5 blog baru pilihan BEN ASHAARI

Ini bukan segmen atau contest tapi salah satu cara aku mengalu-alukan mereka yang baru join dunia blog ini. Dan aku memilih blog mereka di widget FOLLOWER aku. Hanya mereka dibawah 50 followers saja akan dipilih ( insyaAllah ). Dan punya blog yang simple , kemas dan menarik.
image
Setiap malam , hanya 5 saja akan dipilih. Yang tak terpilih tu , jangan terasa hati atau marah yer .. Aku sekadar membantu mana yang termampu saja. OKeh ? Kalau sempat setiap malam.. Kalau takde tu , mmg tak sempat la yer ..  :)
Pastikan korang letak link di profile korang tu... Ramai yang tak letak..

image

image

image

image

image

Disamping tu , aku selitkan BLOG PILIHAN di entri terpilih aku. Sekian. Terima kasih .

30 ulasan:

  1. awat nama blog saya xdak lam senarai tuh abg ben ... hehehe ^_^

    BalasPadam
  2. bagus jugak buat macam ni ben!

    mudah2an jadi pembakar semangat buat adik2 kita ni utk berblog...

    adik2, Ben Ashaari dah buka ruang.. siap bwk lighter lagi, tak terbakar ke semangat tu?

    BalasPadam
  3. support antara satu sama lain!!

    BalasPadam
  4. bro bila nk pomot wa.. hahah.. xder2.. joking2.. kanag ada jd isu minta publicity murahan pula.. :)

    BalasPadam
  5. wah...bestnya kena promete blog mereka...tahniah...lepas nie follower mereka akan naik....anyway thanks kan abang Ben...

    BalasPadam
  6. saya pun pernah kena promote oleh enBen dulu.. betapa semangatnya saya nak majukan diri lepas tu..

    buat mereka yang terpilih, all the best, semoga ianya penyuntik semangat utk terus berblogging..

    BalasPadam
  7. nama saya pun xde lam senarai tuh...nak jugak...hik3...=)

    BalasPadam
  8. bila lah blog sy melekat kat sini pulak ye hehe..

    BalasPadam
  9. bgs ne abg ben,,kitaorg pun dpt tmbh kenalan..^^
    teruskan usaha abg ben,genk akn menyokong^^

    BalasPadam
  10. Tahniah pada yang terpilih....

    sebagai orang yang baru dalam dunia Blog dengan follower masih sedikit....,saya mengharapkan nama akan naik juga nanti hehehe..

    BalasPadam
  11. bagus la abg ni.. selalu bantu blogger baru..

    tapi selalu jenguk blog abang ben.. tp x pernah abang dtg blog den..

    sabau..

    BalasPadam
  12. bila pulaklah ye En Ben nak promot blog saya??

    BalasPadam
  13. okey nak pergi terjah mereka yang berkenaan :)

    BalasPadam
  14. wlpn dh otai tp x penah kedekut nak promote blogger baru...hidup abg ben semoga sentiasa murah rezeki dan dilindungi oleh Allah swt...amin

    BalasPadam
  15. Hokhokhok..thank u abg ben sbb promote blog saya....

    BalasPadam
  16. abg ben memang terbaik!
    pernah tolong sy juga! :D

    BalasPadam
  17. nama blog sy pun x de.....bila la nak naik ni....sabar

    BalasPadam
  18. Ben kalau blogger lama buat blog baru macamana? Huhuhu... follower baru 2 orang ni...

    apa apa punblog ni khas buat blog baru, supaya jadi pengajaran jangan ulang kesilapan saya masa mula mula buat blog dulu.. harap blogger baru sudi luangkan masa...

    http://tipsbelog.blogspot.com

    BalasPadam
  19. alamak ! sy terlebih 3 org follower laa abg ben ... :(

    BalasPadam
  20. terima kasih abg ben...zj teruja bila terpilih

    BalasPadam
  21. caya lah abg ben...bantu membantu amalan mulia

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI