Aku suka blog ni ...

 

Yang aku perasan la pasal blogger ni sewaktu kali pertama dia komen kat blog aku ni .. hurm.. agak pedas memula komentar dia tu tapi mmg logik maka tak perlu nak terasa la kan .. Kemudian dia komen dan terus komen .. maka aku sedar sapa dia ni .. seorang blogger yang jujur dan ikhlas sekali pandangannya . Dan ini menunjukkan dia seorang blogger yang bijak dalam penulisannya .. Sempoi tapi tepat.

Blognya ?? Kemas.. tak berselerak cam blog aku neh.. hahahha... Almaklumlah.. perempuan... Warna templatenya juga aku suka .. Cerita cerita dalam blognya ?? Macam macam...

Buat blogger tersebut , dah dapat BE tu  rajin rajin laaaaa update blog .. sama juga buat blogger blogger lain ... Dah ada BE dalam blog , jgn dibiarkan je... tu $$ tuu... rajin rajin update blog... selagi ada BE selagi tu update.. Berbaloi baloi...

Ok... nak tau sapa punya ??? Jom g sergah dia .. hehehe .. sila klik dengan sengaja di sini

15 ulasan:

  1. ni abang tom datang stalker..hee=p


    *tomato-man*

    BalasPadam
  2. cik Tom rupanya... eheheeeeee...

    BalasPadam
  3. terkejut tengok ramai singgah blog pagi ni..follower pun bertambah secara drastik..rupanya sebab entry ni..thanks ben!!nati ciktom buat entry jap ek sbgi terima kasih..

    BalasPadam
  4. ben..sy ade buat entry terima kasih kat ben kat sini+lupa minta izin tadi sy print screen blog review ben. boleh x?kalau tak leh bgth ek..nati blh edit balik entry..

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/blog-review-dari-ben-ashaari-twin-awal.html

    BalasPadam
  5. oh, cik tom rupanya.. hehe.

    cik tom yang peramah. ramai yg taw tu.. =)

    BalasPadam
  6. huhu cik tom yg comey nie telah dreview oleh ben..;)

    BalasPadam
  7. salam kenal..im newbie...dtg melawat blog yg best ni...blh dpt byk ilmu n idea..tq

    BalasPadam
  8. arhh tom.. aku terkesima membacanya.. br ben nih siletrider,,hati2 huhu

    BalasPadam
  9. woahhhh... blog cik tom makin feymes.. hehehe..

    BalasPadam
  10. kan best kalo blog aku camni gak kan hehehe

    BalasPadam
  11. bestnye jadi blog2 yang popular..!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009