Selepas menyusahkan diri ..

by - Disember 02, 2012

 

Tensi .. Setelah berpeluh peluh dan tak berbaloi di LEGOLAND , kitorang g pecahkan pinggan mangkuk kat umah Mat Gebu ..

Nanti cita lagi eh.   Ni kat Pagoh .  Nak layan BR jap ..hehe ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

You May Also Like

10 comments

  1. biar betul pecahkan mangkuk....selepas menyusahan diri...takkan menyusahkan org lak huhu...

    BalasPadam
  2. pitammmmm


    qhaliff jgn pecahkan 1,2 jer.
    kalau boleh semua..

    cik Ayu boleh amik dan kumpulkan u koleksi c. Ayu

    bahahahaaaa

    BalasPadam
  3. pecah memecah dunia dan ilmu baru untuk Qhaliff..bersiap sedia pinggan mangkuk di rumah..hehehehe..Qhaliff comey..

    BalasPadam
  4. mcm melalui hujung weekend yg xberapa baik jer..huhuh

    BalasPadam
  5. Kalau mama sama pergi ngan geng blogger tu, agaknya tentu dpt jumpa Qalif dan Ben!

    BalasPadam
  6. amboii nakal ekk qhaliff sekarang....

    tak per nanti daddy beli kan tok qhaliff set mcm tu jugak..klu qhaliff minat..

    BalasPadam
  7. hahahahha..kan? dah agak dah.. mesti ada yang tersirat kat entri legoland tu..hahahaha

    BalasPadam