KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI : Berita baik neh

Iklankan blog anda di Kelab Blogger - BEN ASHAARI secara percuma ? heheh.. camana tu ? Gini ..nampak tak logo KELAB BLOGGER tu ? Bayangkan banner blog anda lak berada di situ .. haaa...

Ok...kalau berminat nak blog anda berada di gambar profile tu ( akan bertukar tukar dengan blog lain ) , mudah saja ...


Buatkan satu keping gambar yang menarik ... Wajib ada logo ni dan nama blog anda ..

Contoh mcm ni ... jgn lupa letak nama blog anda sekali .. kalau takde , rugi lak ..


Selepas tu... buat satu entri.. letakkan gambar tu di dalam entri tersebut.. Tulis tajuk dia ...
KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI ... kalau kelab blogger je , banyak dah ada ni.. jadi kena unik ... linkkan tajuk tu ke entri ni.. kemudian tinggalkan url anda di ruangan komen ..

Segera selagi tawaran dibuka ... terima kasih ... cepat cepat ..

27 ulasan:

  1. aku biul lagi..
    mana ank ltk nama blog dlm gmbo tu?!
    :P

    BalasPadam
  2. @qiefly ..cepatt

    @sidratul .. mana mana asalkan nampak..

    BalasPadam
  3. @BEN ASHAARIlepas tu link nak pass kat ne uncle ben...

    BalasPadam
  4. oouuhh... mcmana tu? tak brp nak dpt tangkap, kena baca lagi utk lebih faham..... ;)

    BalasPadam
  5. Nah... ok tak?

    http://www.belogmj.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  6. ok yaty da buat ni linknya

    http://yashapinky.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  7. dah siappp...

    http://qieflysidolce.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html


    Entry terkini : KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI

    BalasPadam
  8. puteri a.k.a aien cukup syarat tak?

    http://ainblogger.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  9. dah uat juge... ni url yea..thanks abg ben..

    http://emunnn.blogspot.com/p/logo.html

    BalasPadam
  10. http://momentoshatiku.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

    first trial.....harap2 oke dengan hasil ni...

    gambar : DSLR D60

    BalasPadam
  11. salam....saya nak join juga...=)
    http://whiteymommy.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  12. Saya menyertainye :)

    http://sisianteerashid.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-asaari.html

    BalasPadam
  13. Salam ben. Akak tak faham lah... Mcamana nak buat eh???? Ahaks..

    BalasPadam
  14. http://salazs.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

    *Ben, yg ini ok tak?

    BalasPadam
  15. @sal

    http://momentoshatiku.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-ashaari.html

    akak tengok camana diorg buat..hehe .. gambar banner akak tu mesti ada logo kelab blogger.

    BalasPadam
  16. salam.. rasanya macam dah paste dah url kat sini.. hm... kenapa tak de approve.. tak cukup syarat ke? hm..tak pe lah...

    BalasPadam
  17. salam En Ben, saya punye cukup syarat tak? hihi..

    http://sisianteerashid.blogspot.com/2010/07/kelab-blogger-ben-asaari.html

    BalasPadam
  18. en ben, macam ni ok tak?

    BalasPadam
  19. errr... i bru follow... masih ada peluang ke...? =)

    BalasPadam
  20. saya juga masih baru..
    nak join jugak.:)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009