Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 Jun 2014

GoPro Hero 3 , apa tu ??

 

Hee.. Jual ? Nak jual ke tak eh ? Bapak aku suh jual jer.. Hurmm.. Nak jual , sayang lak .. Lama dah aku teringin nak try menda alah ni ..

Aku nak try dulu .. Bukak kotak .. macam macam ada dalam tu ! Terus pening kepala aku.. Malasnyaaaa nak baca manual ! Dalam hati aku ..

“ Sapa nak beli ???? Aku nak jual murah jer ni !! “

Tapi sayang la pulak.. Huhuh.. Takkan baru tengok banyak menda gitu dah terus pening ! Walhal dulu keje line IT .. dah biasa bergelumang dengan hardware dan wayar wayar ni .. Huhuh..

Sahut cabaran.. Baca satu satu. Pasang satu satu ..

Dah pasang semua.. Tetiba kekurangan sesuatu .. Heee.. Kena ada micro SD Card.. Huhuh.. Kena keluar beli pulak.. Nak beli ke tak ?? Hurmm.. Puas fikir .. Beli je laaa..

Selepas 2 jam charge , bateri penuh dah .. Yeke penuh ? Aku tengok , dah tak nyala warna merah tu.. Jadi anggap je la dah penuh ..

Masa untuk try test.. heee.. Download software  GoPro kat Google Play.  On Wifi.. Set password.. Dan .. Walahhhh .. Tunjuk kat bapak aku.. Baru dia paham kelebihan GoPro ni .. Aku suruh dia pegang handphone aku dan aku pegang kamera .. Haaa .. Pergerakkan aku , ayah aku nampak melalui handphone tu.. heeeee ..

Boleh masuk air kooooo .. Heeee .. Kualiti gambar ? Mabelesss !! Huhuhu…

Aku google.. Dan tengok bagaimana mereka memaksimumkan penggunaan GoPro ni ..

Cool kan ? Hahaha.. Aku nak letak kat mana ? Er , guna masa workout ? Wowww ..

9 komen :

El Janna berkata... [Reply to comment]

sy sedang mngumpul money2. hahaha

Mek Onie berkata... [Reply to comment]

gopro mmg osem kottttt!hihi

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

marveles abg ben!! nanti boleh letak kat tepi dumbell boleh nampak pergerakan turun naik hehe.

Tahniah ye :)

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

teringin jugak dengan benda alah ni.. ;)

Fiza Jaafar berkata... [Reply to comment]

osem!!! da ade...tempt pertama letak mmg dihelmet..senang nak rakam penyangak2 jalan raya...hehe

bobiedanbad berkata... [Reply to comment]

Sangat best :)

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Wahhh

Ain Epul berkata... [Reply to comment]

Bestnye. !!! Teringin nak pakai benda camni gak.. maybe leh masuk dlm wish list nih.. tq for the review bang ben..

Ain Epul berkata... [Reply to comment]

Bestnye. !!! Teringin nak pakai benda camni gak.. maybe leh masuk dlm wish list nih.. tq for the review bang ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI