Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 26 Mac 2010

I'm The King !!!! .. Ceh ...


Macam menang Academy Awards lak ..Baru dapat 2 ..Bayangkan kalau dapat 9 awards ? Tu belum lagi dapat Blogger terbaik Dunia ! Haaa..hahahhaha...blog pun dalam bahasa melayu , ada harapan nak menang ? Hahahaha... OK ok.. aku wat lawak petang petang ni ...

Anugerah kedua ni aku terima dari Nurul Shuhadah atau lebih popular dikenali sebagai MSUEROOMZ ... TQQQQ ....Berbalas anugerah lak ek .. ok la .. aku nak bagi ucapan sedikit memandangkan aku mmg teringin nak dapat anugerah gini .. Tak dpt Bintang FoFular Berita Harian pun tak pe la , janji dapat anugerah gini ... bukan senang beb mau fofular neh..tak yah undi wooo .. Takde ucapan..dah puas bebel.. hehehe ...

OK ..macam tadi anugerah tadi tu , aku dikehendaki :-

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini ( dah )

2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut ( dah )

3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award ( aku bagi 10 je la ek )

4. Beritahu penerima Award , supaya dia tahu yang dia adalah penerima Award ( ni yang letih ni )

5. Senaraikan 7 perkara tentang korang .( makan tido je jawapannya )

Jadi tanpa banyak bicara lagiiiii , aku menjeeemmmputtt ... 15 (tak leh kurang ke ) blogger yang aku rasa aku nak bagi laaaa .... nak kata layak , semua layaaakk wooo.. sapa je buat blog dikira layaakkk ... heheh ..tapi ni aku bagi sbb blog dia aku rasa unik ... haaa...unik tauuu ... cam blog aku neh.. .unik pun di kira BEAUTIFUL gak kannn ... haaaa... Jom tengok aku senaraikan ... tengok jee.. kalau tak puashati , sila buat surat rayuan ek ..


1 ) Penyair IdaNRadzi
2) Pinggan Mangkuk Mat Gebu
3) Pekan Baru Riau
4) Suri Sarawak
5) PaTin & Pasta
6) Muhamadakmalwahab
7) Ema
8) Nursarah
9) Zilhan
10 ) Cikali
11) Miss LollyPop
12) Azrul Hisham
13) Cik Bee
14 ) Husna
15 ) Fida

7 Perkara Tentang aku : -

1 ) Kalau dh berleter , susah nak berenti
2) suka workout , jd aku takkan berleter ..
3) Blogging supaya takde org dengar aku berleter ..hanya boleh membaca jer
4) Makan aiskrim n coklat bila tensen ..
5) Boleh abiskan bihun singapore satu kuali !
6) Kalau makan ayam , mesti setengah ekor atau sekoq
7 ) Kalau masak maggie , telur yang dimasukkan diantara 3-5 bijik ..sekali makan yer..

OK ..tutup mulut tu..jgn ternganga ... Tu jeee...

13 komen :

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata... [Reply to comment]

wow...1 award lagi ko dapat ben

klass ko....hu3x..
tak tahan langsung pasal diri ko tu...MAKAN2X....adus ilang semangat aku nak diet kalau follow menu ko...

alahai

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Ben....menyumpah mak ayam kalau baca pekara no 7 tuu...hahahaha...

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

ayu..peransang...

mat gebu..tu skit tu..dulu masa memula nak beso kan badan...sekali makan maggie , 10-15 bijik putih telur... hehhe

iDAN berkata... [Reply to comment]

Terima Kasih...

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Ehh..lupa nak ucap terima kasih pasal 2nd award utk blog antik saya....tocey!!

Cik bEe berkata... [Reply to comment]

thanx yerk bg award kt sy..wakaka..1st time tuh..wahhhhhhhhh...

NanLimo Bertuah berkata... [Reply to comment]

Thanks.. atas awardnya.... utk blog saya www.sungaikuantan.com ...
kalau berkenan add YM saya (penyamun.code@yahoo.com) ada sikit nak dibincangkan .. :D

Aida Rezuan berkata... [Reply to comment]

Salam Ben,

Tima kasih kasik award tuh ye. *sambil tepuk sesorang*

Tugasan pon saya dah buat! :)

surisarawak berkata... [Reply to comment]

Arigato,arigato...tima kaseh pilih blog saya utk award ni..satu penhargaan utk blog surisarawak..tq2 v'ry much...

CiKaLi berkata... [Reply to comment]

makaseh...

MISH LOLIPOP berkata... [Reply to comment]

makaceh2x sbb bg awrd nie..huk2
k la nti sy bt 1 entry sal nie k..huk2

DaR berkata... [Reply to comment]

saya baru baca blog ben...enjoy juga la...tapi masaallah..apa kuat makan sangat tu...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata... [Reply to comment]

amboi..makan je kerja Ben ni ek?...hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI