Ahad, 24 Oktober 2010

Aku suka blog ni ...

 

Yang aku perasan la pasal blogger ni sewaktu kali pertama dia komen kat blog aku ni .. hurm.. agak pedas memula komentar dia tu tapi mmg logik maka tak perlu nak terasa la kan .. Kemudian dia komen dan terus komen .. maka aku sedar sapa dia ni .. seorang blogger yang jujur dan ikhlas sekali pandangannya . Dan ini menunjukkan dia seorang blogger yang bijak dalam penulisannya .. Sempoi tapi tepat.

Blognya ?? Kemas.. tak berselerak cam blog aku neh.. hahahha... Almaklumlah.. perempuan... Warna templatenya juga aku suka .. Cerita cerita dalam blognya ?? Macam macam...

Buat blogger tersebut , dah dapat BE tu  rajin rajin laaaaa update blog .. sama juga buat blogger blogger lain ... Dah ada BE dalam blog , jgn dibiarkan je... tu $$ tuu... rajin rajin update blog... selagi ada BE selagi tu update.. Berbaloi baloi...

Ok... nak tau sapa punya ??? Jom g sergah dia .. hehehe .. sila klik dengan sengaja di sini

15 komen :

ardinihumaira berkata... [Reply to comment]

dni g sergah sekarang :D

nur berkata... [Reply to comment]

o.. ciktom.. menarik!
ALL IN ONE

biussaraf berkata... [Reply to comment]

ni abang tom datang stalker..hee=p


*tomato-man*

rossoneri berkata... [Reply to comment]

blog dia sgt cute

Asma Jalalyna berkata... [Reply to comment]

cik Tom rupanya... eheheeeeee...

Tomato Gurl's Life berkata... [Reply to comment]

terkejut tengok ramai singgah blog pagi ni..follower pun bertambah secara drastik..rupanya sebab entry ni..thanks ben!!nati ciktom buat entry jap ek sbgi terima kasih..

Tomato Gurl's Life berkata... [Reply to comment]

ben..sy ade buat entry terima kasih kat ben kat sini+lupa minta izin tadi sy print screen blog review ben. boleh x?kalau tak leh bgth ek..nati blh edit balik entry..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/blog-review-dari-ben-ashaari-twin-awal.html

Pinky Pixie berkata... [Reply to comment]

oh, cik tom rupanya.. hehe.

cik tom yang peramah. ramai yg taw tu.. =)

FyZa berkata... [Reply to comment]

huhu cik tom yg comey nie telah dreview oleh ben..;)

UMMI AMNA&AMZAR berkata... [Reply to comment]

salam kenal..im newbie...dtg melawat blog yg best ni...blh dpt byk ilmu n idea..tq

Gayahspears berkata... [Reply to comment]

arhh tom.. aku terkesima membacanya.. br ben nih siletrider,,hati2 huhu

Solihin Zubir berkata... [Reply to comment]

woahhhh... blog cik tom makin feymes.. hehehe..

Qu azniza ;) berkata... [Reply to comment]

cik tom bestttt.............

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ berkata... [Reply to comment]

kan best kalo blog aku camni gak kan hehehe

hijau firus berkata... [Reply to comment]

bestnye jadi blog2 yang popular..!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI