Puashati shopping barang luar negara di BestOnlineShoppe ! - BEN ASHAARI

Puashati shopping barang luar negara di BestOnlineShoppe !

 

Lama dah teringin tapi tak terbuka hati lagi nak memilikinya sehinggalah aku belajar betapa pentingnya sayur dan buah pada tubuh badan kita setiap hari !

Bayangkan.. selepas aku dapat tau , aku amalkan.. Mulut tak berbau dah walaupun tak gosok gigi. Kentut takda bau dan buang air besar pon senang ! Tak payah buat muka Jason King dah !!! Haaaa..

Nak beli dalam negara , mahal ! Kebetulan kat luar negara sekarang terutama di UK tengah sale ! Ada kawan tawarkan juicer pada aku. Katanya tengah murah sekarang. Waduhhhh ! Mau tak seronoknya !

Dan tak lama kemudian, sampai ke rumah aku ! Weeeee…. Terbayang , saleri + brokoli + bayam + lemonade + cayenne + pisang + epal – gula = jus kesihatan ! Setiap hari.. pagi dan malam ! Fuhhh ! Awet muda koooo ..

image

image

RM490 jer ! Aku dah order baby seat untuk anak aku ! Sini mahal koot.. huhuu.. Order kat mana ? Heee..

Nin diaaa.. Lengkap ! Atau follow je instagram dia untuk melihat produk produk terbaru atau akan datang.. : BestOnlineShoppe

image

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.