Baju KELAB BLOGGER BA : Jangan tensi-tensi ! - BEN ASHAARI

Baju KELAB BLOGGER BA : Jangan tensi-tensi !

 

Waaahh .. Setiap hari ada je yang email dan bertanyakan baju tu .. “ Dah pos ke belum ? Kenapa lambat .. “ Dan macam macam lagi kemarahan yang dilemparkan kepada pembikin baju kelab tu , Mr.Izzo atau Angah ..

Sabar , boleh ? Kawan tu sebaik mungkin cuba siapkan baju tu ikut jadual. Kalau ada kelewatan tu disbbkan baju yang ditempah terutama yang berlengan panjang tu , lambat sampai .. Dia cuma print baju tu je.. Bukan buat baju tu gak .. huhu .. Sian dia ..

Tempahan ada banyak . Yang buat ada dua orang jer .. Kena print satu satu sbb url blog berbeza beza .. Kalau semua url sama , senang la kan ? Hehehe ..

Tadi aku dah call tanya Angah .. Katanya , ada yang dah dipos .. Dan minggu ni akan ada lagi dipos .. Pos kena tunggu jumlah yang besar .. Takkan satu satu kan ?

Wife dan kawan aku punya pon tak dapat lagi .. Kena queue gitu .. Cuma aku punya je ada .. Tu pun sbb nak tengok contoh camana .. hehehe ..

Sabar yer .. Sedaya upaya siapkan ..  Buat baju ni pun sbbatas  permintaan .. Ikutkan takut gak nak buat .. Sbb kes kes gini laa .. Aku tak amik untung pon .. huhu ..

Sabar eh ? Jangan marah marah dan maki maki .. Tak baik .. Tak tipu pon .. Kalau ada yang belum dapat , sehingga hujung bulan ni , sila bagitau aku .. Nanti aku check semula kat Mr.Izzo @ Angah ..

8 ulasan:

  1. Ya Allah... Lupe nak buat bayaran.. adoi!!!! Dapat lagi tak bang ben?? Masya Allah, sangat terlupa.. Kalau boleh, esok sya bank in.. Arggghhh!!! Lupe sangat..

    BalasPadam
  2. Sabar sabar..separuh pada iman...:)

    BalasPadam
  3. Bukan satu baju kene buat tapi beriban chaiyokk Mr Izzo hehehe ta baik memaki org haih

    BalasPadam
  4. Dorang semangat tinggi tu... Saya okey jer.. Sabar tak rugi pun..

    BalasPadam
  5. wakaka.. relax la.. tak yah maki maki.. kalau baju tu dah smpai leh la buat entri pasal baju tu.. mad rasa kat kuching nie mad sorang jer yang pakai baju kelab blogger tu.. hehe..

    BalasPadam
  6. salam
    nape saya xdapt lagi reply mengenai pembayaran ke ape ke erk???takutnye order tu xsampai dekt angah..kang melepas lagi nak dptkan baju kelab blogger.. :(

    BalasPadam
  7. Hehehe..terima kasih d atas penerangan abg ben tu. Saya baru email angah tadi tya dah pos ke blm...ok paham... roger n out..tq (^_^)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.