Selasa, 4 Oktober 2011

5 blog baru pilihan BEN ASHAARI

Ini bukan segmen atau contest tapi salah satu cara aku mengalu-alukan mereka yang baru join dunia blog ini. Dan aku memilih blog mereka di widget FOLLOWER aku. Hanya mereka dibawah 50 followers saja akan dipilih ( insyaAllah ). Dan punya blog yang simple , kemas dan menarik.
image
Setiap malam , hanya 5 saja akan dipilih. Yang tak terpilih tu , jangan terasa hati atau marah yer .. Aku sekadar membantu mana yang termampu saja. OKeh ? Kalau sempat setiap malam.. Kalau takde tu , mmg tak sempat la yer ..  :)
Pastikan korang letak link di profile korang tu... Ramai yang tak letak..

image

image

image

image

image

Disamping tu , aku selitkan BLOG PILIHAN di entri terpilih aku. Sekian. Terima kasih .

30 komen :

stOry AiNa berkata... [Reply to comment]

awat nama blog saya xdak lam senarai tuh abg ben ... hehehe ^_^

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

bagus jugak buat macam ni ben!

mudah2an jadi pembakar semangat buat adik2 kita ni utk berblog...

adik2, Ben Ashaari dah buka ruang.. siap bwk lighter lagi, tak terbakar ke semangat tu?

miss osixnine berkata... [Reply to comment]

ni y nak pi jengok

Coolman berkata... [Reply to comment]

support antara satu sama lain!!

KaK LimAh Si SupiR berkata... [Reply to comment]

bgs r abg ben ni :P

TopiJerami90 berkata... [Reply to comment]

6t letak bog saya gak ek,klik sini nak baca post terbaru saya,TREND GIGI VAMPIRE

Ibnu isa berkata... [Reply to comment]

bro bila nk pomot wa.. hahah.. xder2.. joking2.. kanag ada jd isu minta publicity murahan pula.. :)

saya hafeez berkata... [Reply to comment]

follow .

shazwanazizan / wanblur berkata... [Reply to comment]

terlepas lagi .. hehe

Kancil 8349 berkata... [Reply to comment]

wah...bestnya kena promete blog mereka...tahniah...lepas nie follower mereka akan naik....anyway thanks kan abang Ben...

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

saya pun pernah kena promote oleh enBen dulu.. betapa semangatnya saya nak majukan diri lepas tu..

buat mereka yang terpilih, all the best, semoga ianya penyuntik semangat utk terus berblogging..

de'orchid berkata... [Reply to comment]

nama saya pun xde lam senarai tuh...nak jugak...hik3...=)

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

bila lah blog sy melekat kat sini pulak ye hehe..

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

bgs ne abg ben,,kitaorg pun dpt tmbh kenalan..^^
teruskan usaha abg ben,genk akn menyokong^^

MD berkata... [Reply to comment]

Tahniah pada yang terpilih....

sebagai orang yang baru dalam dunia Blog dengan follower masih sedikit....,saya mengharapkan nama akan naik juga nanti hehehe..

* FAR * berkata... [Reply to comment]

bagus la abg ni.. selalu bantu blogger baru..

tapi selalu jenguk blog abang ben.. tp x pernah abang dtg blog den..

sabau..

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

semuanya blog perempuan...mana lelaki?

Jom terjah sini:
1)Apabila Butang “Mute” Wujud Dalam Dunia Realiti
2)5 Manusia Paling Berat Di Dunia
3) Bagaimana Nak Bagi Gigi Kuning Jadi Putih?
4) Porno Bagi Kesan Buruk Kepada Otak

Rahmah Ram Ram berkata... [Reply to comment]

bila pulaklah ye En Ben nak promot blog saya??

SweetLikeWhat berkata... [Reply to comment]

okey nak pergi terjah mereka yang berkenaan :)

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

wlpn dh otai tp x penah kedekut nak promote blogger baru...hidup abg ben semoga sentiasa murah rezeki dan dilindungi oleh Allah swt...amin

Jamilah Hanim berkata... [Reply to comment]

Hokhokhok..thank u abg ben sbb promote blog saya....

fae jamal berkata... [Reply to comment]

abg ben memang terbaik!
pernah tolong sy juga! :D

Diyana Ali berkata... [Reply to comment]

wahhh !! ngee :)

ayu sleeping berkata... [Reply to comment]

nama blog sy pun x de.....bila la nak naik ni....sabar

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata... [Reply to comment]

Ben kalau blogger lama buat blog baru macamana? Huhuhu... follower baru 2 orang ni...

apa apa punblog ni khas buat blog baru, supaya jadi pengajaran jangan ulang kesilapan saya masa mula mula buat blog dulu.. harap blogger baru sudi luangkan masa...

http://tipsbelog.blogspot.com

pinkpurplebaby berkata... [Reply to comment]

nak juga abang ben :) hehe

pinkpurplebaby berkata... [Reply to comment]

nak juga abang ben :) hehe

Purply Qielah berkata... [Reply to comment]

alamak ! sy terlebih 3 org follower laa abg ben ... :(

tnZackJ berkata... [Reply to comment]

terima kasih abg ben...zj teruja bila terpilih

Phat berkata... [Reply to comment]

caya lah abg ben...bantu membantu amalan mulia

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI