#GegarVaganza2016 , anda pilih sapa !

 

Wow ! Masa diumumkan senarai peserta yang bakal berentap di #GegarVaganza2016 , nama Ameng Spring , Nora dan Shidi Data ada.. aku cam.. wowww ! Terutama Ameng.. mengimbas sungguh kenangan aku di sekolah menengah dulu.. Ari ari bantai nyanyi dalam kelas sambil buat kerja sekolah.. Hahahaha..

Artis lain yang terlibat pada #GegarVaganza2016 seperti Elly Mazelin , Razis Ismail , Siti Sarah , Zarul Umbrella , Zur Eda , Intan Sarafina , Azharina , Rem dan Gmie Screen .

Sapa pilihan korang ??

image

Aku pilih… #AmengGV2016 dan #NoraGV2016.. Harap Ameng dapat ke final.. Buat yang tak tau , Ameng mampu bawak macam macam lagu woooo.. Lagu tradsional pon power wooo..

Semoga berjaya semua dan terima kasih pada Datuk Vida kerana menganjur petandingan ni seterusnya menaikkan nama penyanyi lama ..

6 ulasan:

  1. Baru 1st time tgk sbb ada nora..

    BalasPadam
  2. saya team #EllyMazleinGV2016; #ZarulGV2016; #RemGV2016 & #NoraGV2016.
    #AmengGV2016 mcm x berapa ummmpphh suara dia 1st week ni. mungkin sebab dah lama x nyanyi agaknya..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.