Jumaat, 9 Jun 2017

Laman web Cosmoderm terkini lebih mesra pengguna dan Promosi Raya yang gempak !

Dikala harga barangan meningkat naik , Cosmoderm memahami penggunanya dengan senantiasa mengadakan jualan murah demi membantu penggunanya yang berpendapatan kecil tapi senantiasa utamakan kesihatan dan penjagaan kulit terutamanya. 
Aku senantiasa 'ditanya' oleh mereka yang berminat dengan produk produk Cosmoderm setelah dapat tahu kebaikan dan kelebihan produk Cosmoderm berbanding produk lain , lebih lebih lagi melibatkan muka ! Hehehehe.. 
Aku , kalau nak check samada betul murah ketika 'sale' atau tak , aku check produk kegemaran aku.. Deep Heat Lotion ! Dan Deep Heat Lotion ni memang kegemaran mereka yang kaki sukan dan kaki lenguh malam malam ! Hahahaha..  Sila la pakai selepas mandi.. dan tunggulah kesannya ! Lenaaa tuu sampai pagi ! 

Kan ? Murahh.. Haaa ! Apa lagi , beli secara online la ! 
Bercakap mengenai beli secara online ni , Cosmoderm senantiasa mengambil berat permintaan pengguna setia mereka. Terkini , mereka telah menaik taraf laman web mereka dengan menjadikannya lebih mesra pengguna terutama buat mereka yang 'kurang arif' dengan selok belok pembelian secara online. 
Mudah sangat nak membuat pembelian secara online ni. Pilih je produk mana kita nak , pastu klik 'Add To Cart'. Bila dah abis memilih , klik je 'Check Out'. Pastu , di ruangan Shopping Cart.. isi je segala butiran dan pastikan betul sebab penghantaran produk kita tu , mengikut alamat yang diberi. Salah tulis , akan ada insan bergumbiraa dengan produk kita beli tu. Hahahaa.. Maka , sila isi betul betul yer ! 

Cara pembelian , mudah sangat ! Ada beberapa cara.. antaranya Cash Deposit , Internet Banking atau MOLPAY.  3 Bank terbesar boleh guna. Maybank , CIMB dan Bank Islam. Satu lagi cara , bayar CASH di 7 Eleven ! Mudah, kan ? Haaaa.. aku kata dah. Kalau malas nak keluar gi premis berdekatan , beli banyak banyak secara online ! Dah buat pembayaran , korang leh track parcel korang di laman web rasmi Cosmoderm. 


Bagi aku , paparan terkini laman web Cosmoderm bukan saja mesra pengguna tapi lebih direct. Tak banyak 'pusing pi pusing mai' hingga mampu membuatkan pengguna tergaru kepala. Macam masuk ke Guardian atau Watson.. jalan je ikut lorong.. pilih barang dan bayar ! Senang gitu. Simple , menarik dan tak menyemakkan. 
Warna putih sebagai warna latar tu membuatkan laman web Cosmoderm nampak 'mahal'. Penggunaan warna pun tak banyak membuatkan mata tak pedih dan penat. Maka , pengguna terus fokus pada tujuan asal iaitu membeli seberapa banyak produk Cosmoderm dan simpan buat stok jangka panjang ! Bukan senang nak dapat harga murah cam sekarang ni.. kan kan ? Maka kaut selagi boleh kaut ! Hahahaha.. 

Ahaaa.. apa lagi ? Sila ke www.cosmoderm.com.my dan tengok sendiri laman web Cosmoderm ! Pastu sila komen dan bagitau pendapat korang di ruangan komen ni ehh.. hehehe. Dan jangan lupa , belikan set Umrah dan Haji. Hadiahkan pada saudara mara atau kawan kawan yang nak ke Tanah Suci. Dapat pahala woo kita !



Cosmoderm bermula sebagai impian pakar industri kosmetik pada 2001 untuk membina jenama produk penjagaan kulit dan badan yang berkualiti , diformulasi dan diperbuat di Malaysia. Harga mampu milik serta kelulusan halal merupakan pilihan untuk pencinta kulit di Malaysia. Kini, Cosmoderm telah berada di dalam 2000 farmasi, kedai kesihatan dan klinik di seluruh Malaysia termasuk pasaran Singapura dan Lebanon. Cosmoderm menggunakan bahan aktif tulen dan berkualiti tinggi seperti Vitamin E dari Eropah, Minyak Tea Tree dari Australia, Co-Enzyme Q-10 dari Jerman dan herba tradisional seperti Manjakani dari Malaysia. Semua produk Cosmoderm berkesan dan selamat untuk digunakan oleh seisi keluarga dan dibuat tanpa paraben.
Matlamat Cosmoderm ialah untuk menjadi jenama halal pilihan di ASEAN serta negara muslim yang lain pada tahun 2020.

20 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow :)

mas saari berkata... [Reply to comment]

Memang mesra pengguna, mudah nak membeli belah.

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Lagi mudah nak shopping brg Cosmoderm ni..best!

Mrs. A berkata... [Reply to comment]

Harga mampu milik set umrah & haji tu beli guna sendiri pun ok jugak tu...

noorhaidaz eyda berkata... [Reply to comment]

Bagusnya dh ada pay cash @ 7e juga

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Wah. Menarik..

Nk kna beli set travel tu utk mak abah nk g haji nt..

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Inilah masanya nak shopping dengan Cosmoderm..

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

terbaikkk :)

Umminani berkata... [Reply to comment]

umminani memang beli online jer.jimat banyak, compare beli di kedai

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

lebih senang macam tu kalau boleh byr guna 7E or molplay sebab tak semua orang ada internet bankin

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Ohh boleh bayar cash kat 7E, sesapa yg tak suka online payment ada laa pilihan camtu, good!

Miera Hassan berkata... [Reply to comment]

Wow..mudah. Lebih senang nak bayar. Eh ada set la..murah..

Papa Amyzal berkata... [Reply to comment]

Nice, beautiful, safe and user friendly. Good job Cosmoderm!

qaseh dalia berkata... [Reply to comment]

Satgi tgk web dia .. tq info

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Manfaatkan peluang yang ada..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

ni yang nak beli ni..sebab dah senang

IQ = Izyan Balqis berkata... [Reply to comment]

murahnya!! nak try beli jugak, yg untuk eczema tu yg mne ek abg ben? lupa dah

tarmizi berkata... [Reply to comment]

Saya cadangkan buat macam lazada guna application. Lepas tu guna sistem pembayaran online. Kalau dah kaya buat la affiliate sekali hehe.

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

belum penah lagi try beli online..

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

mudahnyaaa cosmoderm new look ni. boleh dah continue pakai tea tree shower dia

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI