Sabtu, 8 Oktober 2011

5 Blog Pilihan Ben Ashaari malam ini..

 

Kali ni , biarlah rahsia... Hehehe.. Nak tau sapa ? Kena la masuk n tengok sendiri ...

imagehttp://bit.ly/nAsT8W

 

imagehttp://bit.ly/okUfRl 

 

image

http://bit.ly/qfih1U

 

image

http://bit.ly/np2Jqw

 

image

http://bit.ly/mRFoYa

 

dan bonus .. blog baru buat tadi ..

image

http://bit.ly/qNHuVT

 

Terima kasih kerana setia bersama BENASHAARI.COM

Oh ya.. tertanya bagaimana nak jad blog pilihan ? Rajin singgah dan komen entri dengan komen yang menarik serta logik.. Penting sekali , ikhlas bila meninggalkan komen.

26 komen :

Ku Azhar berkata... [Reply to comment]

hmm...xpe la...xterpilih lg :) hehehe..rajin singgah mmang rajin :)..komen entry dgn logik..90% kowt yg logik...hehehe...ikhlas la!! :D...tahniah ye smua :)

Diyana Ali berkata... [Reply to comment]

suka dengan blog bonus tu , heee :)
congrat blog yang jadi pilihan

Ibnu isa berkata... [Reply to comment]

ikhlas? haha. ya ikhlas.. :)

SoLy SoLicious berkata... [Reply to comment]

terjah2..teheee

tnZackJ berkata... [Reply to comment]

tahniah...
abg ben siap jadi follower la tuh..

akan lebih bersemangat lepas ni

Coolman berkata... [Reply to comment]

yg Bonus tu memang terbaik!!

maszull berkata... [Reply to comment]

salam En Ben...jom kita terjah blog pilihan ini...:)

MD berkata... [Reply to comment]

Tahniah yang terpilih....

SyafiQ aHaDin berkata... [Reply to comment]

Trimas! =)

Ayien berkata... [Reply to comment]

teringin tersenarai tapi apakan daya..tahniahkepada yang terpilih...=)

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

weeeee
teringat penah mnjadi blog pilihan abg ben
waaa..berkoyan2 owg mai dtg..hehee..
maceh sgt2 abg ben
since that.. baru merasakan..dunia belog bukn kita seorang..kita seru org cr baik..pasti cr baik juga org dtg kat kite..weeee
bes sgt..d best moment la tu..hehehe

maceh sekali lagi abg ben! =]

eh..dh melalot..nk tye..cm mne abg ben wat link pelik2 kat atas tu..kekee... jom terjah! =]

faizal mohd berkata... [Reply to comment]

Ouh! yang link last tu tekan 2x ingatkan salah tekan. Adeh! Tahniah kepada yg terpilih.

Lelord berkata... [Reply to comment]

wah menarik..tahniah yg terpilih

Hidayati berkata... [Reply to comment]

Tahniah kepada yang terpilih.

p/s: Keikhlasan masa nak komen tu penting.

Ijah Normateen berkata... [Reply to comment]

bagus betul blog bonus tu kn AB..
segala mcm ada..

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum.... saya nak datang blog awak ni...

TiMbAHiJaU berkata... [Reply to comment]

tahniah semua ;) sudah singgah terjah semua >.<

TiMbAHiJaU berkata... [Reply to comment]

link yang last tu, sumpah kelakar.saya 3 kali tekan link tu.haha.ingat salah tekan ke hape.haha. tahniah lagi sekali :D

eyryn berkata... [Reply to comment]

dalam banyak2,blog bonus tue memng terbaik ! hehe..
ryn sudah terjah semua :)

cheq sue dieyha berkata... [Reply to comment]

nampak gaya mmg tak de harapan terpilih utk jd blog pilihan abg ben sbb selalu singgah tp tak komen,oh silent reader!

BondaRyan berkata... [Reply to comment]

erm..selau jadik silent reader jer..huhu ^_^

BondaRyan berkata... [Reply to comment]

selalu mnjadi silent reader jer..huhu ^_^

BondaRyan berkata... [Reply to comment]

^_^

Aisya berkata... [Reply to comment]

hehe. blog AB mmg best coz byk information :) thx being my fren :)
tak de fren sgt pon kot, ngee :P

Tihara berkata... [Reply to comment]

tahniah kepada yang terpilih :)

NURUL ASHIKIN berkata... [Reply to comment]

THANKS KEPADA BEN SBB BANTU BLOGGER BILIS MACAM SAYA

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI