Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Disember 2012

Ooo .. perempuan suka tengok bontot lelaki eh ?

 

Hahaha.. Tajuk kejam giler ! Ni gambar hari ni kat gym dan kebetulan kat belakang tu , ada la geng lelaki dok workout gak .. tapi position dia agak .. hurm.. aku tak tau la nak kata seksi ke tak sbb aku jantan .. takkan nak kata tu post seksi lak kan ? Giler ke apa aku ?

Tapi bagi sesetengah perempuan , post gitu seksi .. Gulp .. Yeke ? Hahahaha .. Tak tau lak aku .. Patut la .. er .. Patut apa ???? Er .. Er…

Dasat jugak mata perempuan kan ? Aku post gambar aku , tapi yang diushanya nun dibelakang .. Oh , aku gelapkan gambar ni agar perempuan tak skodeng lelebih .. bahahahha ..

Guwau jer yer .. Jangan maraaa aaa .. Apa apa pun , kita jaga aurat n mata kita .. Kang , ada yang bermadu lak .. hehe ..

17 komen :

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

yup betul tu abg ben.. jagala diri kita.. hiasi diri, binalah peribadi.. ceeewaahhh ahahha

Makbed berkata... [Reply to comment]

Hahahahhahaha... entri hot n spicy neh. Seksinye tangann.

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

hahahahaha..

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

macam ni pun ada yea..

Leen her berkata... [Reply to comment]

hahaha..sexy ke??adoi..


herdiaryoflife.blogspot.com

Aarman berkata... [Reply to comment]

Tak semua pompuan suke lelaki otak besar2 ni. Aku pernah tanya dgn rakan2 perempuan. Kebanykkan mereka geli tengok otot besar ni. Atau mereka suka tapi malu nak mengaku kot... betul tak bro ?

boni kacak berkata... [Reply to comment]

ada yang komen tentang bontot tu ke bro?hahaha

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, betui tu....aurat perlu dijaga.

baby comel berkata... [Reply to comment]

hahahaha, xde maknanye nak nengok montot org belakang abg ben tu.. Seksi sgt ke? dak leee :)

Cik Ummi berkata... [Reply to comment]

haha. xde keje tgk bontot laki :P

psssttt..tp kan abg ben,betul ke fakta perempuan suka lelaki perut buncit ni?
sy sebagai perempuan pun tak tahu =.=


haha

Riena Haiqal berkata... [Reply to comment]

kejam giler ar tajuk abg Ben... huhuhuhuhuu.. tak la seksi mana pun ..

Wawa berkata... [Reply to comment]

zaman2 student dulu, suke usha gak dgn kengkawan....kahkahkah....macam sengal je dulu...:p

Izwan Wan berkata... [Reply to comment]

sejak dua tiga hari nie, asyik ada madu jer...hehehehe

Syue Mustafa berkata... [Reply to comment]

sabar ajer ler. Takde maknanya nak sekodeng bontot lelaki.

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

hehehe.. tak semestinya tang montot je kan.. ;)

Eena Arrina berkata... [Reply to comment]

tataula..tapi seriusly eena mmg suka usha bontot laki.haha.bukan ape. sbb kadang2 nampak bontot laki semua kecil je. jadi, kena usha laki len2 sama kot2 ada yg besar ke..hihi.juujur.

Eena Arrina berkata... [Reply to comment]

tataula..tapi seriusly eena mmg suka usha bontot laki.haha.bukan ape. sbb kadang2 nampak bontot laki semua kecil je. jadi, kena usha laki len2 sama kot2 ada yg besar ke..hihi.juujur.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI