasuk kos penghantaran
WARNA  :  Putih , Hitam , Biru , Hijau , Purple , Merah , Oren ,   Biru dan Hijau Cair/muda
JENIS     :  Baju Lengan Pendek dan Baju Lengan Panjang
Untuk tempahan sila emailkan butiran berikut ke angah7736@gmail.com
Pastikan ada butiran berikut : 
1. url blog
2. alamat untuk post baju
3. no telefon (untuk pengesahan tempahan dan urusan pembayaran)
4. size (s -xxxl)
5. warna
6. jenis baju (lengan panjang/pendek)

 

Terhad.. Terima kasih ..

53 komen :

ツainjalutツ berkata... [Reply to comment]

berminat ~ nak nak

Are_Rull berkata... [Reply to comment]

abg ben .. emm, if abg ben x kesah .. pe kata abg ben tnjuk cth wrna2 plhn yg dberi .. bkn pe, kdg2 kita expect wrna gni .. tp rupanya gtu .. hu3 ..
lg 1, standard cutting ke ni .. yela, setahu sy .. cutting perempuan dn lelaki len .. hehehehe .. sori~

Engku Muzahadin berkata... [Reply to comment]

Dah send temoahan dkt email yg diberi.

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Are_Rull tgk kat sini ... cutting laki permpuan sama je rasanya

http://www.benashaari.com/2012/11/baju-kelab-blogger-ben-ashaari-201213.html

itu Akhil berkata... [Reply to comment]

wah style..
^_^

hazwan hairy berkata... [Reply to comment]

sepantas kilat..dh email..haha

Leeza dayasari [santai leeza] berkata... [Reply to comment]

yeah... me too.. sepantas kilat juga....

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata... [Reply to comment]

bila tarikh tutup utk tempahan nih?

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

abg ben, pink please.nape warnanya terlalu terhad ye

@YUNID@TI berkata... [Reply to comment]

smart...

boni kacak berkata... [Reply to comment]

wah.. terbaik bro.. kalau ada rezeki lebih ni, saya nak jugak la buat macam ni..hehehe

Isha Nur Shisha berkata... [Reply to comment]

nak bayar macam mana?

Fya Pelangi berkata... [Reply to comment]

bole tak design tu, bawahkan ? sbb kalau pakai tudung, tk nmpak ape da :(

Aqira izzati berkata... [Reply to comment]

Siap email !! noww excited :D

Hajar Yumi berkata... [Reply to comment]

lajulaju order sebab takut habessss xnak ketinggalan dah... :)

Maryati berkata... [Reply to comment]

Order dah.. tunggu angah reply :)

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Nak jugak!

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

dah send details dah. :D

Mummy Chenta berkata... [Reply to comment]

salam abg ben,
kita dh email tau.. :)

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

abg ben... lisa nak tempah...

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

abg ben... lisa nak tempah...

WaneyRedza berkata... [Reply to comment]

Done :)

Nurfara Hani berkata... [Reply to comment]

saya dah email taw:)

Nur Auni berkata... [Reply to comment]

berminat nk jgak..dah send dekat email abg ben..

Fairuz Muzafar berkata... [Reply to comment]

da email detail ~ tgu reply, hope dpt la =)

Fairuz Muzafar berkata... [Reply to comment]

da email da ~ tgu reply, hope dpt la =)

Fairuz Muzafar berkata... [Reply to comment]

da email ~ tgu reply, hoep dapat la bju tu =)

NiSha berkata... [Reply to comment]

dah Email.. hope x lambat .. hehehe

Nurul Faiz Bikers berkata... [Reply to comment]

boleh order lg ke ni?
macam dah lambat je.

Bonda Ryan berkata... [Reply to comment]

tunggu reply dan baru dapat num acc utk bank in yer?, harap2 dapat lah order kan..:)

Are_Rull berkata... [Reply to comment]

@BEN ASHAARIthanks abg ben .. ok (^_^)

Aalia Shahira berkata... [Reply to comment]

order dh .. tunggu di reply je emel tu .

Fatin Nabila berkata... [Reply to comment]

Dah send. Brpe lme tmphn ni siap, Ben?

ɱąȥȵɉȥąɧąȥЩąȵɉ berkata... [Reply to comment]

abang ben.. buat larh warna pink jugak.... :))

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

hehehee..ayu dah send dah email....hehehe..tak sabarnyer nak pakai baju ni nanti...

Cik Yuyun Nadira berkata... [Reply to comment]

napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

Cik Yuyun Nadira berkata... [Reply to comment]

napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

Cik Yuyun Nadira berkata... [Reply to comment]

napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

Cik Yuyun Nadira berkata... [Reply to comment]

napa eh saya dh send email tpi xda reply apa2 pon ?

DiriKu berkata... [Reply to comment]

Dengan sukacitanya saya dah email! XD

Fatin Nabila berkata... [Reply to comment]

yang haritu saya cakap nak tempah kan, saya x jdi lh.. x jdi nk tempah..

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

menariknya... sempat lagi ke nak order?

ubi masam berkata... [Reply to comment]

harap masih sempat lagi untuk sy...

Zawin Nazihah berkata... [Reply to comment]

Harap-harap masih sempat ..

nurul yiefa berkata... [Reply to comment]

Assalam abg ben... ade lagi tak baju ni kalo nak tempah????

nurul yiefa berkata... [Reply to comment]

Assalam abg ben... baju ni bole order lagi tak???? please reply !~ A.S.A.P.. nak sangat2 baju ni..

Alynn Nyzaa berkata... [Reply to comment]

dah email~~

moneymakerCORP berkata... [Reply to comment]

Saya dh order n bayar..kenapa belum terima lagi..boleh Abg ben tlg chek kan?email sya Zulkiplijaranee@gmail.com

anys berkata... [Reply to comment]

kenapa tak dpt pon lg bju....

zaliza amrol berkata... [Reply to comment]

DAH SEND..NAK SGT2!!!

Delimasari berkata... [Reply to comment]

kte pun baru tempah - udah hantar email pada angah - pembayaran camana erkkkk.....tulun

Siti Rohaida berkata... [Reply to comment]

En.Ben..pic untuk lengan panjang xde ker...

TiranaAduka berkata... [Reply to comment]

o kat sini rupanya nak ordr

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI