Rabu, 28 Julai 2010

KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI : Berita baik neh

Iklankan blog anda di Kelab Blogger - BEN ASHAARI secara percuma ? heheh.. camana tu ? Gini ..nampak tak logo KELAB BLOGGER tu ? Bayangkan banner blog anda lak berada di situ .. haaa...

Ok...kalau berminat nak blog anda berada di gambar profile tu ( akan bertukar tukar dengan blog lain ) , mudah saja ...


Buatkan satu keping gambar yang menarik ... Wajib ada logo ni dan nama blog anda ..

Contoh mcm ni ... jgn lupa letak nama blog anda sekali .. kalau takde , rugi lak ..


Selepas tu... buat satu entri.. letakkan gambar tu di dalam entri tersebut.. Tulis tajuk dia ...
KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI ... kalau kelab blogger je , banyak dah ada ni.. jadi kena unik ... linkkan tajuk tu ke entri ni.. kemudian tinggalkan url anda di ruangan komen ..

Segera selagi tawaran dibuka ... terima kasih ... cepat cepat ..

27 komen :

velasrizal berkata... [Reply to comment]

ayuh ramai2 kita..

Poligami Bukan Cara Kawal Nafsu ?

QieFLy si Dolce berkata... [Reply to comment]

otw tgh buat... :p
panas macam pisang goreng...


Entry terkini : Kini kamu boleh bawa Bunkface (CelebriDucks)mandi bersama.

Sidratul Muntaha berkata... [Reply to comment]

aku biul lagi..
mana ank ltk nama blog dlm gmbo tu?!
:P

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@qiefly ..cepatt

@sidratul .. mana mana asalkan nampak..

QieFLy si Dolce berkata... [Reply to comment]

@BEN ASHAARIlepas tu link nak pass kat ne uncle ben...

Mak Su berkata... [Reply to comment]

oouuhh... mcmana tu? tak brp nak dpt tangkap, kena baca lagi utk lebih faham..... ;)

-aTie- berkata... [Reply to comment]

waahhhh mcm best :D

Khaizarien @ atie Blog

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@ kat sini jer

MaryamJamilah berkata... [Reply to comment]

Nah... ok tak?

http://www.belogmj.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

Nur Hayaty berkata... [Reply to comment]

ok yaty da buat ni linknya

http://yashapinky.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

QieFLy si Dolce berkata... [Reply to comment]

dah siappp...

http://qieflysidolce.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html


Entry terkini : KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

puteri a.k.a aien cukup syarat tak?

http://ainblogger.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

emunnn berkata... [Reply to comment]

dah uat juge... ni url yea..thanks abg ben..

http://emunnn.blogspot.com/p/logo.html

Supiha berkata... [Reply to comment]

http://momentoshatiku.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

first trial.....harap2 oke dengan hasil ni...

gambar : DSLR D60

Whitey Mommy berkata... [Reply to comment]

salam....saya nak join juga...=)
http://whiteymommy.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

Sisiantee berkata... [Reply to comment]

Saya menyertainye :)

http://sisianteerashid.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-asaari.html

Rina (◕‿◕)✿ berkata... [Reply to comment]

nak jugak. sabar ye

sal berkata... [Reply to comment]

Salam ben. Akak tak faham lah... Mcamana nak buat eh???? Ahaks..

sal berkata... [Reply to comment]

http://salazs.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

*Ben, yg ini ok tak?

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@sal

http://momentoshatiku.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

akak tengok camana diorg buat..hehe .. gambar banner akak tu mesti ada logo kelab blogger.

Whitey Mommy berkata... [Reply to comment]

salam.. rasanya macam dah paste dah url kat sini.. hm... kenapa tak de approve.. tak cukup syarat ke? hm..tak pe lah...

Sisiantee berkata... [Reply to comment]

salam En Ben, saya punye cukup syarat tak? hihi..

http://sisianteerashid.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-asaari.html

jari jemari yang berjoget berkata... [Reply to comment]

jom terjah blog saya yang dalam proses permulaan

KELAB BLOGGER : BEN ASHAARI

Mak Su berkata... [Reply to comment]

en ben, macam ni ok tak?

Asma Jalalyna berkata... [Reply to comment]

errr... i bru follow... masih ada peluang ke...? =)

arasewel berkata... [Reply to comment]

saya juga masih baru..
nak join jugak.:)

MShahrul Nizam berkata... [Reply to comment]

Salam,...jom blogwalking...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI