Tempahan baju KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2012/2013

 

 

image

Ok .. ramai dah tanya … jadi aku keluarkan untuk tahun ni .. Design simple sbb tak nampak semak samun sangat ..  Ok , yang url blog di bahagian belakang tu , letak url blog korang sendiri ..

Bagi yang berminat .. baca bawah ni .. Terhad yer .. Sebarang pertanyaan , boleh email kat aku sendiri  ( benashaari@yahoo.com )atau Mr. Izzo ..

 

Butiran untuk tempahan

HARGA   :  RM30 termasuk kos penghantaran
WARNA  :  Putih , Hitam , Biru , Hijau , Purple , Merah , Oren ,   Biru dan Hijau Cair/muda
JENIS     :  Baju Lengan Pendek dan Baju Lengan Panjang
Untuk tempahan sila emailkan butiran berikut ke angah7736@gmail.com
Pastikan ada butiran berikut : 
1. url blog
2. alamat untuk post baju
3. no telefon (untuk pengesahan tempahan dan urusan pembayaran)
4. size (s -xxxl)
5. warna
6. jenis baju (lengan panjang/pendek)

 

Terhad.. Terima kasih ..

53 ulasan:

  1. abg ben .. emm, if abg ben x kesah .. pe kata abg ben tnjuk cth wrna2 plhn yg dberi .. bkn pe, kdg2 kita expect wrna gni .. tp rupanya gtu .. hu3 ..
    lg 1, standard cutting ke ni .. yela, setahu sy .. cutting perempuan dn lelaki len .. hehehehe .. sori~

    BalasPadam
  2. Dah send temoahan dkt email yg diberi.

    BalasPadam
  3. @Are_Rull tgk kat sini ... cutting laki permpuan sama je rasanya

    http://www.benashaari.com/2012/11/baju-kelab-blogger-ben-ashaari-201213.html

    BalasPadam
  4. abg ben, pink please.nape warnanya terlalu terhad ye

    BalasPadam
  5. wah.. terbaik bro.. kalau ada rezeki lebih ni, saya nak jugak la buat macam ni..hehehe

    BalasPadam
  6. bole tak design tu, bawahkan ? sbb kalau pakai tudung, tk nmpak ape da :(

    BalasPadam
  7. lajulaju order sebab takut habessss xnak ketinggalan dah... :)

    BalasPadam
  8. Order dah.. tunggu angah reply :)

    BalasPadam
  9. salam abg ben,
    kita dh email tau.. :)

    BalasPadam
  10. berminat nk jgak..dah send dekat email abg ben..

    BalasPadam
  11. da email detail ~ tgu reply, hope dpt la =)

    BalasPadam
  12. da email da ~ tgu reply, hope dpt la =)

    BalasPadam
  13. da email ~ tgu reply, hoep dapat la bju tu =)

    BalasPadam
  14. dah Email.. hope x lambat .. hehehe

    BalasPadam
  15. boleh order lg ke ni?
    macam dah lambat je.

    BalasPadam
  16. tunggu reply dan baru dapat num acc utk bank in yer?, harap2 dapat lah order kan..:)

    BalasPadam
  17. order dh .. tunggu di reply je emel tu .

    BalasPadam
  18. Dah send. Brpe lme tmphn ni siap, Ben?

    BalasPadam
  19. abang ben.. buat larh warna pink jugak.... :))

    BalasPadam
  20. hehehee..ayu dah send dah email....hehehe..tak sabarnyer nak pakai baju ni nanti...

    BalasPadam
  21. napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

    BalasPadam
  22. napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

    BalasPadam
  23. napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

    BalasPadam
  24. napa eh saya dh send email tpi xda reply apa2 pon ?

    BalasPadam
  25. Dengan sukacitanya saya dah email! XD

    BalasPadam
  26. yang haritu saya cakap nak tempah kan, saya x jdi lh.. x jdi nk tempah..

    BalasPadam
  27. menariknya... sempat lagi ke nak order?

    BalasPadam
  28. harap masih sempat lagi untuk sy...

    BalasPadam
  29. Assalam abg ben... ade lagi tak baju ni kalo nak tempah????

    BalasPadam
  30. Assalam abg ben... baju ni bole order lagi tak???? please reply !~ A.S.A.P.. nak sangat2 baju ni..

    BalasPadam
  31. Saya dh order n bayar..kenapa belum terima lagi..boleh Abg ben tlg chek kan?email sya Zulkiplijaranee@gmail.com

    BalasPadam
  32. kenapa tak dpt pon lg bju....

    BalasPadam
  33. kte pun baru tempah - udah hantar email pada angah - pembayaran camana erkkkk.....tulun

    BalasPadam
  34. En.Ben..pic untuk lengan panjang xde ker...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009