Qhaliff , ibu jeless ngan kita kita ni ..

by - September 07, 2012

Hehehe .. Tensen tul wife ngan snowcap aku ni .. Nasib baik Qhaliff pakai .. Kalau tak , mmg aku tak dpt pakai punya .. huhu ..

Ok pe ? Kacak bergaya je kita pakai kan , Qhaliff .? Ibu jeles sbb dia tak leh pakai .. Nak pakai cap Siti Nurhaliza punya , nampak cam ..hurm ... Tak leh tulis ..nanti kontroversi .. hehe ..

Jap lagi kita g beraya eh .. Kat mana ? Tungguuu ..

Published with Blogger-droid v2.0.8

You May Also Like

7 comments

  1. kang pakai macam Siti Nurhaliza ada yang kutuk2 kang susah juga tu.. huhuhuhuhuhu..
    takper comel apa Qhaliff dan daddy dia pakai snowcap.. ada gaya sikit.. hehehehe

    BalasPadam
  2. like father like son... like like like... bro, pinjam gambar ni untuk entry gua k... refer sini http://marqiscareno.blogspot.com/2012/09/akiff-vs-qhaliff.html

    BalasPadam
  3. ibu pun boleh pakai snow cap apa...pastu kat luar pakai lak tudung siti...hehe

    BalasPadam
  4. Like father like son =)..anak bapaakk..

    BalasPadam
  5. seyes comel bila qhaliff pakai snowcap. hihi

    BalasPadam