Kenapa Aariz Iman tak nak kat aku ?

by - Oktober 18, 2016

 

Sejak balik dari Phuket , asal aku dukung Aariz , dia nangis.. Bukanlah nangis teriak bagai tu haaa tapi taknak kat aku. Baru seminggu je kot berpisah ??? Takkan dia  tak kenal ayahanda dia yang hensem ni ? Aduih… kasihan gue…

Suka curik curik pandang aku. Daddy tau daddy hensem.. tak payah nak curik curik pandang daddy bila daddy pandang tempat lain.. Hahahaha.. Tapi itulah yang dia buat..

image

Berkerut muka senantiasa.. Tu ikut mak dia punya muka ! Hahahaa.. Oh , patutlaah.. ni mesti ikut mak dia ni. Asal tengok aku jer , berkerut dahi ! Mesti banyak pikir pasal aku ni.. Hehehe..

Orang kata.. budak kecik ni dah kenal bau badan.Lama berpisah dengan aku. Nanti nanti , ok la tu.. mula mula jer dia jual mahal.. kan kan ?

You May Also Like

5 comments

  1. dah berapa bulan nie ben, bam bam nya pipi dia.

    BalasPadam
  2. alolololo baby merajuk tu bukan dia tak kenal ayah dia...saje nak test suruh pujuk hahahha bijak dia

    BalasPadam
  3. beza/lain sket muka aariz kalo nk bandingkan ngan kakak dan abgnya. dorang muka cute. aariz ni handsome. maskulin sesangat

    BalasPadam
  4. hi aariz, bila la dpat jumpa lagi kan.

    BalasPadam