5 Blog Pilihan Ben Ashaari malam ini..

26 ulasan:

  1. hmm...xpe la...xterpilih lg :) hehehe..rajin singgah mmang rajin :)..komen entry dgn logik..90% kowt yg logik...hehehe...ikhlas la!! :D...tahniah ye smua :)

    BalasPadam
  2. suka dengan blog bonus tu , heee :)
    congrat blog yang jadi pilihan

    BalasPadam
  3. ikhlas? haha. ya ikhlas.. :)

    BalasPadam
  4. tahniah...
    abg ben siap jadi follower la tuh..

    akan lebih bersemangat lepas ni

    BalasPadam
  5. yg Bonus tu memang terbaik!!

    BalasPadam
  6. salam En Ben...jom kita terjah blog pilihan ini...:)

    BalasPadam
  7. Tahniah yang terpilih....

    BalasPadam
  8. teringin tersenarai tapi apakan daya..tahniahkepada yang terpilih...=)

    BalasPadam
  9. weeeee
    teringat penah mnjadi blog pilihan abg ben
    waaa..berkoyan2 owg mai dtg..hehee..
    maceh sgt2 abg ben
    since that.. baru merasakan..dunia belog bukn kita seorang..kita seru org cr baik..pasti cr baik juga org dtg kat kite..weeee
    bes sgt..d best moment la tu..hehehe

    maceh sekali lagi abg ben! =]

    eh..dh melalot..nk tye..cm mne abg ben wat link pelik2 kat atas tu..kekee... jom terjah! =]

    BalasPadam
  10. Ouh! yang link last tu tekan 2x ingatkan salah tekan. Adeh! Tahniah kepada yg terpilih.

    BalasPadam
  11. wah menarik..tahniah yg terpilih

    BalasPadam
  12. Tahniah kepada yang terpilih.

    p/s: Keikhlasan masa nak komen tu penting.

    BalasPadam
  13. bagus betul blog bonus tu kn AB..
    segala mcm ada..

    BalasPadam
  14. assalamualaikum.... saya nak datang blog awak ni...

    BalasPadam
  15. tahniah semua ;) sudah singgah terjah semua >.<

    BalasPadam
  16. link yang last tu, sumpah kelakar.saya 3 kali tekan link tu.haha.ingat salah tekan ke hape.haha. tahniah lagi sekali :D

    BalasPadam
  17. dalam banyak2,blog bonus tue memng terbaik ! hehe..
    ryn sudah terjah semua :)

    BalasPadam
  18. nampak gaya mmg tak de harapan terpilih utk jd blog pilihan abg ben sbb selalu singgah tp tak komen,oh silent reader!

    BalasPadam
  19. erm..selau jadik silent reader jer..huhu ^_^

    BalasPadam
  20. selalu mnjadi silent reader jer..huhu ^_^

    BalasPadam
  21. hehe. blog AB mmg best coz byk information :) thx being my fren :)
    tak de fren sgt pon kot, ngee :P

    BalasPadam
  22. tahniah kepada yang terpilih :)

    BalasPadam
  23. THANKS KEPADA BEN SBB BANTU BLOGGER BILIS MACAM SAYA

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009